079 5000 250 dag en nacht

Partners

Bedrijven waarmee Infinity Uitvaartzorg samenwerkt.

 

Wereldlichtjesdag Zoetermeer

Wereldwijd steken weeouders – ouders van een overleden kind – en familieleden van overleden kinderen elk jaar op de tweede zondag van december om 19.00 uur een kaars aan en laten die een uur branden. Op zondag 10 december 2023 organiseren we (Stichting Wereldlichtjesdag Zoetermeer) een Wereldlichtjesdag-bijeenkomst in Zoetermeer. Weeouders, overige familieleden, vrienden en anderen die zich betrokken voelen, worden dit jaar uitgenodigd de herdenkingsbijeenkomst via livestream bij te wonen.

Infinity Uitvaartzorg is dit jaar opnieuw een van de “hoofd”sponsoren van dit prachtig initiatief.

wereldlichtjesdag zoetermeer

Uitvaartwinkel Infinity

Bent u op zoek naar een persoonlijk herinneringsproduct? Uitvaartwinkel Infinity heeft prachtige urnen en assieraden, met of zonder vingerafdruk, in het assortiment.

Uitvaartwinkel Infinity is ook een Authorised Reseller van LoveUrns producten.

uitvaartwinkel infinity

Ferentes

Ferentes is gespecialiseerd in het leveren van uitvaartmedewerkers. Onze opdrachtgevers zijn uitvaartondernemingen, crematoria en begraafplaatsen. Onze focus ligt op het leveren van dragers bij uitvaarten. Onze dragers (mannelijke en vrouwelijke) zijn representatief, goed getraind, strak gekleed en stellen zich proactief op.

Ferentes

De Troostkamer - Zoetermeer

Lieve, bijzondere, troostrijke en betaalbare geluks-cadeautjes voor elk moment in je leven! Ook kunt u bij ons workshops volgen om herinneringen te maken én te koesteren.

de troostkamer

Mentel fotografie

Wij beschikken over de juiste professionele foto-uitrusting, nemen een discrete houding aan om op geen enkel ogenblik het afscheid te verstoren en toch uitstekende kwaliteit af te leveren.

mentel fotografie partner infinity uitvaartzorg

UITVAARTBUSSERVICE.NL

Uitvaartbusservice.nl maakt het mogelijk om tot het laatste moment bij uw dierbare te zijn. De rit kan geheel naar eigen wens worden ingevuld. Zo biedt de uitvaartbus de mogelijkheid om samen een rondrit langs plekken met emotionele waarde te maken, zoals een sportclub, café of oud woonadres. Doordat de bus iets korter is dan een normale touringcar kan hij ook door smalle straten rijden.

Asdiamant - Algordanza herinneringsdiamant

Cretio biedt u een nieuw perspectief

Bij ingrijpende veranderingen in uw eigen leven of dat van uw naasten komt er veel op u af.  Er moet het nodige geregeld worden en vaak vergt het een heroriëntatie op het persoonlijke vlak. Waar staat u? Wat heeft u nodig? Hoe verder? Cretio helpt u een nieuw perspectief te vinden. We zijn voor u een vertrouwenspersoon met levenservaring en kennis van zaken waar het juridische, fiscale, administratieve en emotionele kwesties betreft.

cretio

Wikkelgoed - Lijkwaden

Wikkelgoed.nl dat in 2000 is begonnen, biedt een duurzaam alternatief voor het gebruik van een kist: de lijkwade. Een lijkwade is een zachte rechthoekige doek die om een overledene gewikkeld kan worden voor bij een uitvaart of opbaring. Samen met een draagbaar kan deze wade een kist volledig vervangen. Zowel deze draagbaren als de lijkwaden van wikkelgoed worden gemaakt van biologische, duurzame en Fairtrade materialen.

Aafio

Asdiamant - Algordanza herinneringsdiamant

Een symbool van liefde, verbondenheid en waardering tegenover een dierbare die niet meer in ons midden is. Asbestemming in diamant: de meest persoonlijke en emotionele manier van afscheid nemen die er bestaat. Herinneringsdiamanten vormen over de generaties heen onvergankelijke erfstukken. Met zorgvuldigheid in het ambacht verwerken wij de as van uw dierbare in de fijne schittering van eeuwige diamant. Uw vertrouwen is bij Algordanza in goede handen.

Asdiamant - Algordanza herinneringsdiamant

Draagstergilde

Ieder mens wordt voor zijn of haar geboorte gedragen door een vrouw. En wanneer dat leven over is, zijn het wederom vrouwen die hem of haar naar de laatste rustplaats dragen. Vrouwen dragen je het leven in en het leven uit.

draagstergilde

Aafio

Ik kan je helpen om het afscheid, aan de hand van jouw verhaal, met behulp van een persoonlijk symbool en rituelen een persoonlijke en betekenisvolle vorm te geven.

Aafio

i-Finish Digitale Nazorg

Met onze handige opzegprocedure kun je van steeds meer bedrijven snel en makkelijk vinden hoe o.a. abonnementen, lidmaatschappen en accounts en nieuwsbrieven kunnen worden beëindigd en opgezegd, bijvoorbeeld bij verhuizen, emigreren of na overlijden.

Aafio

Interessante Links:

Voor informatie over leven, sterven en leven na de dood – doodzicht.nl

 

 

De volledige en meest actuele lijst van Crematoria in Nederland

U vindt hier alle actuele adressen, echte telefoonnummers en crematoria websites met een link. Lijst bevat echte telefoonnumers (vaak verwijzen de lijsten naar een eigen callcenter) en echte website adressen van crematoria. Is een van de weinige die echt up to date zijn. Gesorteerd per provincie en daarbinnen op vestigingsplaats. Lekker zo makkelijk.

crematorium meerbloemhof

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.