079 5000 250 dag en nacht

Maria da Fatima da Cruz

Fatu

13 mei 1944 – 21 oktober 2022

Maria da Fatima da Cruz

Fatu

13 mei 1944 – 21 oktober 2022

3 Condoleance(s)

 1. Lieve mevrouw Da Cruz, ik leerde u kennen toen u al ziek was, ik mocht bij u de zorg leveren van onze thuiszorg. En we hadden direct een klik. Wat jammer dat ik u zo kort gekend heb, en ook nog als zorgverlener. Wat had ik u graag onder andere omstandigheden willen leren kennen. Ik ben heel blij dat ik u ook nog even heb mee mogen maken toen u zich wat beter voelde, we hebben toen ook wel gelachen met elkaar. Toen u erg ziek werd mocht ik helpen om de pijn te verlichtend door middel van pijnbestrijding. Ik zag hoe moeilijk u het had. Het afscheid kwam toch sneller dan verwacht, u hebt rust gekregen en ik wens al uw lieve mensen om u heen die u zo goed verzorgd hebben heel veel sterkte en liefde toe
  Dikke knuf van Jolanda

 2. Lieve Fatu,

  Helaas was je pas zeven jaar in mijn leven. Veel te kort! Altijd die vrolijke lach als we elkaar zagen. Die bootreis naar je geboorte-eiland en het bezoek aan je geboorte-dorp García vergeet ik nooit meer. Ik heb je liefde intens gevoeld!

  Rust zacht mooi mens.

 3. Heel veel kracht en liefde in deze moeilijke tijd.

  Rust zacht lieve Fatu.

Rouwkaart voorkant Fatu da Cruz
Rouwkaart midden rechts Fatu da Cruz
Rouwkaart midden links Fatu da Cruz

Maria da Fatima da Cruz

13 mei 1944 - 21 oktober 2022

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.