079 5000 250 dag en nacht

Ine van Nieuwenhuizen

Maria Catherine

27 mei 1931 –  29 april 2020

Ine van Nieuwenhuizen gedenkpagina

Als het leven niet meer gaat zoals gehoopt

Als veel je wordt ontnomen

Als je moet toelaten dat een ander je verzorgt

Als het leven niet meer jouw leven is

Dan komt de tijd dat het einde goed is

9 Condoleance(s)

 1. Lieve Ine
  Ik heb u leren kennen in de turbulente tijden van uw tweeling kinderen. Uw was altijd erg lief en bezorgt om uw kinderen. Soms als ik u zag en klaagde over je kinderen nam je altijd voor ze op. U was ook altijd heel beleefd en bang om anderen tot last te zijn. Kan mij nog goed herinneren dat ik je na een verjaardag in Bleiswijk laat in de avond naar huis bracht en u wel 30x had gevraagd: “vindt je het niet erg?” 😊 Nee, ik vond het niet erg. Fijn dat ik je laatst toch heb kunnen zien en live gingen bellen met je zoon. Wat was je toen verbaasd en blij.. Rust zacht……

 2. Lieve Ine, we zullen je missen, ik ken je al vanaf mijn jeugd, en heb zulke fijne herinneringen aan je. Wat hebben we ontzettend veel gelachen met je, ik weet nog dat we met mijn moeder erbij naar Ikea gingen, we moesten zo lachen met z’n vieren dat we twee keer de afslag misten, dat zal ik me altijd herinneren. Het laatste lange gesprek had ik met je nog niet zo heel lang geleden, ik had je een bos bloemen gestuurd en je belde om te bedanken, we hebben zeker een half uur gesproken terwijl ik middenin het woud stond in Wittgensteinerland omringd door een hele groep wisents, een van de meest bijzondere telefoongesprekken uit mijn leven 🙂 alle liefs van ons en we zullen je heerlijke humoristische kijk op het leven en je hele persoonlijkheid missen, Jackie

 3. Lieve mama,

  Ik hoop dat je nu op een hele fijne plek bent! Je hebt een bewogen leven gehad met kinderen die niet de makkelijkste zijn geweest. Je hebt een verschrikkelijke ervaring meegemaakt in het jappenkamp met het verlies van je broertje. Ik hoop dat je nu bij hem bent! Je hebt alles gedaan om mij een fijne jeugd te geven en ik heb ook heel veel fijne jeugdherinneringen! Je hebt me altijd erg beschermd en verwend. Wat ik voor altijd in mijn hart zal meedragen is het gevoel van jouw onvoorwaardelijke moederliefde voor mij!

  Allerliefste mama van de hele wereld, ik hou van jou met heel mijn hart!

  Rust zacht mam ❤️ Xxxx Loedje

 4. Een lege plek…
  Een groot gemis,
  een fijne herinnering is al wat er nog is.

  Ik ga u missen.

 5. Rust zacht en in vrede Ine, Casper

 6. Dag lieve schatje van me, mijn mooie herinneringen waren dat ik altijd je hand vast hield tijdens het wandelen. We waren niet de makkelijkste kinderen voor je maar ik hield wel veel van je. We konden nooit wat fout bij je doen en je heb ons altijd verwend. Ik denk altijd aan je, liefs Daniel x

 7. Dag lieve mama,

  Ik denk vaak terug aan een bakkie doen op Kijkduin en de wandelingen met Bonny. Het uitzwaaien wat je deed vanaf het balkon en dan snel naar het voorraam liep om nogmaals te zwaaien. Je verhalen over Indonesië en samen de fotoboeken kijken. Ik mis je. XXX

  Robsje

 8. Lieve Ine.
  Wat zal ik je missen wat hebben toch gelachen tijden de lunch in hotel Marriott hotel en tijdens de demonstraties bij de Japanse consulaat.
  Je zal altijd in gedachten bij mijn zijn.
  Ook namens mijn vrouw Wil.
  Rust zacht lieve Ine.

 9. Als schoonzoon gaan we nu best een tijd terug. Ons begin was niet vlekkeloos maar in de loop van de jaren kwam er wederzijds respect en merkte ik dat we het samen best goed konden vinden. De laatste jaren hebben we als gezin veel voor u kunnen doen. Ook samen met Sandra en de kinderen hebben we veel uitstapjes gemaakt wat u heel fijn vond. Ook door u te helpen met de administratie, doktersbezoeken, ziekenhuisbezoeken , uw post, de financiën merkten wij dat u rust kreeg omdat alles geregeld werd. Ook na uw verhuizing naar Swaenestein kwamen we als gezin vaak op bezoek, ik ben trots op mijn kinderen die hun oma leuke middagen bezorgden. U genoot daar zichtbaar van. Een laatste groet en doe mijn moeder boven de hartelijke groeten, drink er samen maar een goed bak koffie op… we gaan u missen!

Ine van Nieuwenhuizen rouwkaart voorkant
Ine van Nieuwenhuizen rouwkaart midden rechts
Ine van Nieuwenhuizen rouwkaart midden links

Ine van Nieuwenhuizen

27 mei 1931 - 29 april 2020

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.