079 5000 250 dag en nacht

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde

 

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde

 

Monique en Infinity Uitvaartzorg

Toen ik 14 jaar geleden startte als uitvaartverzorger wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Het leek me een heel mooi vak, maar ik had (gelukkig) nog geen overlijden van heel dichtbij meegemaakt. Mijn toenmalige werkgever had een goed gevoel over mij en zodoende heb ik de kans gekregen om alle facetten van de uitvaartzorg te leren kennen en enorm veel ervaring op te doen.

In het begin was het gewoon hard werken, veel leren en concentreren. Naarmate ik meer ervaring kreeg, kwam er ruimte om me nog meer in te leven, meer te begrijpen en nog meer toe te voegen aan iedere uitvaart.

Helaas waren de mogelijkheden om een, in mijn beleving, echte unieke uitvaart tot stand te brengen te beperkt bij de onderneming waar ik werkte. Ik kon me ook niet meer vinden in de commerciële instelling van het bedrijf.

Daarom besloot ik in 2013 om mijn eigen weg te gaan met Infinity Uitvaartzorg. Het is een weloverwogen keuze geweest en tot op de dag van vandaag ben ik heel gelukkig met mijn besluit. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden en ervaar het als een groot voorrecht dat ik dit betekenisvolle “werk” mag doen. Het gevoel dat ik iets kan toevoegen en de dankbaarheid van de nabestaanden die ik mag ervaren, geven me een onbeschrijflijk warm gevoel.

rode uitvaartstuk
monique maciej kupras
uitvaartverzorger monique kupras voor de rouw wagen
uitvaartverzorger cissy en monique van infinity uitvaartzorg met twee kinderen

Vanaf het eerste contactmoment

Vanaf het eerste contactmoment ben ik overal bij betrokken. Als iemand bijvoorbeeld thuis overlijdt, al is dat midden in de nacht, dan kom ik naar u toe om voor u en de overledene te zorgen. Maar ook kan ik u begeleiden bij het uitzoeken van een plekje op de begraafplaats en ik begeleid u bij eventuele bezoeken in een rouwcentrum of thuis.

Regelmatig zullen we gesprekken tussendoor hebben en raken we met elkaar vertrouwd. Zo is het mogelijk om samen een persoonlijke uitvaart te creëren.

Vrijblijvend gesprek vooraf

Het eerste contactmoment kan ook al (veel) eerder zijn dan het overlijden zelf. Regelmatig spreek ik met ernstig zieke mensen die hun uitvaart zelf willen organiseren. Dat zijn vaak intense gesprekken waarin het naderend afscheid wel heel dichtbij komt.

Na zo’n gesprek is de opluchting voelbaar. Omdat ze hun afscheid los kunnen laten en gerust kunnen zijn. Ze weten dat het zal gaan zoals zij het voor zich zien. Dat biedt troost, ook voor de mensen die achterblijven. Uiteraard is zo’n gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos.

8

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

6

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

9

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

6

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

Maciej Kupras

Uitvaartassistent - Maciej Kupras

Bijna als vanzelf is het zo gegroeid dat wij als echtgenoten niet alleen samen leven, maar ook samen “werken”. Buiten dat Maciej bij Infinity Uitvaartzorg alles achter de schermen regelt, zoals aangiftes bij de gemeente, de website bijhouden, online gedenkpagina’s aanmaken, de boekhouding enzovoort, is hij ook gastheer tijdens condoleancebezoeken en uitvaarten. 

En natuurlijk is het voor mij heel fijn, hem om mij heen te hebben als steun en toeverlaat en uitlaatklep, want hij weet als geen ander waar ik over spreek. Kortom, wij zijn een geweldig team!

Uitvaartverzorger - Cissy van Winden

24 uur per dag ben ik beschikbaar om mensen te helpen bij het verzorgen van een uitvaart. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het nét iets te druk is. En zoals ieder mens heb ik ook wel eens rust of vakantie nodig. Het is dan fijn dat ik Infinity Uitvaartzorg met een gerust hart kan overdragen aan Cissy van Winden, een freelance uitvaartverzorger, die op dezelfde wijze werkt als ik. Van de nabestaanden die Cissy heeft geholpen krijg ik altijd positieve terugkoppelingen.

Cissy van Winden

Wat zijn wij op een fantastische wijze bijgestaan door Cissy van Winden bij regelen van de uitvaart van mijn moeder. Cissy nam alle tijd voor ons, kwam met mooie ideeën en was erg meelevend. Ondanks de beperkingen in verband met de Corona maatregelen heeft mede dankzij Cissy de uitvaart gekregen die zij verdient. Cissy praatte onze toespraken en mee muziek op een zeer persoonlijke wijze aan elkaar. Alle complimenten!!

Mieke Houtman

Zoetermeer - April 2020

De uitvaart is in 1 woord geweldig geregeld !! Alles klopte, Cissy is heel open en toegankelijk, warm en meelevend. Ik raad iedereen Infinity aan voor een zeer persoonlijke uitvaart. Cissy en Monique verdienen alle lof !!

Anita van Hooft

Zoetermeer - Mei 2017

Wij zijn bijzonder te spreken over Cissy van Winden.
Ze heeft ons echt ontzorgd en vooral door haar inzet, accuratesse en inlevingsvermogen is de uitvaart van onze vader heel erg mooi geworden.

E. Arkestijn

Zoetermeer - December 2018

Logo met sterren FeedBackCompany Infinity Uitvaartzorg

“Monique is zeer betrokken, uiterst bekwaam en gewoon heel lief. Ze stuurt, neemt uit handen, schakelt snel en maakt er iets moois en persoonlijks van!”