079 5000 250 dag en nacht

Bob van Huët

4 november 1930 - 18 februari 2019

§

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Eremedaille in zilver verbonden aan de orde van Oranje-Nassau

Bob van Huët

4 november 1930 - 18 februari 2019

§

Lid in de Orde van Oranje-Nassau

§

Eremedaille in zilver verbonden aan de orde van Oranje-Nassau

Een lieve, betrokken man – en de oudste dj van Nederland – is heengegaan.

Tis stil aan deze kant

26 Condoleance(s)

 1. Bijzondere man. In allerlei opzichten.
  Sterkte voor zijn twee kinderen
  EN Wies die ook er bij hoort,

 2. Ik heb Bob leren kennen bij de Rano-ziekenomroep. Ik kwam op solliciatiegesprek voor medewerker aldaar. Bob was bezig met zijn programma en draaide op dat moment Tiroler-muziek. Hij danste daarbij vrolijk mee. Ook zong hij met de platen mee. Dat zag de technicus en die deed dan de microfoonschuif open, zodat Bob’s gezang in de uitzending kwam. Hij kon dat zeer waarderen. Kort daarna is Bob naar een andere omroep gegaan. Veel later werden we weer collega’s bij Vokabel en Midvliet FM. Bob was voor mij muziek. Hij wist er veel van en kon alles met veel enthousiasme presenteren. Gecondoleerd met dit grote verlies.

 3. Beste famile, vrienden en radio -collega’s,

  Een groot verlies voor allen, dat is zeker. Ik wens iedereen allereerst sterkte in deze moeilijke tijd.

  Beste Bob,

  Ik had graag ook vandaag een woord van dank willen uitspreken, maar hoorde dat velen dat al zullen doen. Mijn beleving zal zeker in dezelfde lijn liggen als iedereen die jou gekend heeft. Ik ben erbij om je te gedenken. Ik wil graag het volgende met ieder delen.

  Ik leerde je 35 jaar geleden kennen toen ik een vakantiebaantje als schoonmaker op het Haganum had. Jij was ook aan het werk als de leerlingen vrij hadden. Al snel raakten we aan de praat over onze gemeenschappelijke hobby, radio maken. Het klikte meteen en je vroeg mij eens langs te komen tijdens jouw programma.

  Ik werd meteen ook geraakt door het werk dat je bij de ZOBA deed , jouw enthousiasme, gedrevenheid en vakmanschap in- en buiten de studio , ook tijdens locatieuitzendingen. Jij was de meest populaire presentator met letterijk zakken vol verzoekjes vanuit alle verpleeg- en verzorgingshuizen die bij de ZOBA waren aangesloten. Vooral ook vanuit het Rode Kruis ziekenhuis. Er werd meestal ’s middags al begonnen met het uitzoeken en combineren van de vele verzoekjes om zoveel mogelijk luisteraars ten dienste te zijn.
  In de 20 jaar die we samengewerkt hebben ,was het steeds een feestje als we een locatieuitzending maakten. Ook toen je later voor andere omroepen werkte was je niet te beroerd om dit af en toe te blijven doen. je bleef ook naar onze nieuwjaarsrecepties komen, benoemde Zorgradio ook nog in de uitzendingen bij deze radiozenders, omdat we jouw programma altijd zijn blijven doorzenden.

  Lieve Bob, je hebt mijn leven een stuk mooier gemaakt, ik dank je daarvoor uit de grond van mijn hart. We missen je, maar je was en bent voor mij en mijn collega’s de inspirator om dit vrijwilligerswerk te doen.

  Je leeft voort in mijn hart en in mijn hoofd

  Jeroen Kanij, voorzitter Zorgradio Haaglanden

 4. Bob, dank voor je luisterend oor tijdens onze schooltijd op ‘het’ Haganum. Jouw verhalen, met jouw unieke combinatie van nuchterheid en humor, waren altijd een bron van plezier.

 5. Vele jaren en fijne herinneringen aan de uitzendingen via Radio Vokabel.
  Hartelijk dank Bob.
  Namens alle medewerkers en luisteraars,
  Ewald Grund.

 6. Lieve Bob,

  De stilte in de ether van jou stem is nu werkelijkheid geworden. Je was een radioman in hart en nieren. Ik heb je leren kennen bij Omroep Rijswijk als een gedreven radiomaker en hebben tijdens de uitzendingen veel lol gehad. Je was een gewaardeerde radiocollega in de studio en op lokatie. Na Rijswijk de overstap naar Midvliet waar je je programma voortzette.
  Je nam je luisteraars mee naar Midvliet waar je je tot het allerlaatste moment alles mee deelde. De verzoekjes de anekdotes etc.

  Je bent gestorven in het harnas. 2 weken na het overgeven van de microfoon aan Pieter Kuipers
  blies je je laatste adem uit. Het is goed, ik kan gaan.

  Lieve Bobbie ik ga je missen en zal altijd in mijn gedachten blijven.

 7. Dag lieve, leuke, grappige, stoere Bob!

  Ik ben blij je sinds 1983 gekend te hebben: zoveel mooie herinneringen, zowel op het Gymnasium Haganum als bij Radio NRG 106.3. En de afgelopen jaren af en toe in de studio van Midvliet FM en bij jou en/of Wies thuis maar natuurlijk ook gewoon op de radio en op TV, iedere zondagochtend braaf de wekker gezet om jou en Wies te zien.

  Ik spreek namens alle leerlingen als ik zeg dat vooral dankzij jou onze tijd op het Haganum zo leuk, bijzonder en gedenkwaardig was.

  In de jaren ’90 nog veel lol gehad met jou als oudste programmamaker van nota bene de jongerenzender NRG 106.3 met (buiten jouw programma) alleen maar house- en dancemuziek maar waar jij op de zaterdagochtend jouw eigen trouwe publiek had.

  En nu ben je uiteindelijk onderdeel geworden van de non-stop programmering op je laatste zender, Radio Heaven.

  Mede namens mijn ouders (Ellen en Coen), Marlies en Emily:
  Veel sterkte aan jouw familie toegewenst en veel liefs voor Wies die je zoveel heeft bijgestaan in je laatste jaren.

  Wij gaan je missen!

  Rust zacht, Bob.

  Vaarwel,

  Dennis

 8. Bob woonde bij mij in het flat. Ik heb hem en zijn vriendin Wies vaak ontmoet. Altijd even een praatje maken, een grap en altijd aandacht voor mijn hondjes. Ik wist dat het qua gezondheid niet goed met hem ging maar had niet gedacht dat het zo snel voorbij zou zijn. Bob was een markant figuur bij ons in de flat en we zullen hem missen. Ik wens zijn familie en Wies heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.
  Marjolein Quax

 9. Bob voor het eerst ontmoet op de lagere school escamplaan.
  Zelf werkte ik bij de dienst der gemeente werken als monteur installaties,jaren heb ik hem meegemaakt. De koffie die hij schonk bestond uit een korte of lange, bij een korte hing de tuit van de kan in je kopje tot het over liep en bij de lange ging hij op de tafel staan met het zelfde resultaat.
  Een Bob met een altijd ongekende opgewekte humor met maling aan de heersende orde. Later zette hij zijn vak door op het maerlant lyceeum met een zelfde opgewekte inzet. Bob is een fijn mens familie en vrienden gecondoleerd met dit verlies.

 10. Beste familie van Bob van Huet,

  ten eerste gecondoleerd met dit grote verlies, echt een fijne leuke vent die ontzettend gemist zal worden. Ik persoonlijk herinner me hem (net als ongetwijfeld vele anderen) het meeste als die geweldig makkelijk benaderbare concierge op school;, wanneer mijn vader (al ruim 25 jaar geleden helaas veels te vroeg overleden) wel eens op school kwam dan maakte hij ook graag een praatje met hem, allebei mensen zonder kapsones. Kan het zijn dat de dikste kat ooit (die ik persoonlijk gekend heb tenminste 😉 ook van Bob was? Rode kat die duidelijk verwend werd, niet alleen door z’n baas waarschijnlijk.

  Kortom warme herinneringen alom, sterkte toegewenst voor de komende tijd,

  Marcel van den Heuvel

 11. Bob was een Fantasie Man Ik ben veel bij hem geweest als hij problemen
  of met zijn computer had of zijn printer,
  Ik altijd een goed contact me heem gehad!
  En ik erg met hem mee geleefd met zijn gezondheid!
  Ik vind heel erg dat hij toch nog nog zo snel is heen gegaan!
  Ik wens U allen heel veel sterkte in het bijzonder !
  Voor Wies Koppijn!

  Toon Dupuiserf 99
  2552 sj ‘s-Gravenhage

 12. Bedankt voor alles Bob Sterkte voor ieder een.

 13. Bedankt voor de voor alles Bob.

 14. Bob een radio icoon, ja dat was hij zeer zeker. Bij omroep Rijswijk heb ik hem leren kennen, als iemand die zeer gedreven bezig was met radio maken en met zijn Muziekboeket. Bob was Muziekboeket en Muziekboeket was Bob.
  Heel veel mensen hebben lang genoten van zijn programma, waar nu een abrupt einde aan is gekomen. Ik ben trots op het feit, dat Bob bij omroep Rijswijk radio collega was.
  Iemand met compassie voor anderen mensen.
  Bob, rust zacht

 15. Lieve mensen Ik heb BOB niet gekend Maar wel Albert zijn broer waar ik een radioprogramma met hem had Maar ik wens jullie sterkte in dit zware verlies Het was een fijne man

 16. Lieve Bob,

  Ik heb je leren kennen toen je nog bij Vokabel werkte. Je was altijd een goedlachse en zeer professionele radiomaker. Tussen de aankondigingen door maakte je regelmatig flauwe grappen of deed je gekke dingen. En terwijl wij nog hartelijk aan het lachen waren, trok jij je gezicht net zo gemakkelijk weer strak om het volgende plaatje aan te kondigen.

  Sinds die tijd kwam ik ook af en toe bij jou thuis. Ik heb veel aan je gehad wanneer ik met een probleem zat, waar ik je graag voor wil bedanken. Ik kon heel goed met jou over alles praten.

  Toen je verhuisde naar Omroep Rijkswijk ben ik vaak daar de uitzendingen gaan bijwonen. En daarna kwam je bij Midvliet FM terecht. Voorafgaand aan de uitzending was het altijd een gezellige sfeer met jouw aanwezigheid. Je had meestal wel iets bijzonders te vertellen. En tijdens jouw programma was het vaak een dolle boel. Maar de presentatie leed hier nooit onder.

  Bob, je was niet alleen een geweldige radiopresentator met een hart van goud voor al je luistervrienden. Je zal dan ook zeker door iedereen zeer gemist worden. Maar tevens was je een zeer dierbare vriend van mij. Ik zal jou als persoon alsmede jouw lieve en rebelse karakter zeker missen.

  Bob, rust zacht!

  Ik wens alle familieleden en Wies alle sterkte met dit verlies.

 17. Lieve Bob

  Je hebt zoveel mensen laten genieten. Radio maken voor die ANDER was jouw passie. Jij begreep helemaal hoe het moest…dichtbij de luisteraar en er vooral zijn voor de luisteraar en jij genoot er zelf ook zo intens van. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen in mijn leven. Bedankt voor zoveel moois!! Rust zacht lieve Bob!

  Rene Marquard
  (Midvliet FM)

 18. Ik zal mij Bob altijd blijven herinneren als de geweldige concierge van Haganum. Hij stond altijd klaar voor iedereen.

 19. Wat een fijne herinneringen aan Meneer Van Huët, de conciërge van het Haganum.
  Veel sterkte voor de familie.

 20. Er komt een man het pand van Omroep Rijswijk binnen met in zijn ene hand een wandelstok en in de andere een fietstas, gaat in de studio achter de microfoon zitten, haalt een stapel cd’s en vier deels beschreven A-4tjes uit zijn fietstas en twee uur programma later heeft ie 80 telefoontjes gehad.

  Dezelfde man was bij locatieuitzendingen niet achter de microfoon weg te slaan, mensen kwamen speciaal voor hem langs, niet alleen uit de omgeving maar vanuit het land.

  Je was een radiobeest in hart en nieren en met jou is een stuk verbazingwekkende en gewaardeerde lokale radio heengegaan.

  Bedankt lieve Bob, voor je niet aflatende humor en dat je je liefde voor de radio wilde delen met al je luisteraars en collega’s, het was een eer om met je samen te mogen werken.

  Guus Vinke

 21. Ik herinner me Bob als de concierge van onze school. Hij was er altijd. Woonde aan de school.
  Als je hem zocht, zat hij vaak in zijn hokje.
  En hij was altijd vrolijk.
  Mooie herinneringen….
  Bob, rust zacht.

 22. Beste Bob,
  Het was altijd een feesie op de radio toen je bij Lokatel radio op de zondagmorgen je programma maakte. En dat gaan we nu missen op Midvliet. Maar je muziekboeket zal niet verwelken! Rust zacht.

 23. Bob bedankt voor vele jaren radio. Ik heb van je genoten bij de Zoba . Lokatel, Zorgradio Haaglanden, Omroep Rijswijk en Midvliet.

  Rust zacht Bob.

  Familie, Wies, en vrienden veel sterkte .

  Hans Zwenger

 24. Hallo Bob ga je erg missen na al die jaren met je gewerkt te hebben…… wens Wies en al zijn familieleden en luisteraars en vrienden veel sterkte toe…. Een van zijn geluidsmensen

 25. Lieve Lieve Bob,

  Dank voor al die jaren mooie radio maken. Voor al die trouwe lieve luisteraars van alle omroepen, waar je voor de microfoon hebt gezeten. Het was letterlijk jouw lust en jouw leven. Dank ook, dat ik jouw radio collega mocht zijn, zowel bij Omroep Rijswijk als bij Midvliet FM. Uiteindelijk heb jij er weer voor gezorgd, dat we met Sporttribune bij Midvliet in de ether zijn teruggekeerd. Tot op het laatste moment hebben we genoten van jouw zoetgevooisde prachtige radiostem. Een mooi mens is heengegaan en we zullen je echt gaan missen, zowel in de studio als in de ether. Rust zacht lieve Bob, voor altijd in ons hart.

  Rob Hekman
  Programmamaker en presentator Midvliet FM

 26. Bedankt voor de lessen Bob. Sterkte aan de kinderen en fans.

Bob van Huët

4 november 1930 - 18 februari 2019

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.