079 5000 250 dag en nacht

Giovannino Domenico Posadinu

8 november 1965 - 6 augustus 2018

13 Condoleance(s)

 1. Lieve Belinda en kinderen,

  Ik leef in gedachten met jullie mee en wens jullie heel veel liefde en kracht toe.

  Lieve groet,
  Caroline Paff

 2. Lieve Belinda, Martijn en LIsanne,

  Wat verschrikkelijk is het om je maatje en zo’n zorgzame vader te moeten missen. We vinden het zo oneerlijk dat dit jullie is getroffen. Na de verzorging van de moeder en daarna de vader van Belinda, gunden we jullie alle rust en plezier met jullie gezin. Eindelijk weer met z’n vieren genieten van elkaar en van het leven. Deze ziekte hadden we niet zien aankomen. Jullie mogen trots op Gino zijn en op de heerlijke herinneringen, die jullie van hem hebben. Zijn leven stond helemaal in het teken van jullie en dat is heel bijzonder. Hij was altijd overal bij, als jullie iets leuks meemaakten, hielp jullie waar hij kon en was nooit te beroerd om jullie of anderen te helpen. Hij genoot van het bezoek op jullie verjaardagen en van het samenzijn met anderen bij jullie thuis. Hij was een heel warm, betrokken en zorgzaam persoon. We gaan hem absoluut missen.

  Veel liefs,
  Henk, Irene, Rob en Anne Dille

 3. Nog steeds ongeloof dat Gino zo vroeg is weggenomen…. Na de volleybaltijd misschien uit het oog gegaan, maar nooit uit het hart. Veel herinneringen aan toernooien, Joker-weekendjes etc. Geen druktemaker, maar een lieverd die bijna altijd een lach op z’n gezicht had. Wat zal hij ontzettend worden gemist door jullie. Belinda, ik wens jou, Martijn, Lisanne en andere naasten ontzettend veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. x Antoinette

 4. lieve Belinda, Martijn en Lisanne,

  woorden schieten tekort om dit enorme verlies te beschrijven. het is zo oneerlijk. Belinda, je hebt voor Gino en je gezin gevochten als een leeuwin. wij hebben daar veel respect en bewondering voor.
  een blijvende herinnering aan Gino en jullie gezin is de vreselijke lol die we gehad hebben met elkaar in Frankrijk in de Dordogne. ’s avonds in de tuin en ’s middags met het spelletje slabakken. een waardevolle herinnering.
  wij leven met jullie mee en zullen jullie steunen waar nodig.
  heel veel sterkte en moed de komende tijd.
  veel liefs van de nootvinkjes marcel, sandra, robin en ilse vink

 5. Het leven is niet vanzelfsprekend.
  Wat een strijd heeft Gino gestreden om bij jullie te kunnen zijn. Zoveel bewondering voor. lieve Belinda, Martijn en Lisanne veel sterkte vrijdag en tot gauw, liefs,

 6. Lieve Belinda , Martijn en Lisanne en moeder van Gino , Ik heb altijd grote bewondering gehad hoe jij Belinda , samen met Gino en de kinderen een fijn gezin vormden. Ik vond het te gek dat Gino mij zo geholpen heeft na de inbraak in mn huis aan de Beatrixlaan. ook Belin , staat mij nog helder voor de geest met hoeveel trots je sprak over Gino nadat hij eens een eenden of zwanenfamilie naar de overkant van de weg geholpen heeft. Dat zegt ook wat een lief mens hij was. Nico en ik wensen jou , de kinderen en mamma van Gino alle kracht toe met dit grote verlies ,Knuffel , Nico en Bertina

 7. Belinda, Martijn en Lisanne, gecondoleerd met het overlijden van Gino.

  Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft.

  Anneke en Aad Vink

 8. Lieve Belinda,Martijn en Lisanne,
  Heel wat verjaardagen hebben we met elkaar gevierd. Op die verjaardagen zag ik jullie als een hecht gezin heel liefdevol naar elkaar. We zijn altijd betrokken gebleven in elkaars leven zo ook vorig jaar toen onze moeder overleed was je daar voor ons met je gezin. De verslagenheid over Gino’s ziekte was groot. Vol moed gingen jullie toch de strijd aan. Ongeloofelijk het is zo snel gegaan. Oneerlijk dat jullie niet samen oud kunnen worden en voor de kinderen vreselijk zo jong hun vader te verliezen. Lieve Belinda, Martijn en Lisanne er zijn geen woorden voor dit verlies en de grote leegte die Gino achterlaat. Ik wil laten weten dat we met jullie meeleven en aan jullie denken. Veel liefs Mariska en kinderen.

 9. Belinda, Martijn en Lisanne.

  Alles wat ik (door de jaren heen) over jullie gezin heb gehoord van Mirjam, geeft mij een beeld van een warm gezin, waar veel liefde vanuit gaat. De harde werkelijkheid dat jullie gezin niet meer is wat het was, is niet te bevatten. Ik wens jullie alle kracht toe die nodig is om elkaar te steunen.

  Jaapwillem Poldervaart

 10. Lieve Belin, Martijn & Lisanne,

  Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Heel veel sterkte met het verwerken van dit enorme verlies. Je hebt alles gedaan wat je kon doen Belin en daar heb ik heel veel bewondering voor.

  Dikke knuffel en kus

 11. Beste Belinda, Martijn en Lisanne,

  Heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies. Wij zullen Gino nooit vergeten en blijven herinneren als een hele fijne hardwerkende collega die tussen de bedrijven door ook van een geintje hield.

  Ronald van Akooij
  Wittebrug BV

 12. Persoonlijk heb ik Gino niet gekend, maar heel veel sterkte.
  Marco Henderson Volkswagen Wittebrug

 13. Lieve Belinda, Martijn en Lisanne, wat zijn wij geschrokken van het overlijden van jullie vader/Gino. We hebben er geen woorden voor. We wensen jullie alle kracht toe om samen door te gaan.
  Dikke knuffel van ons,
  René en Margot van Putten (Toet)

Giovannino Domenico Posadinu

8 november 1965 - 6 augustus 2018

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.