079 5000 250 dag en nacht

Kosten van een persoonlijke uitvaart

Een uitvaart op maat hoeft niet duur te zijn

Een uitvaart op maat van eenvoudig tot exclusief

Wilt u bijzonder rouwvervoer en/of een exclusieve kist? Hoe vult u de catering na afloop van het afscheid in? Blijft het bij een kopje koffie met een plakje cake of kiest u voor uitgebreide catering op een andere locatie? De kosten van een uitvaart zijn dus afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Maatwerk is mogelijk van eenvoudig tot exclusief.

appelgebakjes tijdens koffietafel na de uitvaart
uitvaartkist met bomen achtergrond

Crematie of begrafenis

Het is goed om te weten dat een uitvaart op maat niet perse duur hoeft te zijn. De keuze voor een crematie of begrafenis is mede bepalend voor het kostenplaatje. Een begrafenis is over het algemeen duurder dan een crematie. Dat heeft onder andere te maken met de grafkosten en het onderhoud. Een particulier graf is aanzienlijk duurder dan een algemeen graf. Natuurlijk zijn er ook opties om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Kiest u voor Infinity Uitvaartzorg?

Dan kiest u voor aandacht, tijd en kleinschaligheid. U heeft één aanspreekpunt die vanaf het eerste contact intensief met u meedenkt. In (een of) meerdere gesprekken nemen we de uitvaartwensen stapsgewijs door. Vervolgens ontvangt u een overzicht van de gemaakte afspraken inclusief de bijbehorende begroting. Het kan fijn zijn om te weten wie de uitvaart voor u gaat verzorgen. Een kennismakingsgesprek is dan ook vrijblijvend en kosteloos.

infinity uitvaartzorg logo met orchideeën

Prijsopgave aanvragen

Het is goed om te weten wat de kosten voor een uitvaart op maat kunnen zijn. Een hulpmiddel hierbij is een uitvaartofferte aanvraag.

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.