079 5000 250 dag en nacht

Referenties Infinity Uitvaartzorg

Logo met sterren FeedBackCompany InfinityUitvaartzorg120

Toelichting

Vele nabestaanden nemen de moeite om na de uitvaart referenties en beoordelingen door middel van een enquete van Keurmerk Persoonlijke Uitvaart of van Feedback Company in te vullen of een persoonlijk kaartje of mailtje te sturen. Dit stel ik bijzonder op prijs.

Paul van Asperen, Zoetermeer Nov 2017 - KLIK op het kruisje rechts

Infinity – Oneindigheid

Hoe kan iemand omgaan met oneindig verdriet en de leegte die ontstaat door het overlijden van een dierbare.
Dat kan bijna niemand, het is dan ook zo onbegrijpelijk, zo verwarrend en het gaat alle emoties te boven.

Dit is mij en de kinderen overkomen door de verwoestende ziekte die mijn vrouw heeft moeten doorstaan.
Gelukkig hebben wij de kans en de moed gehad om bij leven van mijn vrouw alle laatste wensen en gedachten te verzamelen, en dat gaf heel veel rust.

Door een tragisch voorval in mijn vrouw’s vriendenkring zijn wij in contact gekomen met Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg te Zoetermeer.
Onze eerste kennismaking met Monique liep via haar internetsite en daarop volgend mailverkeer, welk telkens op een vriendelijke en persoonlijke manier werd beantwoord.
Haar stijl is ongedwongen , soms met een kwinkslag maar altijd warm en vriendelijk, totaal niet met een zakelijke ondertoon.
Een daarop volgend persoonlijk bezoek bij ons thuis bracht wel duidelijk emoties bij ons los, wij gingen praten over de laatste wensen en uitvaart van mijn vrouw, echter dit persoonlijke gesprek tussen mijn vrouw en Monique had ook iets moois.
Monique heeft alle tijd genomen om ons gemakkelijk te voelen, niets was gehaast. Het unieke was dat het wel leek of mijn vrouw en Monique vriendinnen waren voor dat moment.
Nadat wij weer alleen waren hebben we gehuild en troost bij elkaar gezocht, met de hoopvolle gedachte dat nu alles geregeld was en dat het een lange tijd zou duren voordat wij Monique weer zouden zien.
Helaas dat was niet het geval, kort erop is mijn vrouw in mijn armen overleden en moesten wij een beroep doen op Monique.

De daarop volgende uren en dagen hebben wij in een roes geleefd, er komt dan zoveel op ons af wat verwarrend is. Maar Monique was altijd daar met een helpende visie of aandacht.
Vanaf het moment van afscheid nemen van mijn vrouw thuis en de daarop volgende dagen in de 24-uurskamer van het rouwcentrum, is op een ingetogen en respectvolle wijze verlopen. Aan alle kleine details is gedacht, bloemen, opmaak en verzorging.
Voor het sluiten van de kist heeft Monique nog een speciaal gedicht opgezegd met rituele handelingen.
De uitvaartmis en de plechtigheid in het crematorium zijn op een serene en respectvolle wijze gedaan, naderhand zei Monique doordat zij met mijn vrouw gesproken had, dit een extra dimensie aan de uitvaart had gegeven, als zij over mijn vrouw sprak dan had het een persoonlijk gevoel.
In alles heeft Monique ons geholpen ook op het laatste moment om van de door ons gekozen muziek en foto’s een PowerPoint compilatie te maken die tijdens de plechtigheid vertoond werd.
Ook is de nazorg van ons rouwproces geheel in goede handen van Monique.

Mijn gegevens zijn bekend bij Monique voor als iemand de behoefte heeft om onze ervaringen nader te bespreken.
Voor ons was het een heel mooie en prachtige ervaring ( als je dat van een zo verdrietig moment mag noemen) en onze diepe dank gaan uit naar Monique en haar team van Infinity

In Mei 2018 overleed onze vader en kwamen we in contact met Monique Kupras van Infinity Uitvaartzorg
Monique hebben wij ervaren als zijnde vriendelijk , doortastend , accuraat en betrokken
De uitvaartplechtigheid kende een intiem karakter bij “Het Wapen van Zoetermeer”
Toen in juli 2020 ook onze moeder overleed was de keuze qua organisatie dus niet moeilijk
Wederom konden wij terecht in “Het Wapen van Zoetermeer”
Omdat het weer meewerkte kon de plechtigheid buiten plaatsvinden
Met als gevolg weer een intieme bijeenkomst
Van vele bezoekers later gehoord dat ze dit als heel bijzonder hebben ervaren
Ondanks het verlies kijkt ook de familie terug op 2 “geslaagde” dagen
En Monique heeft hier meer dan een steentje aan bijgedragen

Eddy Nagtegaal

Zoetermeer - Augustus 2020

Infinity is heel behulpzaam en geeft goeie adviezen.
Ze leven erg mee met de familieleden en zijn er als je ze nodig heeft.
Wij als familie zijn zeer tevreden.
Diny Angenent

Waddinxveen - Augustus 2020

Beste Monique, heel veel dank voor de wijze waarop jij de uitvaart van mijn vrouw hebt georganiseerd. Wij hebben jou leren kennen als een zeer betrokken overbuurvrouw. Voor ons was het dan ook vanzelfsprekend dat jij in het geval ons iets zou overkomen de uitvaart zou gaan organiseren. In 2016 werd ons contact intensiever nadat mijn vrouw een diagnose kreeg die grote gevolgen zou gaan hebben voor de toekomst. De jaren hierna ben je altijd zeer betrokken bij ons geweest. De begeleiding na het overlijden en de moeilijke dagen hierna was warm, respectvol en persoonlijk. De uitvaart heb je op prachtige wijze georganiseerd met zeer veel gevoel voor details en het is precies zo verlopen zoals wij voor ogen hadden: een warm en mooi afscheid waar de mensen het nog steeds over hebben.
Eric de Wit

Zoetermeer - Augustus 2020

Monique heeft een uitvaart voor ons geregeld waar wij met heel veel liefde en warmte aan terug denken.
Bedankt Monique voor je mooie woorden hulp en meedenken om alles mogelijk te maken.
Je had een half woord nodig.
Groetjes Guusje en Cindy en rest van de fam
Cindy

Leiden - Augustus 2020

Wij hebben Infinity Uitvaartzorg als zeer prettig ervaren. Monique legt alles zeer goed uit en denkt met ons mee. Ze regelt alles heel goed. De uitvaart zelf heeft ze ook heel goed begeleid. In het bijzonder, hoe ze de hele ceremonie bij elkaar praat, was zeer persoonlijk en prettig. Geen standaard aankondiging van de volgende spreker, maar een goede intro. Wij hielden de uitvaartplechtigheid bij het Wapen van Zoetermeer, buiten, wat in coronatijd ook als zeer prettig is ervaren. Bij de condoleance na afloop hing een gemoedelijke sfeer. Monique, hartelijk bedankt namens onze hele familie!! en prettig.
Viola Grobben

Leidschendam - Augustus 2020

We hebben de begeleiding van Monique als heel prettig ervaren, dankzij haar persoonlijke benadering, het tijdig opvolgen van de stappen die genomen moesten worden en het regelen van alle praktische aspecten van de uitvaartceremonie. Het contact verliep soepel en prettig.
Rolf van der Maas

Den Haag - Juli 2020

Ondanks de corona tijd heb ik heel snel een fijn contact gekregen met Monique van Infinity Uitvaartzorg.
Zij is warm en betrokken en heeft de uitvaart in goede banen geleid tot grote tevredenheid van de hele familie.
Ik ben haar heel dankbaar.

Trees Micola

Zoetermeer - Juli 2020

Persoonlijke referentie naar Cissy:
De uitvaart van onze moeder was echt een ‘uitvaart vanuit het hart’. Dit was met name te danken aan de inzet van Cissy van Winden. De gesprekken die ze met onze moeder en met ons heeft gehad waren belangstellend en respectvol en Cissy nam alle tijd om van ieder van ons te achterhalen wat onze persoonlijke wensen waren.
Vooraf kregen we dan ook een in alle facetten uitgewerkt plan, waarin onze wensen en die van onze moeder duidelijk naar voren kwamen. Zelf nam Cissy ook initiatief als wij ergens mee zaten: bijvoorbeeld de bloemen of de laatste verzorging van onze moeder.
Dit plan is tot in de puntjes op een waardige wijze uitgevoerd. Iedereen die er bij was, spreekt vol lof over deze plechtigheid. De rust, de intieme sfeer, de muziek en de voordrachten werden door haar ingeleid en bij elkaar gebreid tot een bijzondere en onvergetelijke bijeenkomst.
De zonen van Heléne May-Lie Fat Siong.

Ronald May, namens de zonen van Heléne May-Lie Fat Siong

Pijnacker - Juli 2020

Bekwaam betrokken hartelijk inventief behulpzaam
Nelly

Zoetermeer - Juni 2020

Wij zijn erg tevreden over de manier waarop de uitvaart van mijn vader verzorgd is. De uitvaart is prima verlopen en de manier waarop wij geholpen zijn bij de voorbereidingen was erg goed: vriendelijk, secuur en respectvol. Dat was een prettige ervaring in een moeilijke tijd.
André ten Kroode

Zoetermeer - Juni 2020

1 op 1 contact, Korte lijnen, aangename betrokkenheid. Maakt het in een periode van rouw net iets verdraagzamer
Karina Baptiste

Zoetermeer - Juni 2020

Monique is een warme, lieve vrouw die ons uitstekend heeft begeleid tijdens de uitvaart en alle voorbereidingen en nazorg die daarbij komen kijken. Het is heel fijn dat er iemand naast je staat die je in een moeilijke periode houvast kan geven en goed aan weet te voelen wat er op welk moment nodig is. De persoonlijke touch die zij toepaste tussen de speeches door op de uitvaart en ook de wijze, maar warme en persoonlijke woorden waar zij mee afsluit heeft ons erg geraakt. Wij kijken met een mooi gevoel terug op de uitvaart van onze vader. Wij zouden haar zeker aanbevelen!
Gitta Ras-Gottenbos

Leiderdorp - Juni 2020

Monique is betrokken en regelt het goed en op een hele warme manier
Familie Stofregen
Frans Stofregen

Zoetermeer - Mei 2020

Wij kijken terug op een enorm mooi afscheid dankzij de inzet, het perfectionisme, de warmte, het geduld en ook de gezelligheid van Monique.
Het is een hele verdrietige en moeilijke tijd maar wat is het ontzettend bekangrijk om op deze manier afscheid te kunnen nemen. Dankjewel voor alles!!! Liefs Peter, Karin, Nikita en Danique.
Karin van Maastricht

Zoetermeer - Mei 2020

Wat zijn wij op een fantastische wijze bijgestaan door Cissy van Winden bij regelen van de uitvaart van mijn moeder. Cissy nam alle tijd voor ons, kwam met mooie ideeen en was erg meelevend. Ondanks de beperkingen in verband met de Coronamaatregelen heeft mede dankzij Cissy de uitvaart gekregen die zij verdient. Cissy praatte onze toespraken en mee muziek op een zeer persoonlijke wijze aan elkaar. Alle complimenten!!
Mieke Houtman

Pijnacker - Mei 2020

Monique is een heel fijn en betrokken persoon met goede adviezen en is een goede steun voor ons geweest. De dienst was goed geregeld. Monique heeft de mooie dienst begeleid waarbij zij onze persoonlijke verhalen goed onder woorden heeft gebracht. Wij bevelen Monique zeker aan!
Fam v Teulingen

Zoetermeer - April 2020

Monique, ik wil je nogmaals heel hartelijk bedanken voor je deskundige en betrouwbare advies, je snelle en hartelijke persoonlijke ondersteuning bij ons thuis en de prima samenwerking om de besloten en intieme plechtigheid voor onze zoon te realiseren zoals wij die voor ogen hadden. Ook je persoonlijke inzet voor o.a. het binnenhalen van de gewenste muziekstukken (die de Meerbloemhof niet had) heb ik ervaren als heel geruststellend en hartverwarmend.
Adriaan

Zoetermeer - April 2020

Monique is erg betrokken en regelt alles netjes met een persoonlijke touch. De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. De moeilijke gebeurtenis is omgeven door een goed geregeld afscheid die met alle mogelijke zorg heeft plaatsgevonden.

Wilma

Zoetermeer - Maart 2020

Super en betrokken geregeld.

B. van Balen

Zoetermeer - Maart 2020

Cissy was mijn rots in de branding nadat mijn vader was overleden. Ik weet niet hoe ik het zonder haar allemaal had moeten regelen. Ondanks de trieste omstandigheden bezorgde zij mij een lach op mijn gezicht en is het een mooie en vooral persoonlijke uitvaart geworden. Cissy bedankt. Je zal altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben..

Sven Ponthofer

Zoetermeer - Februari 2020

Monique is een rustige, warme persoonlijkheid. Die de tijd neemt voor je om samen een mooi afscheid te maken. Niets is teveel en alles is mogelijk. Na de crematie hebben we veel mooie reacties gekregen.

Ank van der Elst - Waltman

Zoetermeer - Februari 2020

Cissy is een warme persoonlijkheid, gelijk na het eerste gesprek hadden we een klik met haar. Cissy kan goed luisteren en heeft een groot empathisch vermogen en kon daardoor heel goed tips geven die specifiek op onze situatie van toepassing waren. Zeker als het de eerste keer is als je een uitvaart moet regelen, is dat heel fijn. Cissy straalt ook een enorme rust uit en was een grote steun in deze moeilijke tijd. Zij heeft ons er fantastisch doorheen geloodst. Je kunt ten allen tijde bij haar terecht. We hebben een warm en positief gevoel overgehouden aan de uitvaart. Het is precies gegaan zoals wij en mijn vader het voor ogen hadden. Cissy nogmaals enorm bedankt!!!

Bianca Wesseling

Den Haag - Februari 2020

Een mooi, waardig en persoonlijk afscheid van mijn vader met dank aan Monique.

Richard van Soest

Zoetermeer - Februari 2020

Zeer professioneel, zeer betrokken en wensen die we hadden zijn ten top uitgevoerd..

Fam. Woltering

Capelle aan den IJssel - Februari 2020

Fantastisch! Zoveel inlevingsvermogen. Zo liefdevol en alles is mogelijk, in een woord geweldig!

Leny van Campenhout

Nieuwerkerk aan den IJssel - Januari 2020

Eerlijk: vijf sterren is wat mij betreft eigenlijk niet eens genoeg voor wat Monique heeft betekend en gedaan bij het regelen en begeleiden van de crematieplechtigheid van mijn echtgenote. Als je naar de speld in de hooiberg zoekt voor een goede persoonlijke en warme uitvaartzorg, dan kun je die vinden bij Monique van Infinity Uitvaartzorg.

Gerrit Robbe

Zoetermeer - December 2019

Vanaf het moment dat Peggy binnen stapte voelde zij als rustpunt in de chaos die ons zó overviel. Zij voelde steeds exact aan hoeveel we konden ‘dragen’ om te regelen en stelde zaken die niet direct nodig waren uit tot een moment dat er wel weer ruimte voor was. Ze sprak en liet mij denken vanuit gevoel,waardoor ik overwogen keuzes kon maken die de week van afscheid en de uitvaart volledig naar (persoonlijke) wens maakten. Peggy voelde heel vertrouwd, waardoor het ook geen moeite kostte om haar ons vertrouwen te geven. Ze is persoonlijk en warm in omgang en zeer betrokken. Ik en wij als familie kijken met hele goede herinneringen terug op de intense week van afscheid nemen en voorbereiding op de begrafenis van mijn man. Duizendmaal dank hiervoor!

Suzanne Kant

Leiderdorp - December 2019

Monique heeft voor ons de ontzettend moeilijke tijd rondom het overlijden van mijn vader dragelijker gemaakt. Ze denkt met alles mee en neemt met haar enorme kundigheid en ervaring veel praktische zorgen weg. Daarnaast is zij als mens ontzettend betrokken en sympathiek en zorgt zij voor een persoonlijke beleving van het afscheid.

Hans van Dommelen

Rijswijk - December 2019

Het contact was heel prettig en ongedwongen en alle ruimte om je eigen sfeer aan te geven !

P.M. .Bolleboom

Zoetermeer - December 2019

Een warm, persoonlijk contact die tijd neemt voor het gebeuren en de nabestaanden.

Marion Pols

Delft - December 2019

We hebben de samenwerking als zeer prettig ervaren.

Bouwes

Den Haag - December 2019

Waardevolle en warme samenwerking, waarin Monique helpt keuzes te maken die passen bij precies deze situatie.

Marion

Zoetermeer - December 2019

De begeleiding voor en tijdens de uitvaart heb ik als zeer prettig ervaren.

van Pelt

Zoetermeer - November 2019

In de moeilijke periode na het overlijden van onze moeder was Monique voor ons echt een rots in de branding! Zij heeft ons op een zeer professionele, maar toch hele persoonlijke manier met alles geholpen en zelfs nu, ruim na de uitvaart staat zij nog voor ons klaar! Ze straalt een enorme rust uit, denkt met je mee en de uitvaart was uiteindelijk precies zoals mijn moeder wilde.

Inge Peters

Rijswijk - November 2019

Monique heeft het fantastisch gedaan, precies wat wij hadden afgesproken.

Gea J.H. Verhoeven-van de Werf

Zoetermeer - November 2019

Infinity zakelijk: na een eerste kennismaking al vele zaken kunnen bespreken; duidelijkheid over de prijsstelling, geeft direct aan als (door aangepaste wens) de prijs aangepast moet worden, op het moment dat er om gaat wordt er proactief gehandeld, worden wij op ons gemak gesteld, geen vraag blijft onbeantwoord, op ieder verzoek is een antwoord met oplossing, de rust blijft bewaard, geen stress, perfecte uitvoering van de uitvaart.
Infinity persoonlijk: Monique is open, toegankelijk, meevoelend, vriendelijke uitstraling, netwerker, compassie en mooie duidelijke articulerende stem.

Ad van den Hoogen

Den Haag - Oktober 2019

Wij hadden Cissy van Winden. Ze was in 1 woord geweldig. Heel betrokken, zorgzaam en uiterst respectvol.

D. Boschma

Zoetermeer - Oktober 2019

Wij zijn uitermate goed verzorgd en begeleid. Mijn vader is ook goed verzorgd en netjes geëerd. Ook het bloemstukje gemaakt van alle bezorgde stukken was een heel mooi gebaar.

Jeffrey de Gier

Zoetermeer - Oktober 2019

Wij waren zeer tevreden, goede adviezen gehad en een fijn contact meegehad.

Petra van Lith

Rijswijk - Oktober 2019

Wij waren zeer tevreden, goede adviezen gehad en een fijn contact meegehad.

Peter van Binsbergen

Zoetermeer - Oktober 2019

Ik heb Infinity als meedenkend, betrokken en respectvol ervaren, met alle aandacht voor de achterblijvers.

Arie Van Putten

Zoetermeer - Oktober 2019

Monique is een warm persoon. Zij is onopvallend aanwezig, denkt goed mee en brengt je op goede ideeën.
Zij zorgt ervoor dat de uitvaart aan alle wensen voldoet en persoonlijk en intiem verloopt.

E. Nieuwveen

Zoetermeer - Oktober 2019

De uitvaartbegeleidster was tot het laatste toe erg betrokken en niet afstandelijk bezig bij het door de partner, kinderen en kleinkinderen creatief invullen van de uitvaart. Er werd eigenlijk een goede band opgebouwd. Wij zijn erg blij, dat wij dit met Infinity samen hebben mogen en kunnen doen.

K. van Zonneveld

Zoetermeer - Oktober 2019

Voelden ons op ons gemak gesteld en zowel Kitty als Monique waren erg prettig in de benadering naar ons toe.

Ruud Paardekooper 8/10

Leidschendam - Oktober 2019

De uitvaart van onze moeder/schoonmoeder is met heel veel respect uitgevoerd door Infinity en heeft onze verwachtingen overtroffen. Het contact na het overlijden en tijdens het organiseren van de uitvaart met Infinity is door ons als zeer prettig ervaren en heeft dit een persoonlijke touch gegeven.

Keus, J.C.

Zoetermeer - Oktober 2019

Zeer prettige ervaring met de uitvaartonderneemster Monique Kupras. Alles is naar wens verlopen en wij als familie hebben een mooi en goed gevoel over het afscheid van onze man, vader en opa Frank Hanemaaijer gehad.
Heel veel dank hiervoor!

Anneke Hanemaaijer

Zoetermeer - September 2019

Monique is een liefdevolle, betrokken vrouw, die geen oordeel heeft als de uitvaart anders dan andere is.

Sabrina Driehuijs

Zoetermeer - September 2019

Dank je Monique, je hebt ons fantastisch ondersteund om er een mooi afscheid van te maken..

Bas ter Burg

Zoetermeer - September 2019

Roos heeft ons zeer goed begeleid in het organiseren van een zeer persoonlijke en erg mooie uitvaart voor mijn vader. Heel prettig contact en goede ondersteuning, ook op de dag van de uitvaart zelf. Wij hebben heel bewust gekozen voor een kleinere uitvaartonderneming omdat we echt op zoek waren naar een persoonlijke benadering. Onze verwachting is hierin volledig uitgekomen.

M van de Veerdonk

Zoetermeer - September 2019

Er is ruimschoots aandacht besteed aan de wensen vd overledene en nabestaanden.

Y. Siem

Pijnacker - Augustus 2019

Je bent op vakantie in Griekenland als je hoort dat je vader is overleden. Onze dochters thuis moesten de eerste acties nemen, samen met de kinderen van mijn (overleden) zus. Vanuit Griekenland Monique gebeld en de eerste stappen besproken. Wat ben ik blij dat ik haar heb gebeld. De begeleiding die de kinderen hebben gehad (als moeder vreselijk om zo ver weg te zitten), was echt geweldig. De warmte en rust die nodig was tijdens de eerste momenten, was er.
Maar ook de rest van de verzorging van de begrafenis, kan niet anders zeggen dat het liefdevol, persoonlijk en geweldig was.
Wij kijken terug op een echt ontzettend mooi afscheid!! Dit dankzij Monique en haar man.

Karin van Maastricht

Zoetermeer - Juni 2019

Gisteren een heel mooie uitvaart gehad, dankzij Monique.Een geweldige vakvrouw.Niets is haar teveel en zo,n warm mens.ik had haar al gezegd dat we van haar zijn gaan houden.Heel veel succes in je verdere leven en nog heel hartelijk bedankt.dikke pakkend Els Veldman

Els Veldman

Den Haag - Juni 2019

Vanaf het moment dat Monique bij ons binnen stapte na het overlijden van mijn man, voelde het goed voor mij en de kinderen. Ze regelt en organiseert alles heel goed. Via de app kon ik haar altijd bereiken. Ze heeft humor, empathie, kan goed luisteren. Ik ben heel blij dat ik voor Infinity heb gekozen.

Maria

Zoetermeer - Juni 2019

Het was super fijn om met Roos samen de uitvaart te regelen. Duidelijk, warm, betrokken en daadkrachtig. En we hadden het gevoel dat we het samen hebben gedaan. Heel waardevol!

Sabine Bingley-Beste

Zoetermeer - Mei 2019

Monique is top! Alles was goed verzorgd bij de uitvaart van onze moeder en bij de creamtieplechtigheid vertelde ze alles mooi en rustig. Respectvol en persoonlijk afscheid, dankjewel Monique.

Petra

Zoetermeer - Mei 2019

Het feit dat je op het verdrietigste moment moet zoeken naar een uitvaartondernemer. Je kiest en direct na he t eerste gesprek voelt het goed. Blij met de gang van zaken en de ideeën tijdens de crematie. De mogelijkheid om overal bij betrokken te kunnen zijn. Het respect naar de overledene en aan ons. Ik zou geen ander kiezen en geef deze informatie ook graag door.

Elly van Driel

Zoetermeer - Mei 2019

Cissy begrijpt heel goed de familierelatie. Zij heeft binnen negen maanden de uitvaart van onze beide ouders met veel gevoel en respect zowel de wensen van onze ouders en van ons grote gezin met veel passie en inlevingsvermogen verzorgd. Daar zijn wij haar heel dankbaar voor.

Jolanda de Vreugd

Zoetermeer - Mei 2019

Volledig ontzorgd en tot in de puntjes geregeld, top

Dick Pak

3BHoek - Mei 2019

Fijne begeleiding. Voelde ons goed aan. Kwam op het juiste moment met de volgende stap in het proces.

Haring - Lohman

Zoetermeer - Mei 2019

Beste Monique, hartelijk dank voor al jouw goede zorgen en jouw persoonlijke aandacht. Voor mij was het alsof de tijd even stil stond, waardoor ik op de vreemdste momenten contact met jou zocht voor raad en daad. Je reageerde alsof dat allemaal de normaalste zaak van de wereld was. De dienst was prachtig en intiem en iedere aanwezige vond de lokatie perfect!

Niels Piay

Zoetermeer - Mei 2019

Alles was perfect geregeld. Het contact met Monique Kupras was warm en liefdevol. Ook de begeleiding van de uitvaart zelf was heel warm en persoonlijk. Wij hadden het ons niet beter kunnen wensen. Mijn man zou er heel tevreden mee zijn geweest.

Karin Eras

Zoetermeer - April 2019

Monique je bent een geweldig mens met veel gevoel en warmte, je laat ruimte voor ideeën en komt met goeie adviezen zonder opdringerig te zijn.

Ron van de Velde

Den Haag - Maart 2019

Monique is zeer betrokken, mijn vrouw was ernstig ziek en had vooraf een gesprek aangevraagd. Tijdens dit gesprek wat erg prettig verliep was alles mogelijk en Monique kwam met de nodige tips en leefde erg mee. Ook de mogelijkheid om een 24 uurs kamer te nemen was een gouden tip (wij hebben hier veel profijt van gehad). De crematie was niet eentje van de plank maar met persoonlijk tintje. Nadien hebben wij ook de nodige complimenten gehad over de uitvaart en de locatie (Meerbloemhof).

Hans van Breda

Zoetermeer - Maart 2019

Een bijzonder en passend afscheid. Voor ons een dierbare herinnering die we allemaal zullen koesteren. Dank daarvoor.
Bob, Claudia en René.

Bob van Huët

Den Haag - Maart 2019

De rust die Monique uitstraalt geeft gelijk een gevoel van vertrouwen dat het allemaal goed komt. Zo moesten wij uitwijken naar een alternatieve locatie (Dekker) en het werd een geweldige uitvaart waar de mensen het nu nog over hebben!

Ron Friederich

Zoetermeer - Februari 2019

Monique heeft de uitvaart helemaal naar onze wens georganiseerd. Geen moeite was te veel. De begeleiding was heel warm persoonlijk en daardoor hebben wij er een heel goede herinnering aan overgehouden. Alles was precies zoals wij het hadden bedoeld. Perfect!

Els Heijmans

Zoetermeer - Februari 2019

Alle contacten met Monique waren bijzonder prettig. Stapje voor stapje heeft ze ons adequaat en deskundig begeleid bij het maken van keuzen en het organiseren van een zeer persoonlijke uitvaart. Om zo liefdevol afscheid te kunnen nemen van iemand die je dierbaar is, gaf ons enorme troost en steun. Dank je wel!

Petra Koot

Zoetermeer - Januari 2019

Monique heeft ons zo lief , respectvol en mooi begeleid gedurende al onze verdrietigen dagen dat ik zo blij was dat we bij Monique zijn gekomen . Zij heeft het allemaal zo waardig en liefdevol gedaan.
Nogmaals dank je Monique 🙏

Ada Wiggers vd Putten

Zoetermeer - Januari 2019

Monique heeft alles van begin tot eind perfect geregeld.
De uitvaart hebben we als zeer persoonlijk ervaren en we kunnen er met een goed gevoel op terugkijken.

Roelant Hollemans

Zoetermeer - December 2018

Cissy is fantastisch!!!! Door haar persoonlijke betrokkenheid hebben we samen een prachtige uitvaart gekregen voor onze zoon ❤️❤️

Renate Vlaskamp

Pijnacker - December 2018

Wij zijn bijzonder te spreken over Cissy van Winden.
Ze heeft ons echt ontzorgd en vooral door haar inzet, accuratesse en inlevingsvermogen is de uitvaart van onze vader heel erg mooi geworden.

E. Arkesteijn

Pijnacker - December 2018

Monique,
Je bent een mooi en warm mens. De keren dat je bij ons bent geweest, hebben wij ervaren als zeer prettig en ontzettend fijn om van alles te kunnen bespreken.
Wij kunnen terug kijken op een mooie uitvaart.

Heel veel liefs van Petra en Bianca.

Petra en Bianca Scholten-Roos

Den Haag - November 2018

Wij waren heel blij hoe zij zich voor ons heeft ingezet waardoor de uitvaart van mijn man en kids hun vader een heel persoonlijk gebeuren is geworden. En de nazorg persoonlijk gesprek heeft gevoerd.
Daarvoor onze dank Monique grtjes Jolanda Glenn Sharon van Os

Jolanda Glenn van Os

Zoetermeer - November 2018

Een hele warme, lieve en meelevende vrouw die geen enkel probleem / uitdaging uit de weg gaat!

L.R. Verberg

Zoetermeer - November 2018

Super relaxed en rustgevend in deze moeilijke periodes ons allen bekend.

Rolf Blans

Zoetermeer - Oktober 2018

Professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Nooit enig spoor van onbegrip of haast gemerkt

Ruud Lindenburg

Pijnacker - Oktober 2018

De zorg die aan je besteed wordt is 100% dus beter kan het niet bedankt voor alle zorg.

Bert van Swieten

Zoetermeer - Oktober 2018

Alle wensen konden worden vervuld. Alles was piekfijn in orde. Geheel volgens het vooraf afgesproken draaiboek. Uitstekend.

Frank Lieffering

Den Haag - Oktober 2018

Goede herinnering aan overgehouden
Alles perfect geregeld
Vooral goede voorlichting (duidelijk)

T vd.Zon

Pijnacker - September 2018

Begripvol, liefdevol, ruimte gevend aan eigen invulling. Als met een personal touch.

Wouter Boswinkel

Zoetermeer - September 2018

Hele persoonlijke begeleiding, ook oog voor mijn kinderen. Gesprekken waren persoonlijk en gingen in op onze wensen en ideeen. Monique heeft mede voor een mooi, waardig en persoonlijk afscheid van mijn man gezorgd.

Belinda Posadinu

Den Haag - Augustus 2018

Infinity Uitvaartzorg zorgt er voor dat een afscheid van een dierbare conform de wensen van de nabestaanden tot in de details wordt uitgevoerd. Denkt mee en geeft op basis van ervaring(en) zinvolle en goede tips en adviezen. Wij kunnen niets anders zeggen dat de keuze voor Infinity Uitvaartzorg een juiste is geweest. Wij kunnen niets bedenken dat anders of beter had gemoeten. Infinity Uitvaartzorg en dan m.n. Monique Kupras zorgt er voor dat een afscheid liefdevol en respectvol plaatsvindt.

Harry Demeijer

Zoetermeer - Augustus 2018

Monique is erg betrokken geweest bij de uitvaart van mijn moeder. Zij zette de puntjes op de i. Prettig in de omgang en duidelijk in de communicatie.

Christa Stuijfzand-Meijer

Zoetermeer - Augustus 2018

Erg prettig contact en tijdens de diverse gesprekken wordt er goed geluisterd. Altijd eerst gelegenheid voor de nabestaanden om gevoelens te uiten en te spuien. Ondersteuning en advies was goed en duidelijk en gericht op wat er gedurende de voorbereiding van de uitvaart geregeld moest worden. Duidelijke prioriteiten zonder dwang of druk. Kortom prima begeleiding!

D. Hilekes

Zoetermeer - Augustus 2018

Ons gezin vond de manier waarop Monique de uitvaart van mijn vrouw heeft geregeld perfect. Uitstekend geluisterd naar onze wensen, snel en efficiënt gereageerd, iedere dag even controle.

Freerk Boermans

Zoetermeer - Augustus 2018

Monique kwam met suggesties waar wij zelf niet aan gedacht hadden, waardoor de uitvaart completer en persoonlijker werd. Tijdens de ceremonie gaf ze aan wie er zou spreken en wat de relatie tot mijn vader daarmee was.
Kortom ze heeft een prachtige dienst in elkaar gezet.

Theo Sonneveld

Zoetermeer - Augustus 2018

Monique heeft erg de tijd genomen en haar best gedaan om de uitvaart een waardig en gedenkwaardige beleving te laten zijn. Goed gedaan moontje, mijn complimenten.

Bart Weestand

Zoetermeer - Augustus 2018

Een fijn persoonlijk contact ik heb er een warm gevoel aan over gehouden.

Wil Wijtenburg

Zoetermeer - Juni 2018

Monique is een uitvaartonderneemster die heel goed aanvoelt wat de wensen zijn en met ideeën komt om deze wensen uit te voeren. Tijdens de uitvaart gaat zij zo op in de groep dat je niet merkt dat zij er is, maar het wèl zou merken als zij er niet zo zijn. Dank je wel Monique.

Elsbeth

Zoetermeer - Juni 2018

Dit was precies wat wij zochten. Heel persoonlijk en geen kraaien op ons verzoek. We hadden het niet beter kunnen doen. Dank aan Monique en anderen achter de schermen. Ik zou bijna zeggen, tot de volgende keer 😉

Partner van de gevallen ster

Zoetermeer - April 2018

Het was, ondanks het verdriet, een hele mooie ervaring. De bedoeling was om geen afscheid te nemen, maar gedag te zeggen, en dat is in alle opzichten gelukt, dankzij de lieve, goede en super begeleiding van Monique. Heel veel dank!!

Tineke de Wilde-Strik

Zoetermeer - mei 2018

Vanaf dat ik Monique belde liep alles voor mijn gevoel vanzelf. We hoefden nergens aan te denken, Monique had er al aan gedacht…
Monique stemde steeds met ons af, ze gaf ons overal onze zin in, maar als ze dacht dat iets beter of anders kon, stelde ze dat wel voor.
Mijn zus en ik voelden ons heel erg gesteund door Monique. We konden haar altijd bellen, mailen of Appen, ze reageerde binnen 10 minuten.
We zijn heel tevreden en blij met de dag van de begrafenis. Monique heeft ons op een ontspannen en prettige manier door de dag heen begeleid. Nooit stelde ze zichzelf op de voorgrond, maar ze was er steeds overal. Erg fijn.

Antje van Strijen

Zoetermeer - Mei 2018

Wij hebben de uitvaart van mijn man als heel mooi ervaren. Mede dank zij Monique Kupras. De liefdevolle en warme begeleiding van Monique als zeer, zeer fantastisch ervaren in het organiseren van de laatste groet en afscheid van mijn man, vader en grootvader. Een grote pluim waard

Edith van der Gaarden

Zoetermeer - Mei 2018

Monique Kupras, de eigenaresse van Infinity, heeft de uitvaart van mijn echtgenote op voortreffelijke wijze verzorgd. Zij had alle aandacht, tijd en kwam de afspraken na. Zij dacht mee zonder nadruk voor zichzelf. Iedereen uit mijn omgeving vond de uitvaart goed verzorgd en sfeervol.

J.A. van de Plassche

Rijswijk - April 2018

Lieve Monique, dank voor je betrokkenheid !

Albert van der Does

Zoetermeer - Maart 2018

De persoonlijke benadering, het direct zoeken naar wat voor ons als nabestaanden belangrijk was, is bijzonder prettig. In moeilijke tijden iemand die echt naast je staat en goed aanvoelt wat je nodig hebt. Monique van Infinity was een goede steun.

Ruud Kamphuis

Zoetermeer - Maart 2018

In deze moeilijke tijd heeft Monique ervoor gezorgd dat zij een rustpunt is voor de familie omtrent de uitvaart.
Ze neemt overal de tijd voor en zorgt dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, voor de overledenen als voor de nabestaanden.
De uitvaart is zeer rustig en respectvol verlopen.
Ook aan de nazorg besteed Monique zeer veel aandacht!

Dennis Borgmeijer

Zoetermeer - Maart 2018

Het contact met Monique hebben wij vanaf het begin als heel prettig ervaren, persoonlijk maar toch ook zakelijk. Ze dacht erg goed mee met onze wensen die niet helemaal standaard waren. Alles werd steeds vlot geregeld en aanpassingen werden soepel doorgevoerd. Heel prettig in zulke moeilijke dagen dat je je hierom geen zorgen hoeft te maken. Ook het nagesprek hebben wij erg op prijs gesteld.

Jan Willem

Zoetermeer - Februari 2018

Monique, gelukkig hebben wij niet zoveel ervaring met uitvaartverzorgers maar ik zou je zeker bij vrienden en kennissen aanraden.

Sandra Zierikzee

Zoetermeer - Februari 2018

Zeer persoonlijke en warme betrokkenheid bij de na bestaande. Alles is zeer naar wens verlopen.

Bert van Balen

Honselersdijk - Januari 2018

Alles verliep rustig en waardig. Er werd veel ruimte geven voor onze specifieke wensen.

Liz Nanver

Zoetermeer - Januari 2018

Samen zorgen voor een liefdevolle herinnering

Maak een afspraak

Ik heb het als een warme mantel gevoelt! Erg betrokken en nam alle tijd om alles te bespreken.
Aan alles was gedacht het was in EEN woord GEWELDIG (als je dat mag zeggen bij een uitvaart!!).
Na vier weken dat mijn man was overleden , ze weer op bezoek en ook weer alle tijd en leefde mee.
Ik ben HEEL dankbaar en zal haar zeker bij andere aanbevelen.

Willy Rosema - Rob

Zoetermeer - December 2017

In de contacten, behulpzaamheid en de nazorg hebben wij als familie en ik persoonlijk grote steun gehad.

Ab de Groot

Zoetermeer - November 2017

We waren zeer tevreden over alle contacten die we met uitvaartvaartverzorgster Monique hebben gehad. Ze maakt in haar communicatie en handelen gebruik van een hele mooie middenweg’ tussen het formele aspect, dat bij deze gelegenheid ook hoort en verwacht wordt, en een aangename informele wijze, wat we als heel prettig hebben ervaren. Ze heeft ons van begin tot einde in alles goed terzijde gestaan op een warme, respectvolle manier.

Ellen Panek

Zoetermeer - Oktober 2017

Monique was door haar warmte en vriendelijkheid een echte steun voor ons. Zij luistert goed naar de wensen en denkt in mogelijkheden . De uitvaart van mijn vader is een hele mooie en persoonlijke uitvaart geworden. Dankzij Monique kijken wij terug op een prachtig afscheid.

Patricia Klaassen

Zoetermeer - September 2017

We vonden het allemaal zo warm en natuurlijk overkomen.
Een heel persoonlijk gevoel alsof wij elkaar al langer kenden.
Het was echt helemaal af .

Gerry Hammer

Zoetermeer - Augustus 2017

Monique is een topper, lief, attent, professioneel, oog voor detail, maar heel persoonlijk en ze heeft humor. Ze schakelt snel, verzorgd tot in de puntjes, bewaakt het budget en adviseert je daarin, ze verrast je, ze is er op momenten dat je een bekend gezicht nodig hebt, bijvoorbeeld bij het uitzoeken van het graf. Ze neemt echt de tijd voor je. Ze heeft het afgelopen jaar 2 uitvaarten voor ons begeleid. Mijn beide lieve ouders.

Danielle Krul

Delft - Juli 2017

Wij zullen Infinity Uitvaartzorg zeker aanbevelen!! Monique Kupras heeft het fantastisch gedaan en dan spreek ik namens mijn hele familie!

Gerja Bosboom

Den Haag - Juli 2017

Het overlijden van mijn echtgenote heeft ons overvallen, waardoor er voor ons, – naast de specifieke wensen – nog geen duidelijk beeld was omtrent de uitvaart. Ondanks 2e pinksterdag was mevrouw direct aanwezig. Heel toegankelijk en met een luisterend oor voor de wensen die zoal voorbij kwamen. Bracht een en ander met betrokkenheid op het juist spoor. Nam de tijd en onderhield een uitstekend contact met mijn dochter en kleindochters welke voor de aanlevering van de diverse gegevens zouden zorg dragen. Bij de crematie was mevrouw op een attente en vriendelijke wijze aanwezig, hetgeen zeker heeft bijgedragen tot een goede en zeer persoonlijke plechtigheid. Ik heb de begeleiding als positief ervaren.

De heer Boere

Zoetermeer - Juni 2017

Monique was zeer persoonlijk, warm en een prettige persoon om de zware dagen mee door te maken. Zij was met recht een steun in onze rug en behoudens de zaken die we zelf moesten doen, deed zij alles of dacht aan alles.

Frans Braam

Zoetermeer - Maart 2017

Wij zijn zeer goed begeleid door Monique Kupras. Heel veel persoonlijk contact. Op een zeer rustige wijze hebben we alles kunnen doorspreken. Door haar ervaring heeft ze mooie ideeen naar voren gebracht. De plechtigheid is precies zo gelopen zoals we hadden besproken. Op haar mooie rustige wijze heeft ze alles mooi gezegd en aangekondigd. Veel tijd heeft ze besteed aan de foto’s en ideeen. Bijvoorbeeld had Monique ook nog foto’s gemaakt van de bloemen die zij ons later heeft gestuurd. Die dingen maken zoals een uitvaartondernemer moet zijn. Wij zijn een zeer tevreden klant.

Mevrouw André - Beeuwkes

Zoetermeer - Februari 2017

Ik vond Infinity een hele prettige uitvaartondernemer. Ze nam de rust en de tijd om naar de wensen te luisteren van de client. Er werd duidelijk gecommuniceerd en overleg gepleegd. Ook werd er uitgelegd hoe de dag van de begrafenis verloopt, en dat was heel fijn. Dit zijn toch hele emotionele momenten in je leven. Ik kan terugkijken op een hele fijne afscheid van mijn man. En ik zou zeer zeker anderen Infinity aanbevelen.

J. Weeda-Groene

Zoetermeer - December 2017

Wij zijn zeer tevreden hoe Monique te werk gaat. Betrokken, warm, gemoedelijk en geheel naar onze wens.

P. Huijbens

Zoetermeer - November 2017

Vanaf het begin gelijk een goed gevoel bij de persoonlijke betrokkenheid van Monique van Infinity Uitvaartzorg . Zij heeft ons uitstekend bijgestaan en geadviseerd en op meerdere momenten blijk gegeven van haar persoonlijke zorg , wat door ons allemaal zeer gewaardeerd werd. Ondanks dat een uitvaart een treurige gebeurtenis is, kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde middag. Wij kunnen haar van harte aanbevelen.

Nelly de Bles en Gerard Trommel

Zoetermeer - September 2017

Lieve Monique, Graag willen wij jou heel hartelijk bedanken voor de meer dan perfecte begeleiding bij de uitvaart van mama. Je hebt ons gedurende dit proces rust, vertrouwen en kleur gegeven. Het voelde niet alleen voor mama, maar ook voor ons bijzonder warm en vertrouwd. Alsof we je al jaren kenden. Echt, oprecht en authentiek. En ook nog eens zeer professioneel. Een mooie balans, die ons perfect paste. Je bent een mooi mens. Alle succes en geluk toegewenst.
En nogmaals: bedankt!
Warme groet,Jeroen en Michelle

Jeroen en Michelle

Zoetermeer - Augustus 2017

Wij als familie hebben zowel de aandacht direct na het overlijden als de uitvaart als zeer respectvol ervaren. De persoonlijke aandacht van de uitvaart onderneemster, die wij eerder hadden meegemaakt, hebben ons gesterkt in het verdriet. Haar adviserende rol en nadien de afwikkeling van zaken spelen hierin ook een rol.

P.G. Roos

Den Haag - Augustus 2017

Het was heel fijn om samen met Monique de uitvaart van oma te regelen. Het is daardoor ook een mooie persoonlijke dienst geworden waar we allemaal met een goed gevoel op kunnen terug kijken.

Marleen van den Bos

Zoetermeer - Juli 2017

Zeer persoonlijke en prettige benadering door Monique Kupras. Erg betrokken en neemt veel zaken uit handen waardoor de moeilijke tijd van afscheid volledig benut kan worden.

Familie van Waasdijk

Zoetermeer - Juni 2017

Monique biedt een unieke persoonlijke begeleiding en ondersteuning. Zij weet onze wensen te vertalen in een warme, passende en heel persoonlijke uitvaart. Met gevoel en professie heeft zij voor zowel mijn vader, anderhalf jaar geleden, en nu voor mijn moeder samen met ons een onvergetelijke uitvaart georganiseerd en begeleid. Vrienden en familie waren vol lof over de unieke en warme ‘touch’. Dank je wel Monique voor jouw hulp en meedenken.

Geert Berenschot & Georgia Buitelaar

Den Haag - Maart 2017

Hadden al eerder goede ervaringen met Infinity Uitvaartzorg / Monique Kupras. Ze is zeer betrokken, prettig in de omgang, neemt alle zorg uit handen, is altijd bereikbaar en zorgde voor een uitstekende en goed georganiseerde uitvaart van mijn vader. We zijn haar zeer dankbaar.

Inge van Kasteren

Den Haag - Januari 2017

Van het begin af aan tot en met de nazorg in een wooord geweldig. Alle zorg en mogelijkheden waren er voor ons als gezin erg goed.

M. Meijer-Schulz

Zoetermeer - December 2017

Monique straalt rust uit en geeft een heel persoonlijke begeleiding. Zij is zeer betrokken, bekwaam, lief en heeft mooie ideeën naar voren gebracht. De uitvaarten onder begeleiding van Monique lopen zoals afgesproken. Heel mooi. Een toefje bloemen uit de bloemstukken na afloop. De kosten van de uitvaart komen overeen met de offerte. Betrouwbaar dus. Wij kunnen haar van harte aanbevelen. Familie en vrienden zijn ook vol lof. Monique bedankt. Het was weer perfect.

Kees Helder

Zoetermeer - November 2017

Wij hebben de crematie door Monique verzorgd als heel iets moois ervaren. Het was een hele persoonlijke gebeurtenis, precies zoals mijn man het gewild heeft. Dank je wel Monique.

Annemiek van Bemmel

Zoetermeer - Oktober 2017

Monique is een warm persoon, die op ieder moment voor ons klaar stond, we hadden het niet beter kunnen treffen! Ook bracht zij ons in contact met Aafke, die van de uitvaart een bijzonder moment voor en met ons maakte. Dank je wel Monique!

Irene Pors

Zoetermeer - Augustus 2017

Wij, als familie zijn heel erg tevreden over de begeleiding van Monique tijdens de periode na het overlijden en tijdens de crematie van onze man en vader. De crematie is een heel erg persoonlijk afscheid geworden. Door de hulp, steun, ideeën en liefdevolle aandacht is het een afscheid geworden precies zoals wij zijn als familie.

Familie Jansen

Zoetermeer - Juli 2017

Monique is een vriendelijke vrouw met verstand van zaken. Ze heeft het zeker goed gedaan, ze stelt je op je gemak. Alles is perfect gedaan. Bedankt Monique, voor alles.

Aad Broeke

Zoetermeer - Juni 2017

De uitvaart is in 1 woord geweldig geregeld !! Alles klopte, Cissy is heel open en toegankelijk, warm en meelevend. Ik raad iedereen Infinity aan voor een zeer persoonlijke uitvaart. Cissy en Monique verdienen alle lof !!

Anita van Hooft

Zoetermeer - Mei 2017

Monique Kupras heeft ervoor gezorgd dat het afscheid van mijn moeder warm en persoonlijk was. Ze heeft ons begeleid bij moeilijke momenten en alles was tot in de puntjes geregeld. We hebben van de aanwezigen veel gehoord dat de uitvaart precies paste bij wie mijn moeder was. Ik kijk daar met dankbaarheid en warmte op terug.

Esther van Berk

Gouderak - Februari 2017

Het contact met Monique was zeer prettig. Zij dacht met ons mee.

Het afscheid van onze vader is een mooie herinnering geworden.

Crista Stuijfzand

Zoetermeer - Januari 2017

Wij als familie willen je nogmaals bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Je bent een warme, lieve, betrokken en geweldige vrouw! Alle wensen en behoeften van onze moeder heb je tot in de puntjes geregeld; het geeft zoveel voldoening! Inmiddels hebben we enorm veel complimenten gekregen hoe jij de uitvaart van onze moeder hebt geregeld. En terecht; het was bijzonder mooi. Veel dank voor dit waardige afscheid Monique.

Sandra en Alex van Hoogenhuizen

Zoetermeer - Januari 2017

Monique heeft een persoonlijke en warme benadering met oog voor detail. De betrokkenheid en aanpak voelen ondanks de moeilijke omstandigheden erg goed. Het resultaat was een uitvaart waar we met mooie herinneringen aan terugdenken.

Fred de Nobel

Leidschendam - December 2016

Monique straalt rust uit, is zeer betrokken, uiterst bekwaam en ook gewoon heel lief. Ze stuurt, neemt uit handen, schakelt snel en maakt er iets moois en persoonlijks van. Zeer prettig om steeds dezelfde persoon te zien, thuis maar ook op locatie. Een fijn bekend gezicht dat je begeleidt in zo’n moeilijke tijd. Ik kan haar aan iedereen aanbevelen.

Ik hoop haar voorlopig niet te zien 🙂 maar mocht de situatie zich voordoen is zij de eerste die ik bel.

Daniëlle Krul

Pijnacker - Oktober 2016

Wat een warmte en wat een belangstelling, ook achteraf! Petje af en een rots in de branding voor ons in moeilijke tijden!!

Cees van Veen

Den Haag - September 2016

Een zeer hartverwarmende, persoonlijke uitvaartondernemer, die de tijd nam voor al hetgeen nodig was. En alles was tot in de puntjes verzorgd.

Elisabeth Frijmersum

Den Haag - Augustus 2016

Het was heel fijn om persoonlijk contact te hebben met iemand die je rustig, meelevend en effectief begeleidt in een zeer verdrietige tijd.

Margriet Jansen

Den Haag - Juli 2016

Het contact was al gelegd voor het overlijden, dat maakte het al bijzonder. De uitvaartverzorger was dagelijks bij ons thuis, waar zij vooral goed naar de verhalen en onze wensen luisterde. Ze heeft ons tips gegeven waar nodig. Ook op de dag van de uitvaart was zij geweldig. Samen hebben we er een prachtig, persoonlijk afscheid van kunnen maken. Alle belangstellenden waren ook vol lof. Ik kan Infinity Uitvaartzorg bij iedereen aanbevelen.

Anita Fischer

Zoetermeer - Mei 2016

Monique heeft een fijne persoonlijke benadering waarbij ze echt luistert naar de wensen van de betrokkenen

Paul Harmsen

Zoetermeer - April 2016

Monique is uitermate klantvriendelijk, ondersteunend en begripvol. Afspraak is afspraak en die komt zij ook na. Gedurende de uitvaartplechtigheid heeft zij de regie in handen en laat zich ondersteunen door medewerkers die zich correct en professioneel opstellen.

Martin Dijkgraaf

Delft - Maart 2016

Ik wil je nog bedanken voor de goede zorgen die je hebt besteed aan de uitvaart van mijn moeder. We hebben de uitvaart ervaren als een warm en liefdevol afscheid, helemaal in de lijn van mijn moeder. Doordat alles zo natuurlijk en organisch is verlopen hebben wij het gevoel dat we heel waardig afscheid hebben kunnen nemen. We zijn achter gebleven met een mooi gevoel en het vertrouwen dat ze op een mooie plek terecht is gekomen, waardoor het gemis dragelijk is.

Adèle Martin

Zoetermeer - Januari 2016

Betrouwbaar, begripvol, vriendelijk én gezellig, goede suggesties, mooi gedicht toegevoegd, prachtig de hele ceremonie aan elkaar gepraat.

Bianca Kwant

's-Gravenzande - November 2016

Monique is een fijne persoon die alle wensen van ons begreep en er een juiste invulling en oplossing voor aandroeg. Zij wees ons op de mogelijkheden om aanwezig te zijn bij het opmaken en bij het begeleiden van de kist tot de oven. Daar maakten wij dankbaar gebruik van. Alles was in één woord perfect. Veel dank Monique!

Nicolette Kromschee

Rijswijk - Oktober 2016

Monique voelt dingen haarfijn aan qua wensen en behoeften. Zij geeft zelf ook mogelijkheden aan waar nabestaanden soms niet aan denken. Wensen van nabestaanden zijn leidend. Zij is een warme persoonlijkheid, begripvol, geduldig en menselijk. In een een verdrietige tijd geeft zij de juiste aandacht.

Bij een ander overlijden bellen wij haar beslist weer!

Ingrid van Waasdijk

Voorburg - September 2016

Een uiterst attente en vriendelijke uitvaartverzorgster die ons goed voor en na de crematie heeft begeleidt. Een absolute aanbeveling!

Familie Cadenau

Zoetermeer - Juli 2016

Lieve Monique,

Wat was afgelopen dinsdag een mooi en waardig afscheid van de liefde van mijn leven. Mede door jouw toewijding en warme hart is dit afscheid zo mooi geworden. Ik krijg zoveel complimenten over deze mooie plechtigheid. Iets dat weinigen zo mooi ooit hebben ervaren. Tevens veel complimenten voor jou! Dank je wel voor dit mooie afscheid. Iets waarop ik met liefde in mijn hart kan terugkijken.Liefs, Lettie

Lettie van Dalen

Zoetermeer - Juni 2016

Monique Kupras van Infinity is een warme, begripvolle en geduldige professional die niet alleen zorgt voor een perfecte uitvoering van de uitvaart, maar ook op integere wijze rekening houdt met de emoties van mensen die een dierbare hebben verloren. Hierdoor heeft zij absoluut bijgedragen aan een belangrijk stuk verwerking van het verdriet door het totaal onverwachte overlijden van onze moeder. Iedereen was vol lof over haar werkwijze en aanpak en zij zal zeker gevraagd gaan worden bij volgende uitvaarten binnen onze familie en kennisenkring.

Cees Verbree

Waddinxveen - Mei 2016

Monique heeft ons in de zware dagen gedurende het hele proces prima begeleid. Met rust en overzicht heeft ze ons op de juiste prioriteiten gewezen. In het contact kwam Monique met richtlijnen en suggesties terwijl er ook alle ruimte was om een persoonlijke invulling te geven aan de uitvaart. Ze dacht mee in de mogelijkheden en stelde zich erg flexibel op. De plechtigheid zelf heeft ze ook heel mooi begeleid. Dankzij Monique kijken wij heel tevreden terug op de uitvaart.

Paol Varekamp

Zoetermeer - April 2016

Lieve Monique, dit werk staat jou op het lijf geschreven, je bent lief begripvol maar er is ook ruimte voor een grapje in die al o zo beladen situatie. Je hebt ons geweldig geholpen, nog bedankt hiervoor. Liefs, Jill

Jill Enzo

Den Haag - Januari 2016

Na een onrustige periode is de uitvaart van mijn vader door Monique van Infinity verzorgd. Na de diverse gesprekken met Monique werd de uitvaart heel erg persoonlijk. Verschillende momenten uit deze gesprekken werden tijdens de uitvaart heel subtiel ingevlochten.

Monique nogmaals dank voor deze persoonlijk dag.

Danielle & Menno

Den Haag - Oktober 2016

Monique, zowel mijn kinderen als ik zijn heel blij dat je ons bij alles geholpen hebt. Je persoonlijke aandacht en inzet zal ons altijd bij blijven. Bedankt voor alles.

Petra Leenders

Zoetermeer - Augustus 2016

De buitengewoon meelevende, geëngageerde en tevens professionele en probleemoplossende benadering, is voor ons een grote steun in een moeilijke tijd geweest.

Lydia van de Fliert

Rijswijk - Juli 2016

Infinity uitvaartzorg heeft zich voor de volle 100% bewezen buitengewoon vakkundig, gepassioneerd en met liefde het vak van uitvaartverzorger te beheersen. Wij zijn bijzonder tevreden en trots op Infinity Uitvaarzorg!

Robert de Jong

Zoetermeer - Juni 2016

Monique Krupas is heel betrokken en attent. Geeft goede adviezen. Je kunt op haar bouwen!

Theun de Graaf

Den Haag - April 2016

Vertrouwen uitstralend vanaf het eerste contact, warm, betrokken, professioneel, ervaren, tot en met de details perfect, zeer persoonlijk.

Ron Labordus

Zoetermeer - Maart 2016

Monique was vanaf het moment dat zij zaterdagnacht zelf ter plekke was met twee collega’s betrokken en aanwezig op een respectvolle manier. Door haar advies en beschikbaarheid heeft zij een deel van onze zorg uit handen genomen. Haar woorden tijdens de dienst waren treffend door herkenbaarheid. Bedankt Monique.

De familie van Do van der Schuur

Den Haag - Februari 2016

Monique heeft het prima gedaan, de begeleiding vóór, tijdens en na de uitvaart. Het was fijn om met Monique alles te regelen. Ze luistert heel goed en voelt uitstekend aan, wat de wensen zijn voor de uitvaart. De uitvaartdienst van mijn man was prachtig, warm en sfeervol. Ik heb alleen maar lovende, positieve reacties gekregen.

Anneke Teunissen

Zoetermeer - Januari 2016

Monique heeft alle wensen uitstekend uitgevoerd en zelf nog wat aanvullende tips aangedragen. Na de begrafenis veel positieve reacties gehad. Ik kan Infinity Uitvaartzorg zeker aanbevelen.

Jan Grizèl

Zoetermeer - Maart 2016

Wij zijn blij dat jij op ons pad bent gekomen. Dank dat je voor het overlijden bij ons bent geweest om het afscheid te bespreken. Het was fijn dat jij mijn vader in het gesprek wist te betrekken, zodat hij zijn wensen kenbaar maakte. Het afscheid van mijn vader is mooi en liefdevol geworden, precies volgens zijn wensen. Bedankt voor je geweldige steun en hulp en bovenal voor de mooie woorden tijdens de crematie.

Els en Simone Badoux

Rijswijk - Februari 2016

Zeer tevreden!!! Moeilijke situatie maar goed ondersteund; warm, betrokken, professioneel, adviserend, meedenkend en daar waar nodig leidend. Voor mij een 2e keer dat Infinity uitvaartzorg de uitvaart heeft verzorgd.

José Rijmans

Den Haag - December 2015

Als eerste wil ik jou namens ons allemaal bedanken voor de respectvolle begeleiding de afgelopen week, het meedenken en zelfs het verzorgen van de stempelset, Cher is heel blij met de afdrukken. Het was een super mooie dienst, goed verzorgd en zonder druk. Mijn moeder en ik hadden na onze eerste kennismaking al een goed gevoel bij jou, je had het in onze ogen niet beter kunnen doen.

Renate Gerla

Zoetermeer - Oktober 2015

Zeer goede persoonlijke begeleiding. Vanaf eerste telefonische contact na overlijden tot de uitvaart en nazorg nagenoeg alles uit handen genomen. Alles zeer goed geregeld. Dank hiervoor!

Ton Dragt

Den Haag - September 2015

Waarom wij hebben gekozen voor Infinity Uitvaartzorg:

– geen groot bedrijf

– persoonlijke aandacht & maatwerk veel kansrijker

– flexibel, gevoel dat je ‘altijd’ beschikbaar was

– combi van ons de regie laten & meedenken

– empatisch, zonder mee verdriet te hebben

– ontzorgt

Frido Kraanen

Zoetermeer - Juli 2015

Van directe familie, vrienden en kennissen niets dan lof! Wijzelf hebben de persoonlijke aanpak als heel fijn ervaren. Nogmaals heel erg bedankt voor de fijne -prachtige- begeleiding van mijn vader.

Geert Berenschot

Den Haag - Juni 2015

In alles heeft Monique onze verwachtingen overtroffen, in het verwerken van het verdriet tot aan het in de puntjes organiseren van de uitvaart waardoor wij (ik) op een voor mij waardige manier afscheid heb kunnen nemen van mijn vader. Door Monique’s begrip van de situatie, de snelheid van handelen en het van A tot Z inregelen van de uitvaart kan ik Monique oprecht bedanken en aanbevelen bij een ieder die zo’n treurige gebeurtenis wil omzetten naar een prachtige en waardige afsluiting.

Peter Brouwer

Rotterdam - Maart 2015

Lieve Monique, Je begreep heel goed onze unieke situatie. Je “zag” onze kinderen zo goed zonder overdreven sentimenteel te zijn/worden. Gert thuis hebben was geweldig voor ons allemaal. Dikke kus, Ieke.

Ieke Bruijn

Zoetermeer - December 2014

Ik heb van Infinity Uitvaartzorg alle aandacht, warmte en zorg gekregen die ik mij maar wensen kon. Mijn complimenten!

Marleen Looijen

Den Haag - Augustus 2014

Het juiste gevoel, emotie en jouw subtiele sturing hebben bijgedragen tot een alom gedragen bewondering. Ook de last minute improvisatie om de kleintjes te betrekken bij de ceremonie zijn zeer op prijs gesteld. Een waardig en alom gerespecteerd, bewonderend afscheid!

Familie Linkerhof

Zoetermeer - April 2014

Zeer prettige stijl, juiste balans informeel – formeel, volgend – sturend, nabij – op afstand. Prettig vermogen om in te spelen op wensen en emoties. Professioneel en fijn gedaan.

Familie Huguenin

Zoetermeer - November 2015

Monique van Infinity Uitvaartzorg is een hele warme, meedenkende vrouw. Voordat mijn moeder overleed hebben ze samen de uitvaart doorgenomen. Mijn vader heeft daar veel steun aan gehad. Ik zou haar bij iedereen aanbevelen.

Mariëlle van Dijk

Den Haag - Oktober 2015

Mijn tante had veel dingen zelf geregeld maar mede dankzij de hulp van infinity is haar afscheid voor ons verdrietig maar erg mooi ervaren. Ik denk dat zij dit ook een prachtige uitvaart heeft gevonden.

De neven en nichten van Yvonne Liem

Rijswijk - Augustus 2015

Zeer begripvol, empathisch en met alle geduld. Een goede begeleiding voor mij en mijn zoon wanneer je plotseling voor zoiets onverwachts komt te staan. De uitvaartdienst is mede hierdoor zeer persoonlijk, liefdevol en naar volle tevredenheid verlopen. Na de uitvaart ook veel positieve reacties gekregen van de aanwezigen.

Familie van der Heide

Zoetermeer - Juli 2015

Zeker liefdevol, respectvol, vertrouwd en wat mij betreft ook perfect afgestemd op en grensverleggend meegedaan bij een eigenzinnige familie zoals wij. Dat doet zeker niet iedere uitvaartzorgondernemer haar na.

Oscar Godding

Zoetermeer - Mei 2015

Lieve Monique, niemand had de crematie van Marvin zo mooi met ons kunnen verzorgen. Je bent een warm mens. Mijn dank is niet in woorden uit te drukken. Mede door jou is het afscheid van mijn zoon een mooie herinnering. Lieve groeten, Lucie.

Lucie Soerink

Zoetermeer - Februari 2015

Ongelooflijk mooi en lief mens is Monique. Met haar persoonlijke benadering steunt ze en helpt ze je door een moeilijke periode heen. Niks is haar teveel. Ze denkt met je mee en voelt met je mee, waardoor de begrafenis precies naar de wensen van de nabestaanden en overledene wordt uitgevoerd.

Familie Draaibas

Den Haag - November 2014

Ik ben heel blij! Geweldig gedaan, niet alleen professioneel, maar met een hart!

Helmi Muhs

Den Haag - Juli 2014

Geweldig hoe Monique ons heeft bijgestaan niets was te veel gevraagd. Heel menselijk en lief. Aan te bevelen!

Leny van Dijk

Rijswijk - Februari 2014

Naam en logo zeggen alles over de goede begeleiding van de uitvaart van mijn zus Andréa Eppink. “Alleen de liefde is eeuwig”. Nogmaals dank voor alles!

Carola Eppink

Den Haag - Januari 2014

Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik een niet overduidelijk commerciële benadering wilde en dat is ruimschoots gelukt. Héél prettig onder moeilijke omstandigheden, waarvoor hartelijk dank!

Sandra Jonas

Den Haag - Februari 2014

Ondanks dat er al veel zelf geregeld was, is dankzij de hulp van Monique van Infinity mij nagenoeg alles uit handen genomen. Vooral de professionele en geduldige aanpak is mij bijgebleven. De uitvaart was dan ook mede door haar persoonlijke en warme inbreng prachtig en waardig verlopen.

Paul Koteris

Delft - November 2015

De crematie van onze vader was bij Monique in goede handen. Zij is zeer professioneel, attent, discreet, rustig, geduldig en haar aanpak is warm en persoonlijk. Ze heeft mijn broer en mij heel professioneel bijgestaan, goed geluisterd en goede adviezen gegeven. Met begrip voor de situatie. Op die manier heeft ze ons écht ontzorgd. Wij zijn zeer tevreden over haar persoonlijke stijl en aanpak en bevelen haar zeker aan bij anderen. Monique, heel veel lof en dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt!

Carla Zuiderwijk

Zoetermeer - September 2015

Wij voelden ons zeer gesteund door Monique bij het regelen van het afscheid. Ze nam ons zaken uit handen, dacht mee en zorgde er op professionele, betrokken wijze voor dat het afscheid werd zoals wij voor ogen hadden.

Familie de Rooij

Zoetermeer - Augustus 2015

Wij hebben het als erg prettig ervaren hoe je ons begeleid hebt om een mooi afscheid te organiseren. Het was erg fijn dat je ons vrij liet in keuzes, maar ons wel goede keuzes gaf, wat de dienst wellicht nog mooier zou maken. Bedankt daarvoor!

Familie Fokké

Pijnacker - Juni 2015

Heel hartelijk bedankt voor de goede zorgen tijdens – en vooraf en nadien – de uitvaart van Janny. Het had niet beter gekund!

Familie Lagerwaard

Zoetermeer - April 2015

De klik tussen ons is er voortdurend geweest. Je bent een goede luisteraar, rustig en enthousiast in je beroep. Wat ons betreft hadden we het niet beter kunnen treffen.

Maartje en Henk Snoek

Zoetermeer - Januari 2015

Nogmaals bedankt voor al je goede zorgen. Wij hebben jou als persoonlijk, warm en zeer liefdevol ervaren!!!!

Familie Krijgsman – Andries

Zoetermeer - Oktober 2014

Ik kijk met een goed gevoel terug op de gehele uitvaart. Ook het maken van de fotopresentatie en het levensverhaal, hoe lastig ook, ben ik blij dat we dit toch gemaakt hebben. Hartelijk dank voor de gehele begeleiding naar de uitvaart en ook de begeleiding bij de uitvaart zelf. Ik heb je begeleiding als prettig en vertrouwd ervaren.

Ronald Drouven

Zoetermeer - Juni 2014

Ik ben bij je terecht gekomen omdat ik een niet overduidelijk commerciële benadering wilde en dat is ruimschoots gelukt. Héél prettig onder moeilijke omstandigheden, waarvoor hartelijk dank!

Sandra Jonas

Den Haag - Februari 2014

Monique heeft mij een bijzondere steun gegeven, was er voor mij. Ze heeft mij geholpen met alles en heeft ook gesproken bij de crematie met heel veel warmte naar de familie toe.

Lenie Freen

Zoetermeer - November 2013