079 5000 250 dag en nacht

Gedenkartikelen

Uitvaartwinkel Infinity heeft bijzondere urnen en assieraden in het assortiment.
Vlinderurnen-set-parwelwit

Asbestemmingen

Er zijn vele mogelijkheden om de as van uw dierbare een plek te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plaats in een columbarium (urnenmuur) of een urnengraf, zodat u een gedenkplek heeft. Een andere mogelijkheid is om de as te (laten) verstrooien over het strooiveld van een crematorium of begraafplaats, op een voor u betekenisvolle plek of over zee. Buiten bovengenoemde opties is er altijd de mogelijkheid om (een deel van de) as apart te bewaren voor bijvoorbeeld in een mooie sierurn, mini-urn of assieraad.

U kunt alvast een kijkje nemen op de website die wij hier speciaal voor gemaakt hebben: uitvaartwinkel-infinity.nl

Urnen

Wilt u een urn kopen? Er zijn allerlei urnen in verschillende soorten en maten. Urnen zijn verkrijgbaar in prachtige natuurlijke vormen zoals druppels, vogels, hartjes, sterren enz. Uiteindelijk bepaalt uw smaak en budget welke urn u wilt kopen.

mother-of-pearl-klein

Mini Urnen

Kleine urnen, ook wel Keepsakes genoemd, zijn eigenlijk mini urnen, waarin een heel klein beetje as van de overledene bewaard kan worden, bijvoorbeeld in een mini urn hart.

mini urn hart met gravure
Geert Kunen asbeeld

Heeft u vragen over ons assortiment gedenkartikelen, een bepaald sierraad, urn of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 06-543 96 991 of 079-5000 250 of via info@uitvaartwinkel-infinity.nl

Gratis verzending, geen minimum bedrag
Kosteloos retourneren binnen 14 dagen
Gratis verzending BE, vanaf 200 euro
Veilig online betalen met iDeal, Bancontact
Nu GRATIS achteraf of gespreid betalen met Klarna
Lees reviews, 9.6 op FeedbackCompany
Gratis vul service aan huis, lees de voorwaarden hier

Assieraden

Uitvaartwinkel Infinity heeft een mooie collectie ashangers en asbedels. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen met perfecte afwerking en onderscheidende vormen. Een gedenksierraad draagt u als tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u.

LoveUrns ashangers

Graveren en personaliseren van urnen en assieraden

U kunt uw urn of assieraad veel persoonlijker maken door die te laten graveren door een gespecialiseerde graveur. Een naam, geboortedatum, overlijdensdatum, symbool of zelfs tekst die voor u veel betekenis heeft. Urn of assieraad wordt dan een mooie en bijzondere persoonlijke herinnering aan uw dierbare.

graveren van gedenkartikelen
Nieuw: kies uit ons ruime assortiment aan dieren urnen. Bekijk onze collectie en vind de perfecte urn voor uw huisdier. Bestel nu met tijdelijke korting.
Dieren urnen

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.