079 5000 250 dag en nacht

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde
 

Monique Kupras

Het leven is eindig, maar oneindig is de liefde
 

Monique en Infinity Uitvaartzorg

Toen ik 14 jaar geleden startte als uitvaartverzorger wist ik eigenlijk niet goed waar ik aan begon. Het leek me een heel mooi vak, maar ik had (gelukkig) nog geen overlijden van heel dichtbij meegemaakt. Mijn toenmalige werkgever had een goed gevoel over mij en zodoende heb ik de kans gekregen om alle facetten van de uitvaartzorg te leren kennen en enorm veel ervaring op te doen.

In het begin was het gewoon hard werken, veel leren en concentreren. Naarmate ik meer ervaring kreeg, kwam er ruimte om me nog meer in te leven, meer te begrijpen en nog meer toe te voegen aan iedere uitvaart.

Helaas waren de mogelijkheden om een, in mijn beleving, echte unieke uitvaart tot stand te brengen te beperkt bij de onderneming waar ik werkte. Ik kon me ook niet meer vinden in de commerciële instelling van het bedrijf.

Daarom besloot ik in 2013 om mijn eigen weg te gaan met Infinity Uitvaartzorg. Het is een weloverwogen keuze geweest en tot op de dag van vandaag ben ik heel gelukkig met mijn besluit. Ik heb al vele mensen mogen begeleiden en ervaar het als een groot voorrecht dat ik dit betekenisvolle “werk” mag doen. Het gevoel dat ik iets kan toevoegen en de dankbaarheid van de nabestaanden die ik mag ervaren, geven me een onbeschrijflijk warm gevoel.

Monique Kupras en Myra Koenen voor een rouwauto
Monique Kupras en Maciej Kupras
uitvaartverzorger monique kupras voor de rouw wagen
Cissy van Winden en Monique Kupras

Vanaf het eerste contactmoment

Vanaf het eerste contactmoment ben ik overal bij betrokken. Als iemand bijvoorbeeld thuis overlijdt, al is dat midden in de nacht, dan kom ik naar u toe om voor u en de overledene te zorgen. Maar ook kan ik u begeleiden bij het uitzoeken van een plekje op de begraafplaats en ik begeleid u bij eventuele bezoeken in een rouwcentrum of thuis.

Regelmatig zullen we gesprekken tussendoor hebben en raken we met elkaar vertrouwd. Zo is het mogelijk om samen een persoonlijke uitvaart te creëren.

Vrijblijvend gesprek vooraf

Het eerste contactmoment kan ook al (veel) eerder zijn dan het overlijden zelf. Regelmatig spreek ik met ernstig zieke mensen die hun uitvaart zelf willen organiseren. Dat zijn vaak intense gesprekken waarin het naderend afscheid wel heel dichtbij komt.

Na zo’n gesprek is de opluchting voelbaar. Omdat ze hun afscheid los kunnen laten en gerust kunnen zijn. Ze weten dat het zal gaan zoals zij het voor zich zien. Dat biedt troost, ook voor de mensen die achterblijven. Uiteraard is zo’n gesprek geheel vrijblijvend en kosteloos.

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

Een speech maar dan nét een beetje anders

Het komt ook wel eens voor dat ik op verzoek een speech van een nabestaande voordraag, die nét een beetje anders is dan anders ….
(25 sec, met toestemming van de familie)

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

Een emmer vol tranen

Het is ook mogelijk dat ik namens de familie spreek of een gedicht voordraag en daarom heb ik een fragment (1min) uit het In Memoriam concert gehaald, waar men kan zien en horen hoe dat klinkt.

Uitvaartverzorger - Myra Koenen

24 uur per dag ben ik beschikbaar om mensen te helpen bij het verzorgen van een uitvaart. Het kan natuurlijk wel eens voorkomen dat het nét iets te druk is. En zoals ieder mens heb ik ook wel eens rust of vakantie nodig. Het is dan fijn dat ik Infinity Uitvaartzorg met een gerust hart kan overdragen aan Myra Koenen, een freelance uitvaartverzorger, die op dezelfde wijze werkt als ik. Myra verzorgt met warmte en op een liefdevolle manier uitvaarten.
Haar motto:  Een warm afscheid verbindt.
Myra Koenen

Van begin tot eind een uitstekende begeleiding. Myra is een vrouw met gevoel en liefde voor haar vak en klanten. Door Myra hebben we een onvergetelijk mooie uitvaart gehad wat de droevige kant overschaduwt. Meedenken, meevoelen en zelfs op een feestdag langskomen om persoonlijk het as van mijn moeder langs te brengen. Dank je Myra van Infinity voor deze mooie ervaring in een droevige tijd, onbetaalbaar!

Colin Pichel

Zoetermeer

Wij zijn bijzonder tevreden over de prettige en respectvolle wijze waarop Monique en Myra van Infinity Uitvaartzorg het afscheid van onze moeder hebben geregeld en begeleid. Op een informele wijze, zoals wij dat ook graag wilden, en op een bijzondere lokatie, het Wapen van Zoetermeer, die ook zeer sfeervol voor een high-tea was ingericht. Wij hebben de samenwerking met jullie als zeer prettig ervaren.

W.A. (Wim) van Hooft

Zoetermeer

Maciej Kupras

Bijna als vanzelf is het zo gegroeid dat wij als echtgenoten niet alleen samen leven, maar ook samen “werken”. Buiten dat Maciej bij Infinity Uitvaartzorg alles achter de schermen regelt, zoals aangiftes bij de gemeente, de website bijhouden, online gedenkpagina’s aanmaken, de boekhouding enzovoort, is hij ook gastheer tijdens condoleancebezoeken en uitvaarten. 

En natuurlijk is het voor mij heel fijn, hem om mij heen te hebben als steun en toeverlaat en uitlaatklep, want hij weet als geen ander waar ik over spreek. Kortom, wij zijn een geweldig team!

Maciej Kupras

Cissy van Winden

Ook Cissy van Winden heeft namens Infinity Uitvaartzorg nabestaanden op een fijne manier bijgestaan. Van de nabestaanden die Cissy heeft geholpen krijg ik altijd positieve terugkoppelingen.

Uitvaartzorg reviews
“Monique is zeer betrokken, uiterst bekwaam en gewoon heel lief. Ze stuurt, neemt uit handen, schakelt snel en maakt er iets moois en persoonlijks van!”

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.