079 5000 250 dag en nacht

Infinity Uitvaartzorg in Mijn Zaak

door 30 jun, 2019

Infinity Uitvaartzorg in Mijn Zaak

door 30 jun, 2019

“Mijn Zaak” met Infinity Uitvaartzorg op de voorpagina wordt door heel Zoetermeer verspreid. Lees hieronder het artikel.

Mijn Zaak Zoetermeer met Infinity Uitvaartzorg

“Mam, ik wil graag uitvaartverzorger worden!” zei ik vijftien jaar geleden tegen mijn moeder. Zij had daar een hard hoofd in, omdat ik heel gevoelig ben. Leed bij anderen, raakt mij namelijk meteen. Toch geloofde ik erin, juist vanwege mijn empathische vermogen. Ik waagde de stap en werd uitvaartverzorger bij een kleinschalig bedrijf waar ik alle facetten van het vak tot in detail heb geleerd. Vanaf het eerste contact tot en met de nazorg was ik betrokken bij de nabestaanden. Helaas werd dit bedrijf overgenomen door een grote uitvaartonderneming en intensief persoonlijk contact werd door de massaliteit onmogelijk. Ik werd er diepongelukkig van en besloot in 2013 mijn eigen plan te trekken met Infinity Uitvaartzorg,” vertelt Monique Kupras.

HET LEVEN IS EINDIG, MAAR ONEINDIG IS DE LIEFDE!

“Als er een dierbare overlijdt, is de impact voor nabestaanden erg groot. Voor hen staat de tijd even stil, terwijl het dagelijkse leven gewoon doorgaat. Dat is een onbeschrijflijk en verdrietig gevoel waar ze vaak geen raad mee weten. Tegelijkertijd moet er veel geregeld en besproken worden voor het onvermijdelijke afscheid. Vanaf het eerste contact wil ik er dan ook voor de nabestaanden zijn. Dat kan alleen als je vanuit je hart werkt en genoeg tijd neemt om echt te luisteren. Ik ben niet alleen uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt en luisterend oor. Samen komen we tot een waardig, persoonlijk en liefdevol afscheid. Infinity betekent oneindigheid. Het leven is immers eindig, maar oneindig is de liefde. Vandaar ook het hartje boven mijn logo. Bij een persoonlijk afscheidsceremonie koesteren we bijzondere herinneringen en in ons hart blijft de overledene natuurlijk voor altijd bestaan.”

EEN UNIEK AFSCHEID

“Er is de afgelopen jaren veel veranderd. De standaard uitvaart die bestaat uit een half uurtje aula met een kort welkom, drie muziekstukjes, een paar sprekers, een dankwoord met huishoudelijke mededelingen en aansluitend koffie met cake, komt bij mij niet vaak voor. Ieder mens heeft immers een uniek leven gehad en daarom zorg ik samen met degenen die achterblijven voor een unieke uitvaart. Passend bij het geleefde leven, zodat iedereen de overledene duidelijk herkent. Zo lees ik vooraf ook alle speeches van de sprekers. Wat was hun band met de overledene en wat willen ze delen? Door het intensieve contact met de nabestaanden kan ik de afscheidsceremonie heel persoonlijk aan elkaar praten zonder storende overlappingen. Live muziek en de keuze voor andere intieme en sfeervolle locaties zoals Dekker Zoetermeer en Het Wapen van Zoetermeer komen ook steeds meer voor. Welk afscheid past bij jouw leven? Daar draait het om!”

UITVAARTZORG VANUIT MIJN HART

“Ik sta voor uitvaartverzorging vanuit mijn hart. Liefdevol, respectvol, vertrouwd en met oog voor details. Zo komt u tot de juiste keuzes voor een persoonlijke uitvaart. De verzekeraar van uw uitvaartpolis hoeft niet per se uw uitvaartverzorger te zijn. Valt uw keuze op mij? Dan kiest u voor een kleinschalige, professionele uitvaartonderneming en één aanspreekpunt. Wilt u meer informatie? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.”

WAT IS EEN UITVAARTDEPOSITO?
Sinds 1 mei 2018 kunt u de uitvaartkosten op een veilige manier opzij zetten in het depositofonds van Infinity Uitvaartzorg. U krijgt de garantie dat het gestorte geld aan uw uitvaart besteed zal worden. Interesse? Wij informeren u graag over de vele voordelen!

Infinity Uitvaartzorg in Mijn Zaak | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

Zoetermeer.Nieuws.NL Monique Kupras Logo Mandela rug

Zoetermeer.Nieuws.NL: Even voorstellen Monique Kupras

Sep 03, 2017 Sinds september 2017 geeft Zoetermeer.Nieuws.NL mij de ruimte om mijn verhalen te delen op hun site. De redactie van Nieuws.nl doet verslag van gebeurtenissen in Zoet...Lees verder >>

artikel infinity uitvaartzorg monique kupras

Reclame maken, wel of niet?

Feb 02, 2015 Aan het begin van dit nieuwe jaar ben ik benaderd door de uitgever van een nieuwe krant welke zou gaan verschijnen in januari in Zoetermeer. Na veel... Lees verder >>

blad leven artikel monique kupras infinity uitvaartzorg

Leven

Jan 25, 2016 Mevrouw Lian (zo noem ik haar even) had over mij gehoord van haar buren, waar zij goed contact mee had. Ze wist dat ze niet lang meer te leven zou hebben... Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.