079 5000 250 dag en nacht

Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij

17 juli 1964 - 31 maart 2021
Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij

Hanneke hield veel van bloemen, maar zou een donatie aan de Leverstichting nog meer op prijs stellen.
www.mlds.nl/donatie/

28 Condoleance(s)

 1. Lieve Peter en kinderen,

  Hanneke is niet meer op deze aarde aanwezig, maar ze heeft ons niet verlaten. Peter sprak altijd zo liefdevol over haar en over jullie als gezin. Ik weet zeker dat deze liefde zal blijven en in jullie voortleeft. Vind troost en liefde bij elkaar zodat je kunt voelen dat ze met jullie blijft doorleven. Ik heb heel veel bewondering voor jullie hoe jullie door deze periode heen gaan.

 2. Beste Peter en kinderen,

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verwerken van het verschrikkelijke verlies van Hanneke.
  Zorg goed voor elkaar.

 3. Beste Peter, Rowena, Shannon en Ryan,

  Wat verschrikkelijk dat Hanneke is gestorven op zulke leeftijd. Ik ga nooit meer de warme stem van haar vergeten als Ryan en ik een computerspelletje aan het spelen zijn in Ryan’s kamer en wij wat lekkers aangeboden krijgen en altijd vragen hoe het met mij ging als ze mij zag.

  Volgens mij was Hanneke een heel zachtaardig persoon die veel aan andere mensen dacht en het is ontzettend jammer om dat soort mensen in deze wereld te verliezen. Ik leef met jullie mee en ik wens jullie alle sterkte toe om deze moeilijke tijd door te komen.
  Alec.

 4. Beste Peter en kinderen,

  Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Wij wensen jullie heel veel liefde en kracht toe in deze moeilijke tijd en hopen dat jullie enige troost kunnen vinden in het besef dat jullie Hanneke eeuwig in jullie hart zullen dragen.

  Veel liefs,

  Chris, Margreet, Zoë, Roan en Thom
  Oerlemans

 5. Beste Peter, Shannon, Rowena en Ryan

  Bij het horen van de naam Hanneke (Han) zie ik altijd de twinkel in Peter z’n ogen en een glimlach ontstaan op zijn gezicht. De kracht en liefde die ze jullie heeft gegeven zal voor altijd in jullie harten blijven voort bestaan.

  Hanneke rust zacht.

 6. Lieve Peter, Shannon, Rowena en Ryan,

  Veel sterkte gewenst in deze moeilijk tijd.

  De eerste keer dat we jullie moeder spraken was toen we haar vroegen of haar dochters misschien geïnteresseerd waren om op te passen op hun overbuurjongen. Toen konden we niet vermoeden dat jullie moeder en jullie gezin zo een belangrijk rol zouden gaan spelen in ons leven.

  Voor ons zal Hanneke altijd de zorgzame moeder zijn, die er voor iedereen was, vol zat met verhalen over vroeger en die het centrale aanspreekpunt was binnen jullie gezin.

  We denken met plezier terug aan die keer dat ze heks was bij de Halloween viering of onverwacht (voor ons) als monnik verscheen om mee te helpen.

  Hanneke, we missen je en zullen je vanmiddag met onze kinderen herdenken.

 7. Lieve Hanneke

  Niet te begrijpen en te bevatten dat je niet meer bij ons ben. Ik vind je je heel dapper hoe met je ziekte om ging. Daar heb ik bewondering voor.
  Je kinderen zijn je alles en wat heb jij veel voor ze gedaan en lief gehad en niet te vergeten je broer waar jij zo veel van hield.
  Ik had graag de laatste jaren meer met je door willen brengen. Door dat wij beide ziek waren ging dat niet. We dachten wel altijd aan elkaar. Ik zal aan je denken als ik een cadeautje zie waar bij ik denk dat is leuk voor Han.
  Zoveel mooie herinneringen. Ik apprecieerde het als je ondanks je weinig energie toch naar mijn verjaardag kwam. Dat voelde heel speciaal.

  Onze mooie dagen in Disney land met ons beide gezinnen en Cora. En onze week in Beekse bergen. Wat een lol hadden we. Heel veel lachen en gezelligheid.
  Jij sleepte me mee naar jazz-ballet waar ik veel plezier aan beleefde en elke week even bij kon kletsen met jouw.
  Toen de kinderen kleiner waren belde we heel veel en vertelde we hoe het met de kinderen gingen en hoe we probeerde ze opvoeden . Verhalen met elkaar delen zo heb je me vaak geholpen.
  Je leerde me groente koken 🙂
  Ik weet nog dat ik een jurkje van Daphne niet schoon kreeg . Mijn moeder krijg alles schoon zei jij en dat klopte Daphne kon het jurkje weer aan. Bedank tante Fien.
  Samen kleren naaien voor de meiden. Wat een plezier hadden wij.
  Zonnenkind poppen maken daar begon ik pas een paar jaar geleden mee . Maar voor advies en tips kon ik altijd bij je terecht.

  lieve Hanneke ik zal onze bijzondere vriendschap missen. En in gedachte zal je altijd bij mij blijven.

  Ik wens jouw gezin heel veel sterkte en dat door alle liefde die jij ze gaf , ze deze nare tijd rustig kunnen beleven.
  veel liefs Silke en gezin.

 8. Lieve Han,
  Het is niet te geloven dat je er niet meer bent. Wij zouden nog een keer met zijn drieën thee drinken, kletsen en hoopten dat wij elkaar konden knuffelen?
  Wij bewonderden hoe je met zachtheid en liefde alles wat je meemaakte omarmde.
  Bedankt lieve Hanneke voor jouw vriendschap.
  RIP

 9. Peter, Shannon, Rowena en Ryan,

  Weet dat er aan jullie wordt gedacht tijdens deze zware dagen. Hopelijk zullen de fijne herinneringen aan je lieve vrouw en jullie lieve moeder troost kunnen bieden.

  Ik wens jullie veel kracht om dit verlies te dragen.

 10. Peter,
  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd om dit grote verlies te verwerken.

  Heel veel sterkte voor je kinderen, blijf dat sterke team waar jullie papa altijd ontzettend enthousiast en vol trots over verteld en wees sterk voor en met elkaar. Sterkte.

  Renee Snoek

 11. Beste Peter,

  Namens Lara en mijzelf heel veel sterkte gewenst. We denken aan je.

  Arend en Lara (van der Eijk)

 12. Peter, Shannon, Rowena en Ryan

  Troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit onmetelijke verlies van Hanneke.

  Wij leven met jullie mee en wensen jullie veel kracht en sterkte toe.

  Frans en Tonnie Andriessen

 13. Lieve lieve Han, dit is zo moeilijk te accepteren, we zijn toch nog te jong om afscheid van elkaar te nemen… Maar dit is juist wat ik jarenlang in jou heb bewonderd en van jou heb geleerd – je ongelooflijke moed en geduld om al die vermoeidheid, pijn en ongemakken te accepteren. Je had het niet graag over tijdens onze theeparty’s, je had het liever over je Peet en de kids waar al je liefde en energie naartoe ging, Je mag echt trots zijn op je meisjes en je jongen. Deze prachtige mensen gaan nu de grote wereld in en dragen het beste van jou met zich mee.
  Julia

 14. Heel veel herinneringen aan Hanneke heb ik niet. Ik heb haar drie keer ontmoet bij de geboorte van de kinderen. Met grote regelmaat werd ik wel aan haar herinnerd, door de niet aflatende steun voor haar door Peter. Ook de fantastische kinderen droegen hier ongemerkt hun bijdrage aan bij. Zij zijn de trots van Han en Peet. Wat een prachtig mooi en liefdevol stel mensen. Zo zal ik haar blijven herinneren, Hanneke als de liefdevolle vrouw van Peter en geweldige moeder van Shannon, Rowena en Ryan. Jullie alle vier veel sterkte met het verwerken van dit ondraaglijke verlies. Strooi de liefde die jullie van haar hebben mogen ontvangen uit over elkaar en jullie dierbaren.

 15. Lieve Hanneke,

  20 jaar geleden heb ik je voor het eerst ontmoet bij de Jazz-ballet lessen, waar eerst onze kinderen elkaar leerden en later wij ook elkaar. Een plek waar we het zo gezellig hadden, veel lachten, lol maakten en ook nog dansten.
  Maar ook in de kerk konden we elkaar vinden bij speciale vieringen. Zo ook precies 10 jaar geleden waar ik tijdens de Paaswake heel veel steun aan je had toen we naast elkaar zaten in de viering. Afgelopen Paaswake van zaterdag was je opnieuw heel dichtbij als engel van boven.
  Ik zal het missen dat we soms zo fijn aan de telefoon konden kletsen. Ik zal je mooie, lieve zelfgemaakt kerstkaarten missen: die van jou waren er elk jaar als eerste! Ik zal heel jou missen: zo’n lieve, vrolijke en mooie vrouw. Rust zacht Hanneke.

  Lieve Peter, Shannon, Rowena, Ryan,
  Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

  Liefs,
  Christina, Patrick, Rebecca & Jennifa

 16. Lieve Hanneke,

  Wat zal het raar zijn als je er niet meer bij bent om Koos te bezoeken, we gaan jouw liefde en betrokkenheid voor je broer Koos missen.

  We wensen je moeder, man en kinderen heel veel sterkte.

  namens alle begeleiding van Koos.

 17. Hanneke,
  Ik ken je niet heel erg goed, ben een van de begeleiders van je broer Koos.
  En al zal hij het niet kunnen laten merken, ik weet dat hij je gaat missen.
  Rust zacht.

  Willy Eelhart, begeleidster Voorstraat 18/20

 18. Hanneke

  We hadden niet vaak contact, maar als we elkaar spraken waren dat prettige gesprekken over van alles, van het dak tot gezondheid of kinderen.

  Heel veel sterkte voor je gezin.

 19. Lieve Hanneke, mijn fijne vriendin en mijn maatje al sinds de 4e klas middelbare school. Ik bleef dat jaar zitten, wat vond ik dat vreselijk, maar daar was jij, voor het eerst een echte 💗-vriendin. Samen fietsen, samen huiswerk maken, samen de slappe lach, samen spijbelen, samen naar Spaanse les, We zijn altijd contact blijven houden, vooral per brief, waarin je dan uitgebreid scheef over je fijne gezin. En altijd op mooi briefpapier met bijpassende enveloppe. De laatste jaren gingen we om de paar maanden samen lunchen, altijd bij Bagels en Beans bij jou om de hoek. En dan eindeloos theeleuten en bijkletsen. Wat zou ik dat graag nog eens doen.. Ik ga je zo missen💜🦋💜🦋💜Rust zacht lieve Hanneke.
  Lieve Peter, Shannon, Rowena, Ryan, Fien en Koos, veel sterkte met dit grote verlies
  Liefs Els

 20. Lieve mooie Hanneke,

  Ik heb je leren kennen op de school van onze kinderen. Ik keek tegen je op. Zo lieve positieve, sterke, slimme vrouw.

  Niet te geloven dat ik jou niet meer ziet en spreekt.
  Maar je zit voor altijd in mijn hart.

  Geen leuke, mooie, lieve zelfgemaakte kaarten meer.

  Voor je lieve gezin en moeder zeg ik,
  ik huil en leef met jullie mee.
  Heel veel kracht toegewenst in deze moeilijke en verdrietige tijd. Heel veel liefs.

 21. Mijn goede herinnering aan Hanneke. Carla organiseerde altijd voor de Kerst een bezoek aan de Bosrand. Eerst met Ita en daarna met Hanneke. Carla en Hanneke kwamen dan eerst bij ons koffiedrinken en daarna met z’n drieën naar de Bosrand.
  Tussen de bloemen, planten en de vele kerstspullen werd dan uitvoerig gebabbeld. We genoten van de mooie omgeving en de kerstsfeer daar aanwezig. En gezellig lunchen in het restaurant want het was toen nog geen coronatijd. Het was altijd fijn, samen met die lieve Hanneke.
  Wij wensen Peter, de kinderen en de moeder van Hanneke heel veel sterkte met dit grote verlies. Wij willen er altijd voor jullie zijn.

 22. Lieve Hanneke,
  Wij hebben elkaar gekend van de balletschool in de jaren 80/90. Jij volgde de lessen met heel veel plezier en de vele voorstellingen waar we aan mee hebben gedaan. Dat was een geweldige tijd!

  Familie en vrienden heel veel sterkte met dit verlies.

  liefs, Carla

 23. Lieve Hanneke,

  Het heeft een tijd geduurd voordat ik erachter kwam wie je bent: heel aardig en ontzettend sterk. Bedankt daarvoor, en we denken aan jouw gezin.

 24. To dear Hannekes family.

  Fond memories of a lovely lady, so sad for you all

  From John & Daphne Chappell (Sue’s Dad & Step-mum in England.

 25. Lieve Han
  Ik ga je zo missen, nooit meer samen dansen, nooit meer samen lachen, nooit meer samen pl………, nooit meer samen naar symposium MDL stichting, nooit meer samen praten over van alles en nog wat, nooit meer High Tea, nooit meer tegen elkaar aanliggen in een koude lege bioscoop, nooit meer samen gearmd lopen, nooit meer, maar alles blijft in ons hart, samen

  Rust zacht. Xxxx

 26. Lieve Fien, Peter, Shan, Ween & Ry,

  Heel veel sterkte in deze moeilijk tijd. Mijn gedachten zijn bij jullie.

  Ik heb de laatste dagen veel gedacht aan de uitjes die we regelmatig samen met jullie deden zoals naar dansvoorstellingen gaan, lekker shoppen en dan vaak nog even langs de mac voor een flurrie of een hamburger.

  Ik zal je missen Han, bedankt voor de fijne herinneringen! Rust zacht.

 27. Lieve Peter, Shan, Rowena, Ryan,
  Fien en Coco,
  Beste bezoekers van deze gedenkpagina,

  Maar vooral, Lieve Hanneke,

  Op deze plek wil ik je bedanken voor je ongelooflijk lieve, warme vriendschap.
  Er zijn een heleboel dingen waarvoor ik je dankbaar ben of die ik in jou bewonderd heb. Ik wil er een paar noemen die zeer kenmerkend waren voor jouw lieve karakter. Dat is allereerst de manier waarop je samen met Peter, Shan, Rowena en Ryan hebt opgevoed tot leuke en lieve, sociale kinderen. Van een afstandje heb ik gezien dat je ze intensief begeleidde met studie, sport en spel.

  Het was altijd heerlijk en gezellig wanneer jullie op de boot (of bij ons thuis) op bezoek kwamen. Bij verjaardagen werden altijd prachtige kaarten gemaakt met lieve dingen daarop geschreven en presentjes meegebracht waar duidelijk over nagedacht was.  Maar ook gewoon tussendoor een lief kaartje om een steuntje te geven of gewoon voor de gezelligheid.
  Ook het feit dat ik samen met Georg deelgenoot werd gemaakt bij de belangrijke gebeurtenissen in je leven. Zoals jullie trouwen en de geboorte van de kinderen.

  Graag wil ik hier een situatie schetsen die kenmerkend was voor jouw warme vriendschap en hartelijkheid:
  Georg (voor jullie altijd Ome Sjos) was jarig – wij wisten dat dit zijn laatste verjaardag zou zijn – jij kwam (samen met Shan) helemaal uit Den Haag om zijn lievelingsgebakje te brengen. Ik vond dat zo’n ongelooflijk lief en zo tekenend voor hoe jij was. Wanneer ik aan andere mensen wel eens probeer uit te leggen wat een lief gebaar ik dit vond dan schiet ik nog vol.

  Lieve Hanneke, Ik ben dankbaar voor je vriendschap en heb en houdt heel veel goede en lieve herinneringen aan jou.
  Rust zacht lieverd.
  Loes.

 28. Lieve Han, mijn dierbare vriendin. 45 jaar vriendschap met een lach en een traan. Wat hebben we veel samen meegemaakt, ver van elkaar wonend maar diep in elkaars hart! Ik zal je zo ontzettend missen maar ik ben zo dankbaar voor onze bijzondere vriendschap.

  Peet, Shan, Ween en Ry jullie weten het….ik denk aan jullie!
  Fien en Koos veel sterkte met dit verlies.
  Veel liefs, Marjon

Rouwkaart voorkant Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij
Rouwkaart midden rechts Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij
Rouwkaart midden links Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij

Hanneke Sleeuwaegen - van Hooij

17 juli 1964 - 31 maart 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.