079 5000 250 dag en nacht

Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later

door 13 sep, 2018

Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later

door 13 sep, 2018

Vijf jaar geleden ben ik gestart met Infinity Uitvaartzorg. Een belangrijke stap waar ik geen moment spijt van heb. Als ik terugdenk aan de afgelopen vijf jaar, dan is er veel gebeurd.

Ik ben bijvoorbeeld niet meer alleen een uitvaartverzorger, maar ook een uitvaartondernemer. Op dat gebied ben ik enorm gegroeid en zelfs na 14 jaar ervaring als uitvaartverzorger heb ik persoonlijke groei ervaren. Het overlijden van mijn oom, een goede vriend en mijn schoonvader hebben een diepe indruk op mij gemaakt. Het mogen verzorgen van hun uitvaarten heeft ervoor gezorgd dat ik meer dan ooit besef hoe belangrijk alle gebeurtenissen rondom de uitvaart zijn

Het is mij de afgelopen jaren opgevallen dat mensen die ernstig ziek zijn steeds vaker behoefte hebben om hun uitvaart voor te bereiden en hun wensen uit te spreken. Het komt regelmatig voor dat ik de overledene al van tevoren heb leren kennen. Dit zorgt er voor dat de uitvaart nóg persoonlijker wordt, omdat ik een goede indruk krijg van de persoon waar het om gaat. Mensen worden steeds opener rondom hun levenseinde. Het geeft hén rust dat zij hun zorgen hierover bij mij kwijt kunnen en het geeft míj veel voldoening dat ik hun zorg kan wegnemen.

Ik voel mij meestal niet alleen een uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt, luisterend oor en een troostende schouder.

Het is mij ook opgevallen dat zij die mij weten te vinden, hetzij door mond-tot-mond reclame of omdat ze mijn verhalen of de referenties op mijn website hebben gelezen, ook bij míj passen. Ik voel mij meestal niet alleen een uitvaartverzorger, maar ook coach, rustpunt, luisterend oor en een troostende schouder.

24 uur per dag sta ik klaar om er te zijn voor hen die mijn hulp nodig hebben. Soms wel een beetje lastig voor mijn omgeving als ik een afspraak, een etentje met vrienden, een familiebijeenkomst of verjaardagen, moet afzeggen. Maar het wederzijdse warme gevoel dat de nabestaanden en ik overhouden
als de uitvaart verlopen is zoals we met elkaar bedacht hadden, maakt alles goed.

Kortom, de afgelopen vijf jaar waren voor mij leerzame, bijzondere, dankbare en warme jaren. Ik kijk er met liefde op terug en met vol vertrouwen naar de toekomst.

Monique

Infinity Uitvaartzorg, vijf jaar later | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

zilveren rouw auto voor wapen van zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Okt 6, 2017 Ik werd gebeld met de vraag of ik langs wilde komen om alvast het een en ander te bespreken, want haar man zou ongeveer drie weken euthanasie krijgen...Lees verder >>

monique kupras traan uitvaartverzorger

Het verlies van een vriend

Apr 27, 2018  Ik ga dood en ik wil dat jij mijn uitvaart regelt”. Wat een introductie zo over de telefoon! Joop vertelde me dat hij mij gezien had bij de uitvaart van een kennis van hem, dat ik indruk op hem had gemaakt... Lees verder >>

Stichting Ambulance Wens

Mrt 23, 2015 Een aantal weken geleden werd ik uitgenodigd om met Janny Barbier te spreken over haar toekomstige uitvaart. Zij bevond zich in het hospice ‘Bijna Thuis ...Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.