q 10 jaar Infinity Uitvaartzorg - Infinity Uitvaartzorg
079 5000 250 dag en nacht

10 jaar Infinity Uitvaartzorg

door 7 sep, 2023

Wat ben ik ongelofelijk trots op 10 jaar Infinity Uitvaartzorg! Ik kijk met veel liefde terug op deze 10 jaar, waar ik voor zoveel mensen iets heb kunnen betekenen. Het Streekblad heeft me geïnterviewd en dit mooie artikel is het resultaat. ∞ Geheel artikel is te vinden op Steekblad online. 

Monique

 ∞

Verhalen

Bijzondere wensen

Mrt 21, 2019 Ze had haar uitvaartwensen bij me neergelegd en zo’n twee keer per jaar belde ze me op om iets te veranderen. Eerst wilde ze in Engeland begraven worden ..Lees verder >>

Rouwauto daimler met chauffeur met bolhoed en Monique Kupras

Wat maakt een uitvaart echt persoonlijk?

Jan 13, 2017  Een “persoonlijke uitvaart” is best een vaag begrip. Wat bedoelt men daar nu precies mee? Ik denk zelf dat een uitvaart persoonlijk is, als je de persoon om wie het gaat... Lees verder >>

zilveren rouw auto voor wapen van zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Okt 6, 2017 Ik werd gebeld met de vraag of ik langs wilde komen om alvast het een en ander te bespreken, want haar man zou ongeveer drie weken euthanasie krijgen...Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.