079 5000 250 dag en nacht

Gedenkartikelen

Uitvaartwinkel Infinity heeft bijzondere urnen en assieraden in het assortiment.
Vlinderurnen-set-parwelwit

Asbestemmingen

Er zijn vele mogelijkheden om de as van uw dierbare een plek te geven. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plaats in een columbarium (urnenmuur) of een urnengraf, zodat u een gedenkplek heeft. Een andere mogelijkheid is om de as te (laten) verstrooien over het strooiveld van een crematorium of begraafplaats, op een voor u betekenisvolle plek of over zee. Buiten bovengenoemde opties is er altijd de mogelijkheid om (een deel van de) as apart te bewaren voor bijvoorbeeld in een mooie sierurn, mini-urn of assieraad.

U kunt alvast een kijkje nemen op de website die wij hier speciaal voor gemaakt hebben: uitvaartwinkel-infinity.nl

De webshop van Uitvaartwinkel Infinity bestaat nu 3 jaar en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Daarom krijgt u van ons een kortingsvoucher om direct voordeel te verkrijgen van €5 oplopend tot zelfs €25.

Urnen

Wilt u een urn kopen? Er zijn allerlei urnen in verschillende soorten en maten. Urnen zijn verkrijgbaar in prachtige natuurlijke vormen zoals druppels, vogels, hartjes, sterren enz. Uiteindelijk bepaalt uw smaak en budget welke urn u wilt kopen.

mother-of-pearl-klein

Mini Urnen

Kleine urnen, ook wel Keepsakes genoemd, zijn eigenlijk mini urnen, waarin een heel klein beetje as van de overledene bewaard kan worden, bijvoorbeeld in een glazen mini urn vogel.

mini_urn_Vogel_glas
Geert Kunen asbeeld

Heeft u vragen over ons assortiment gedenkartikelen, een bepaald sierraad, urn of over een specifieke dienst zoals onze gratis vul-service, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het telefoonnummer 06-543 96 991 of 079-5000 250 of via info@uitvaartwinkel-infinity.nl

Lees Uitvaartwinkel Infinity reviews, 9.7 op FeedbackCompany
Gratis verzending, geen minimum bedrag!
Uw gedenkartikel altijd 14 dagen op zicht
Veilig online betalen met iDeal, Bancontact
Nu GRATIS achteraf betalen met Klarna
Gratis vul service aan huis, lees de voorwaarden hier

Assieraden

Uitvaartwinkel Infinity heeft een mooie collectie ashangers en asbedels. Ze zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen met perfecte afwerking en onderscheidende vormen. Een gedenksierraad draagt u als tastbare herinnering van uw dierbare altijd dicht bij u.

LoveUrns ashangers

Eigen ontwerp urnen

Kunt u geen passende urn vinden, dan is het altijd mogelijk om bij ons een volledig op maat gemaakte keramische urn te laten ontwerpen en te laten maken. Wij werken samen met keramist, kunstenares Helen Jocker. Enkele van haar urnen zijn te vinden in onze webshop.

Eigen ontwerp urnen

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.