079 5000 250 dag en nacht

Partners

Bedrijven waarmee Infinity Uitvaartzorg samenwerkt.

 

Wereldlichtjesdag Zoetermeer

Wereldwijd steken weeouders – ouders van een overleden kind – en familieleden van overleden kinderen elk jaar op de tweede zondag van december om 19.00 uur een kaars aan en laten die een uur branden. Op zondag 8 december 2019 organiseren we (Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer) een Wereldlichtjesdag-bijeenkomst in Zoetermeer. Weeouders, overige familieleden, vrienden en anderen die zich betrokken voelen, worden uitgenodigd de herdenkingsbijeenkomst bij te wonen.

Infinity Uitvaartzorg is dit jaar opnieuw een van de “hoofd”sponsoren van dit prachtig initiatief.

wereldlichtjesdag zoetermeer

Mentel fotografie

Wij beschikken over de juiste professionele foto-uitrusting, nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren en toch uitstekende kwaliteit af te leveren.

mentel fotografie partner infinity uitvaartzorg

Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf

Mijn naam is Jacques Greeve, van Jacques UitvaartFotograaf UitvaartVideograaf met als specialiteit het maken van uitvaartfoto’s en uitvaartvideo’s. Dit inmiddels al wel ruim 120 keer per jaar! Voordat ik in 2010 als foto- en videograaf begon, was ik lange tijd zelfstandig uitvaartverzorger. Deze ervaring in de uitvaartbranche is een groot voordeel voor mijn huidige vak. Ik ken immers alle uitvaartgebruiken en -rituelen en ik ben bekend met veel uitvaartverzorgers en uitvaartlocaties.

pix image fotografie videografie

De Troostkamer - Zoetermeer

Lieve, bijzondere, troostrijke en betaalbare geluks-cadeautjes voor elk moment in je leven! Ook kunt u bij ons workshops volgen om herinneringen te maken én te koesteren.

de troostkamer

Asdiamant - Algordanza herinneringsdiamant

Een symbool van liefde, verbondenheid en waardering tegenover een dierbare die niet meer in ons midden is. Asbestemming in diamant: de meest persoonlijke en emotionele manier van afscheid nemen die er bestaat. Herinneringsdiamanten vormen over de generaties heen onvergankelijke erfstukken. Met zorgvuldigheid in het ambacht verwerken wij de as van uw dierbare in de fijne schittering van eeuwige diamant. Uw vertrouwen is bij Algordanza in goede handen.

Asdiamant - Algordanza herinneringsdiamant

Rouwservice Nederland

Rouwservice Nederland: uw betrouwbare partner in uitvaartverzorging, altijd en overal.

rouwservice nederland

Draagstergilde

Ieder mens wordt voor zijn of haar geboorte gedragen door een vrouw. En wanneer dat leven over is, zijn het wederom vrouwen die hem of haar naar de laatste rustplaats dragen. Vrouwen dragen je het leven in en het leven uit.

draagstergilde

Cretio biedt u een nieuw perspectief

Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af.  Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft.

cretio

Uitvaartwinkel Infinity

Bent u op zoek naar een persoonlijk herinneringsproduct? Uitvaartwinkel Infinity heeft prachtige urnen en assieraden, met of zonder vingerafdruk, in het assortiment.

uitvaartwinkel infinity

Peggy de With

Uitvaartondernemers kennen periodes waarin er, voor een korte tijd, behoefte is aan ondersteuning door een ervaren uitvaartbegeleidster. Dat kan zijn in verband met afwezigheid door vakantie of ziekte of op drukke momenten.
In die situaties kunnen uitvaartondernemingen met mij contact opnemen zodat ik werkzaamheden uit handen kan nemen. Ik werk geheel volgens de visie van de ondernemer zodat nabestaanden de ondersteuning ervaren zoals ze die gewend zijn.

Peggy de With uitvaartzorg

Aafio

Ik kan je helpen om het afscheid, aan de hand van jouw verhaal, met behulp van een persoonlijk symbool en rituelen een persoonlijke en betekenisvolle vorm te geven.

Aafio