079 5000 250 dag en nacht

Carla Prinsen - Landsmeer

14 november 1957 – 3 april 2021

Carla Prinsen - Landsmeer

Bloemen kunt u zaterdag 10 april voor 11.00 uur laten bezorgen bij crematorium Iepenhof in Delft.

34 Condoleance(s)

 1. We zullen Carla altijd herinneren als de lieve collega bij de provincie. Altijd vrolijk en bereid te helpen. Ook als buurvrouw van onze ex buren altijd gezellig en enthousiast. We bewaren goede herinneringen aan haar.
  Heel veel sterkte voor Jan en nabestaanden.

 2. Schrijven is mijn grootste passie, maar de afgelopen week schieten woorden me echt even te kort. Carla, een vrouw met een groot hart, openheid en een mooie grote glimlach. Spinnen met jou, Jan en m’n vader. Zware spinninglessen vooral, waar ik meer moeite mee leek te hebben dan jij en Jan. Vanaf dat moment altijd aanwezig op verjaardagen en vooral ook de mindere momenten. Je bracht altijd zo veel gezelligheid met je mee en maakte het nóg gezelliger. Altijd geïnteresseerd, zo lief en behulpzaam. Zo zal ik je herinneren en nooit vergeten. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen kennen. De hemel is een prachtige ster rijker en je zal voortleven in onze harten! Jan, ik denk voortdurend aan je. Veel Liefs

 3. Lieve Jan, heel veel sterkte. De dienst was zeer indrukwekkend en mooi. Ik vond het altijd leuk om Carla te zien. Grappig, vrolijk, lief, nuchter. Zo zal ik me haar herinneren. Liefs, Linde

 4. Jan, we willen je heel veel sterkte toewensen.
  Net via de livestream de dienst bijgewoond; zeer indrukwekkend en liefdevol met veel respect zoals we ook Carla zullen herinneren !

  Liefs Nelly en Geer

 5. Klaprozen lijken teer
  .Schijn bedriegt, komen als eerste en staan fier en rechtop.
  Levenslustig en prachtig
  Zoals jij bent
  Bij het zien van een klaproos zien we jou en denken we aan je.
  Voor zullen je missen maar voor altijd in ons hart.

 6. Lieve Jan,
  Wat zullen we Carla missen. Samen hebben we lief en leed gedeeld . Een lange vriendschap van 33 jaar. We zullen er altijd voor je zijn . Carla is voor altijd in ons hart!
  Liefs Eveline rene Roy sanne

 7. Beste Jan en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van jullie Carla.
  Triest dat ze al op zo jonge leeftijd is overleden.
  We wensen jullie héél véél sterkte en hopen dat het vandaag een mooi afscheid zal zijn.

 8. Beste Jan,

  Met het overlijden van Carla willen wij onze oprechte deelneming uitspreken.
  Wij bewaren warme herinneringen aan het samen zijn in Leiwen en het Oudjaarsavond diner. Hoewel op enige afstand bestond er altijd de mogelijkheid om even contact te maken via de app of een kaartje. En kon de draad worden opgepakt als wij elkaar weer konden ontmoeten.
  Wij zullen Carla herinneren om haar attente en warme persoonlijkheid en altijd belangstelling hebbend voor de mensen om haar heen.
  Wij wensen jou, Jan en verdere familie veel kracht toe voor de komende dagen en voor de verwerking van dit grote verlies. In onze gedachten zijn wij bij jou.

  Joke en Peter

 9. Lieve Car en Jan,

  Wat hebben jullie de laatste 16 maanden gevochten, maar helaas was het voor niets. Deze ongelijke strijd was niet te winnen. In de afgelopen 20 jaar hebben we altijd zoveel lol met jullie gehad . Dit gaan we heel erg missen. Wij blijven Car herinneren als een lieve, attente en wijze vriendin die vol humor zat en altijd voor ons klaarstond. We zetten de vriendschap met ons 3-en voort met jou in ons hart.
  Liefst, Nynke en Ton 💋

 10. Lieve Carla blij dat wij 24 jaar buren mochten zijn, wij gaan je missen.

 11. Lieve Jan, wat een groot gemis is dit! We zullen Carla nooit vergeten. Heel veel sterkte!
  Dikke kus

 12. Lieve Carla
  Wat een gemis om jou te verliezen
  Ooit waren wij schoonzussen van elkaar .
  Maar dat gevoel is altijd zo gebleven .
  Heel veel sterkte voor Jan en familie
  Een dikke knuffel op afstand van Jacqueline Damen

 13. Wat een gemis. Ik herinner mij Carla als een lieve en behulpzame collega. Kon altijd een babbel met haar maken, vooral s’morgens vroeg want ze was er altijd vroeg bij. Moge de mooie herinneringen aan Carla jullie pijn verzachten.
  Oud collega.

 14. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Jan en verdere familie.
  Ik heb in haar begintijd bij de provincie met haar samengewerkt. Ik herinner me haar als een gezellige en lieve collega.

 15. Lieve familie en vrienden van Carla, gecondoleerd met jullie grote verlies. Wat een mooie foto van Carla, precies zoals mij haar herrinner. Altijd vrolijk, hardwerkend en een open hart. Ik heb met Carla bij de afdeling Vergunning samengewerkt. Jammer genoeg hebben we elkaar de laatste jaren, toen de omgevingsdiensten kwamen, elkaar nog maar weinig gezien. Ik wens jullie heel veel sterkte en goede moed in deze zware tijd. Lieve groeten Diana Binda

 16. Dag lieve Carla. Heel veel sterkte aan Jan en de familie.

  Jasper, Johanna en Sofia

 17. Het is onmogelijk om Carla te vergeten!
  Zij die zoveel gaf om te herinneren.

  Jan, heel veel sterkte .

 18. Lieve Car, zo oneerlijk, zo onwerkelijk! Altijd een lach, attent, je stond voor iedereen klaar. Vergeten zullen we je nooit.
  Lieve Jan, jouw sterke schouders hebben al heel wat moeten dragen, wat zul je haar missen. Hoe moeilijk ook, we hopen dat de mooie momenten die jullie samen deelden en herinneringen aan Car jou veel steun zullen geven. Heel veel sterkte toegewenst.

 19. Zoals op Carla’s foto houden wij haar graag in onze herinnering. Mooi, gelukkig en lief! Jan en dierbare familie hebben zichtbaar haar leven verrijkt!

 20. Gecondoleerd met het verlies van Carla. Ik wens iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 21. Hoewel we alweer een tijdje bij verschillende organisaties werken, herinner ik mij Carla als een hele prettige en vrolijke collega. Heel veel sterkte de komende tijd met het verwerken van dit verlies.

 22. Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Wij wensen Jan en familie alle sterkte toe.

  Lisa Linthorst en John, Coen en Thijs

 23. Beste familie, heel veel sterkte met dit verlies. Ik heb jarenlang uiterst plezierig samengewerkt met Carla en liep altijd graag even haar kamer binnen voor een gezellig praatje. Carla was echt een fijne collega.

 24. Gecondoleerd en heel veel sterkte Jan en nabestanden.

  Ella Sahebali
  Oud-collega

 25. Lieve Jan(en familie),

  Heel veel sterkte gewenst de komende tijd met dit grote verlies. Ik heb heel lang met Carla op de afdeling gezeten in het oude A gebouw van de Provincie waar ik elke ochtend koffie dronk bij het toenmalige DIV voor aanvang van het werk en waar jij regelmatig even gezellig langskwam.

  Liefs Sandra (oud-collega)

 26. Gecondoleerd en heel veel sterkte oud collega bij pzh

 27. Irene Pirovano

  Ik heb Carla als een warme, fijne en vrolijke collega meegemaakt.
  Heel veel sterkte met het verlies. Voor Jan en nabestaanden.

  oud collega

 28. Ik heb bij de ODH altijd heel fijn met Carla samengewerkt. Ze was altijd bereid te helpen. Heel veel sterkte met dit verlies!

 29. Carla een tijd geleden mekaar leren kennen we kwamen op verschillende plekken mekaar tegen jullie saampjes jij & Jan altijd leuke gesprekjes zal dat missen .
  fijne vriendin
  Als een Regenboog vol kleur- Als een zonnetje Heel fel -Een Herinnering -zo dierbaar – In gedachten geen vaarwel .

  Gecondoleerd Riet

 30. Lieve Carla, nu je er niet meer ben ga ik je missen, maar in mijn gedachten en mijn hart zul je er altijd zijn. Ik heb zoveel goede momenten met jou om aan terug te denken, dat ik er nu verdrietig van wordt, maar later ook vast met heel veel liefde en plezier aan kan terugdenken.
  Ons viertjes wordt ons drietjes. We beloven Jan, te steunen daar waar hij dat wil. We gaan dubbel van hem houden. Gaan straks gewoon weer met hem de dingen oppakken die we zo graag doen en nemen jou mee in ons hart.

 31. Veel sterkte in deze moeilijke tijd voor Jan en nabestaanden

 32. Heel veel sterkte. Voor Jan en de nabestaanden.

  Hans van der Leden
  Oud-collega.

 33. Heel veel sterkte met het verlies van Carla het was lieve en sterke vrouw .blij dat ik haar heb mogen kennen

 34. Gecondoleerd met het overleiden van Carla,veel sterkte gewenst.

Carla Prinsen - Landsmeer rouwkaart voorkant
Carla Prinsen - Landsmeer rouwkaart midden rechts

Carla Prinsen - Landsmeer

14 november 1957 - 3 april 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.