079 5000 250 dag en nacht

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde
 

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde
 

Monique en Infinity Uitvaartzorg

Toen ik 18 jaar geleden startte als uitvaartverzorger wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Het leek me een heel mooi vak, maar ik had (gelukkig) nog geen overlijden van heel dichtbij meegemaakt. Mijn toenmalige werkgever had een goed gevoel over mij en zodoende heb ik de kans gekregen om alle facetten van de uitvaartzorg te leren kennen en enorm veel ervaring op te doen.

In het begin was het gewoon hard werken, veel leren en concentreren. Naarmate ik meer ervaring kreeg, kwam er ruimte om me nog meer in te leven, meer te begrijpen en nog meer toe te voegen aan iedere uitvaart.

Helaas waren de mogelijkheden om een, in mijn beleving, echte unieke uitvaart tot stand te brengen te beperkt bij de onderneming waar ik werkte. Ik kon me ook niet meer vinden in de commerciële instelling van het bedrijf.

Daarom besloot ik in 2013 om mijn eigen weg te gaan met Infinity Uitvaartzorg. Het is een weloverwogen keuze geweest en tot op de dag van vandaag ben ik heel gelukkig met mijn besluit. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden en ervaar het als een groot voorrecht dat ik dit betekenisvolle “werk” mag doen. Het gevoel dat ik iets kan toevoegen en de dankbaarheid van de nabestaanden die ik mag ervaren, geven me een onbeschrijflijk warm gevoel.

Monique Kupras en Myra Koenen voor een rouwauto
Monique Kupras en Maciej Kupras
uitvaartverzorger monique kupras voor de rouw wagen
Cissy van Winden en Monique Kupras

Vanaf het eerste contactmoment

Vanaf het eerste contactmoment ben ik overal bij betrokken. Als iemand bijvoorbeeld thuis overlijdt, al is dat midden in de nacht, dan kom ik naar u toe om voor u en de overledene te zorgen. Maar ook kan ik u begeleiden bij het uitzoeken van een plekje op de begraafplaats en ik begeleid u bij eventuele bezoeken in een rouwcentrum of thuis.

Regelmatig zullen we gesprekken tussendoor hebben en raken we met elkaar vertrouwd. Zo is het mogelijk om samen een persoonlijke uitvaart te creëren.

Vrijblijvend gesprek vooraf

Het eerste contactmoment kan ook al (veel) eerder zijn dan het overlijden zelf. Regelmatig spreek ik met ernstig zieke mensen die hun uitvaart zelf willen organiseren. Dat zijn vaak intense gesprekken waarin het naderend afscheid wel heel dichtbij komt.

Na zo’n gesprek is de opluchting voelbaar. Omdat ze hun afscheid los kunnen laten en gerust kunnen zijn. Ze weten dat het zal gaan zoals zij het voor zich zien. Dat biedt troost, ook voor de mensen die achterblijven. Uiteraard is zo’n gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos.

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

Uitvaartverzorger - Myra Koenen

24 uur per dag ben ik beschikbaar om mensen te helpen bij het verzorgen van een uitvaart. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het nét iets te druk is. En zoals ieder mens heb ik ook wel eens rust of vakantie nodig. Het is dan fijn dat ik Infinity Uitvaartzorg met een gerust hart kan overdragen aan Myra Koenen, een freelance uitvaartverzorger, die op dezelfde wijze werkt als ik. Myra verzorgt met warmte en op een liefdevolle manier uitvaarten.
Haar motto:  Een warm afscheid verbindt.
Myra Koenen

Myra Koenen is voor mij het gezicht van Infinity Uitvaartzorg, met haar heb ik steeds contact gehad. Een heel persoonlijk contact dat al begon toen mijn vrouw nog volop in het leven stond, maar ook wist dat zij nog maar kort te leven had. De steun en warmte die Myra ons gaf, heeft heel veel voor ons betekent. Zij heeft haar werk meer dan voortreffelijk gedaan en daar ben ik haar heel dankbaar voor.

Jos Dullaart

Zoetermeer

Voor de uitvaart van mijn vader was Myra Koenen onze begeleider van start tot finish. Heel fijn om iemand naast je te hebben die de regie heeft en aan alle (ook kleine) dingen denkt. Wij wilden een aantal dingen graag onze eigen invulling geven en dankzij Myra is dat ook allemaal gelukt. Meest bijzonder vind ik echter de persoonlijke betrokkenheid en aandacht. Je hebt geen moment het idee dat je nummer zoveel bent (al is het begrijpelijkerwijs een zakelijk contact) En Myra heeft aandacht en begrip voor de persoonlijke aspecten, zonder dat ze té dichtbij komt. Dat vereist fijngevoeligheid. Een uitvaart is een gebeurtenis die je nooit meer over kunt doen en waar je nog vaak aan terugdenkt. Ik gun iedereen zo’n tevreden gevoel als wij hebben.
PS Nog een tip: wij hadden al contact opgenomen voor het overlijden

A. van Gastel

Zoetermeer

Uitvaartverzorger - Lucas Bentvelsen

Er wordt weleens gezegd dat mannen iets minder gevoelig zijn, maar dit geldt niet voor Lucas Bentvelsen. Door zijn empathisch vermogen voelt hij zo goed aan wat past bij u en uw dierbare. Dit maakt dat hij een fijne aanvulling is voor Infinity Uitvaartzorg.
Zijn motto is: Samen voor een liefdevol afscheid.

Lucas Bentvelsen

Onze (Gabriëlla & Rodion) ervaring met Infinity en vooral met Lucas was erg prettig. Lucas is enorm betrokken geweest tijdens het proces. Op het moment dat er, in onze ogen, iets niet goed of onduidelijk was konden we hem altijd bereiken en gaf hij snel uitsluitsel of toelichting. Dit was erg fijn. Daarnaast hebben wij zelf nog nooit een crematie moeten regelen, dus het was fijn dat hij zo veel mogelijk informatie vergaarde en grondig was in zijn “research” om het zo maar even te noemen. Hierdoor konden we de juiste en beste keuze maken om het tot een mooi afscheid te doen leiden. Ook tijdens de dag zelf en de plechtigheid heeft hij ons goed bijgestaan. Zoals ik ook persoonlijk tegen hem heb gezegd je bent een aardige en lieve man met een hart van goud.

Gabriëlla & Rodion

Zoetermeer

Maciej Kupras

Bijna als vanzelf is het zo gegroeid dat wij als echtgenoten niet alleen samen leven, maar ook samen “werken”. Buiten dat Maciej bij Infinity Uitvaartzorg alles achter de schermen regelt, zoals aangiftes bij de gemeente, de website bijhouden, online gedenkpagina’s aanmaken, de boekhouding enzovoort, is hij ook gastheer tijdens condoleancebezoeken en uitvaarten. 

En natuurlijk is het voor mij heel fijn, hem om mij heen te hebben als steun en toeverlaat en uitlaatklep, want hij weet als geen ander waar ik over spreek. Kortom, wij zijn een geweldig team!

Maciej Kupras
Klant Reviews over Infinity Uitvaartzorg
“Monique is zeer betrokken, uiterst bekwaam en gewoon heel lief. Ze stuurt, neemt uit handen, schakelt snel en maakt er iets moois en persoonlijks van!”

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.