079 5000 250 dag en nacht

De liefde van je leven

door 18 apr, 2019

De liefde van je leven

door 18 apr, 2019

De liefde van je leven

door 18 apr, 2019

Als de liefde van je leven het leven niet meer aan kan en kiest voor beëindiging van zijn leven, hoe kun je daar dan tijdens de uitvaart op terugkijken? In dit geval was er buiten het enorme verdriet ook een groot gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid voor de jaren die ze samen gehad hebben, voor het gevoel van het hebben van een veilige haven, voor hun krachtige band en speciale liefde. Zij waren 10 jaar samen geweest en deze jaren hebben ze intens geleefd en beleefd. Gevoelsmatig waren het er wel honderd en dit was troostend.

De manier waarop er door zijn broer en zwager over hem gesproken werd was opmerkelijk. Zij vertelden over hoe de liefde tussen die twee ontstaan was en wat dit bij hen teweeg gebracht heeft. Over hoe de één een bijzonder persoon werd, doordat deze een ander bijzonder persoon ontmoette. En dat deze twee halfjes samen een geweldig koppel vormde.
Zij hebben indrukwekkende invloed gehad op hun omgeving en dit resulteerde in verandering van de mensen om hen heen. Zij openden andermans ogen en lieten hen op een liefdevollere manier naar de wereld kijken.

Zijn afscheid stond niet in het teken van verdriet, onbegrip of de ziekte in zijn hoofd, maar in het teken van genieten van het leven en de liefde. Er werden grappige anekdotes verteld en zij lieten weten dat zij niet zo somber waren omdat de rugzak met mooie herinneringen voldoende gevuld was voor de rest van hun leven.

Er werd geproost op zijn leven met zijn favoriete drankje, gin-tonic.

Er werd geproost op zijn leven met zijn favoriete drankje, gin-tonic. Een buffet met heerlijke Italiaanse gerechtjes werd gemaakt door de eigenaar van zijn favoriete Italiaanse restaurant. Italië, waar zijn roots lagen. In dit restaurant worden de gerechten nog bereid met de smaak en op de manier zoals zijn oma, moeder en tantes het vroeger maakten.

Omdat hij een Amerikaan is, was de hele uitvaart in de Engelse taal. Ook zijn geliefde sprak liefdevol over hem en deelde woorden die mij bij zullen blijven; “You were, you are and you always will be the love of my life, the person who has made me the man I am today”.

Monique

De liefde van je leven | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

zilveren rouw auto voor wapen van zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Okt 6, 2017 Ik werd gebeld met de vraag of ik langs wilde komen om alvast het een en ander te bespreken, want haar man zou ongeveer drie weken euthanasie krijgen...Lees verder >>

Liefdevol loslaten

Feb 28, 2018 Ze belde me op vanuit het ziekenhuis en vertelde me dat haar man was overleden. Ze lag zelf ook nog in het ziekenhuis en mocht de volgende dag naar huis... Lees verder >>

monique kupras traan uitvaartverzorger

Het verlies van een vriend

Apr 27, 2018  Ik ga dood en ik wil dat jij mijn uitvaart regelt”. Wat een introductie zo over de telefoon! Joop vertelde me dat hij mij gezien had bij de uitvaart van een kennis van hem, dat ik indruk op hem had gemaakt... Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.