079 5000 250 dag en nacht

Dina Burger

13 december 1957 - 11 november 2021
Dina Burger

8 Condoleance(s)

 1. Lieve dina ik zal je missen helemaal de gesprekken die we hadden en dat ik je af en toe lekker kon plaagen en samen wat drinken rust zacht lieverd

 2. Lieve dina ik zal je missen jij was als geen andere altijd met iedereen bezig bezorgd helpende had toereikend en ik mocht je graag plagen haha we hebben veel gelachen samen en ook serieuse gesprekken gehad lieve meid ik hoop dat je een rustige mooie plek heb gevonden en af en toe daar een lekker wijntje kan drinken rust zacht liever

 3. Coby van der Kruijk

  Lieve Dina. We hebben zo veel mooie jaren gekend met een lach en een traan. Dank je wel daar voor ik zal je nooit vergeten ik hou van je. Rust zacht lieve Dina.

 4. Beste Dina,

  Ik wil je bedanken dat ik je beter heb leren kennen.Jaren geleden als een collega maar nooit echt samen gewerkt maar de laatste maanden als client bij ons in de zorg.Eerst je schouder waar je aan was geopereerd en de laatste maanden waar je moedig je rot ziekte met ons deelde.Wat had ik het met jou en je familie te doen.We hebben mooie gesprekken gehad, bedankt!!Ik heb met zorgliefde voor een moedige, stoere, lieve,kwetsbare vrouw gezorgd….zal je niet vergeten en ja ik zoek je op, op de begraafplaats beloofd is beloofd liefs Jenneke.

 5. Lieve Dina

  Herinneringen zijn als kadootjes verpakt in mooi papier.
  Ik maak ze voorzichtig open en in gedachten ben je weer even hier.

  Bedankt voor onze vriendschap en onze fijne gesprekken.
  Dankbaar dat ik nog afscheid van je hebt kunnen nemen.
  Ik mis je….Forever Friends
  Dikke knuffel

  Beste familie, heel veel sterkte .

 6. Lieve Dina, Dank je wel voor alle gezellige momenten. Dank je wel voor het delen van de ins and outs over ons werk in de zorg. Als iemand hulp nodig had, stond jij vooraan. Jij was er altijd, voor iedereen. Een mooi mens met het hart op de juiste plek. Dank dat je voor mij een vriendin was. Forever in my heart. Till we meet again.

 7. Lieve Dina, ik zal je nooit meer vergeten ! Maar ik ben er vast van overtuigd dat wij elkaar ooit weerzien: We’ll meet again ! Tot dan lieve schat !

 8. Lieve Dina. Wij hebben gehuild, maar ook veel gelachen samen. Ik zal je heel erg gaan missen. Rust zacht

Rouwkaart voorkant Dina Burger
Rouwkaart midden Dina Burger
Rouwkaart midden Dina Burger

Dina Burger

13 december 1957 - 11 november 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.