079 5000 250 dag en nacht

Hennieta Friederich - Hoeksema

5 september 1963 - 12 januari 2019

§
En als ik dood ben, treur dan niet
Ik ben niet echt dood, moet je weten
Het is mijn lichaam dat ik achterliet
Dood ben ik pas, als jij mij bent vergeten

13 Condoleance(s)

 1. Beste Ron en de kinderen, verder familie, gecondoleerd met verlies van uw vrouw en moeder. Ik wens jullie veel sterkte komende tijd.

  Met vriendelijk groet,
  Monica Klink, de moeder van Kevin en Romy Viejou

 2. Heel veel sterkte met dit grote verlies
  Harry erica
  Jeroen en sander

 3. Lieve Ron en kinderen,

  Gecondoleerd met dit grote verlies van jullie lieve vrouw en lieve moeder . Ik ben blij dat ik haar pas nog gesproken heb na een lange tijd en haar nog een knuffel heb kunnen geven. Ik had zo veel bewondering voor haar, hoe ze over haar ziekte sprak en ermee omging. Ik heb mooie herinneringen aan haar en zal deze nooit vergeten, mijn oude buurmeisje van de Multatulihove. Heel veel sterkte voor jullie en een dikke knuffel. Liefs Mirjam Rietbroek

 4. Lieve Kelly en familie,

  Jullie moeder en vrouw zullen wij nooit vergeten!
  Ze was een vrouw die positief in het leven stond, lief, zorgzaam en vooral dapper!
  Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.
  In gedachte zijn wij bij jullie, Kimberly, Julian en Miranda.

 5. Lieve oude buurtjes,

  Wat een vreselijk nieuws hebben we gehoord!
  We gaan Hennieta missen en kunnen haar gezellige en vrolijke stem hier nog steeds op de Geelgroenlaan horen.

  Wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke periode.

  Richard, Paulien, Judith en Sabine Koudijs

 6. Ron en kinderen van hennieta, wij willen jullie heel veel sterkte toewensen in de moeilijke tijd die komen gaat.maar denk terug aan alle mooie momenten en glimlach dat zal hennieta willen
  Ook ik moest terug denken aan onze mooie jaren bij de kapper waar wij allemaal heel veel gelachen hebben, en Ron aan onze vakantie in italie , daar hebben we ook wat afgelachen.dat houden we vast alle mooie herinneringen
  Dikke knuffel van ons en heel veel sterkte

 7. Ik heb jullie moeder en vrouw leren kennen als een prachtige vrouw van binnen en van buiten. Ik vond haar heel dapper en krachtig in de manier waarop ze met haar ziekte omging. Ben heel blij dat ik haar heb leren kennen. Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met dit enorme verlies.
  Jannie Pompe

 8. Beste Ron & kinderen, lieve buren. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We leven met jullie mee. We zullen Hennieta heel erg missen. Haar lach, haar humor, haar openheid. Ze is nu voorgoed uit ons midden, maar blijft altijd in ons hart. Nogmaals sterkte, Ellen, Herbert, Nigel, Eline & Mark.

 9. Beste Ron en kinderen, gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie veel sterkte de komende tijd. Wij herinneren Hennieta als een heel positief en opgewekt persoon, die altijd leven in de brouwerij bracht. Het gemis zal heel groot zijn.
  Liefs, Rene, Sacha, Lisanne, Kim en Iris

 10. Beste Ron, kinderen.en verdere familie, gecondoleerd met het verlies van Hennieta. Heel veel sterkte en kracht toegewenst. Ze zal voor altijd voort blijven leven in jullie harten en een prominente plaats innemen. Door er voor elkaar te zijn zowel nu als in de toekomst, bewijzen jullie haar de eer, trots, liefde en vooral het respect wat ze heeft
  verdiend. De traan wordt ooit een glimlach en de mooie herinneringen gekoesterd. Liefs Yvonne en William

 11. Lieve Ron en kinderen, gecondoleerd met het grote verlies van jullie prachtige dappere vrouw en moeder, wij wensen jullie heel veel kracht en sterkte toe. Mike en Marijke

 12. Beste Ron en kinderen, een heel nare gewaarwording. Ik heb nu pas begrepen dat jouw geliefde echtgenote en jullie moeder de strijd niet heeft kunnen winnen.
  Mogen de fijne herinnering de boventoon gaan voeren en dat jullie samen daarmee verder kunnen hoewel het verlies daar nummer minder om zal worden.
  Heel veel sterkte nu en de komende tijd toegewenst door Wil Mastenbroek oud collega.

 13. Beste Ron en kinderen, jullie zagen het natuurlijk ook aankomen….jou vrouw en jullie moeder zat te knokken tegen een ziekte waar ze het ongelooflijk lang heeft uitgehouden…wat een kanjer!
  Wat kunnen jullie trots zijn op zo’n vrouw en moeder en ik hoop dat het jullie ook mag sterken in de toekomende tijd zodat je ook met een glimlach nog eens terug kunt kijken en denken aan wat zij voor jullie heeft betekend en ook in de toekomst nog gaat betekenen want vergeten doe je haar niet maar wel vaak herinneren en dat zal met een lach en een traan gebeuren.
  Wat kunnen jullie trots zijn op haar …iemand die in staat zo door te knokken en wat een voorbeeld is ze daarin voor jullie en voor anderen, prachtig om je daar aan vast te houden.
  ik wens jullie alle moed en kracht toe in de komende tijd en wens jullie het aller beste.
  met vriendelijke groet
  René Braskamp

Hennieta Friederich - Hoeksema

5 september 1963 - 12 januari 2019

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.