079 5000 250 dag en nacht

Uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering geeft geen garantie dat de uitvaart ook goed geregeld zal worden.

Heeft u een uitvaartpolis? U bent dan niet verplicht om gebruik te maken van de ondernemer die op de polis vermeld staat. Zij zijn slechts de verzekeraar en niet de uitvaartverzorger. Het is belangrijk dat niet alleen het financiële plaatje klopt, maar ook dat de uitvaartverzorger bij u past. Graag zoek ik voor u uit wat de eventuele financiële consequenties en mogelijkheden zijn als u kiest voor Infinity Uitvaartzorg.

 

Naturaverzekering

Bij een natura uitvaartverzekering is men verzekerd voor de dienstverlening en materialen die minimaal nodig zijn bij de uitvaart, meestal gebaseerd op een “standaardpakket”. Een “standaardpakket” is veelal niet voldoende, iets wat niet blijkt uit de advertenties. Daardoor kan men als nabestaande toch bij of na de uitvaart met onverwacht hogere kosten geconfronteerd worden. Bij naturaverzekeringen willen de verzekeraars vaak het bedrag dat wordt uitgekeerd verlagen als de uitvaart door derden zoals Infinity Uitvaartzorg wordt uitgevoerd. Maar door de besparing die ik voor u  kan realiseren door alles op uw wensen af te stemmen zal de uiteindelijke factuur meestal lager zijn.

uitvaartverzekeringen bij infinity uitvaartzorg
geldkistje op centen uitvaartverzekering kapitaal

Kapitaalverzekering

Bij een kapitaal uitvaartverzekering is men verzekerd voor een van tevoren vastgesteld bedrag. Dit bedrag wordt uitgekeerd bij het overlijden van de verzekerde. Met een kapitaalverzekering of met eigen geld bent u volledig vrij om een uitvaartonderneming c.q. uitvaartverzorger te kiezen die bij u past.
Infinity Uitvaartzorg kan ongeacht of en waar u verzekerd bent de uitvaart voor u verzorgen
Infinity Uitvaartzorg kan ongeacht of en waar u verzekerd bent de uitvaart voor u verzorgen

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.