079 5000 250 dag en nacht

Mohamed Ali Sha Chandoe

Kenneth
27 april 1957 –  29 maart 2020
Kenneth Chandoe gedenkpagina
Kenneth Chandoe gedenkpagina

38 Condoleance(s)

 1. Lieve Kenneth,
  Ik heb uren interessante gesprekken met je gevoerd.
  Je gaf mij goede informaties in mijn moeilijke tijden.
  Je kwam spontaan mijn huis schilderen omdat je het graag voor mij deed zei je.
  Dat je niet meer in ons midden bent, is niet te geloven.
  Rust zacht Kenneth, sterkte aan de familie.

 2. Bheja Ken.
  Jij was mijn zeer zorgzame broer dankbaar en blij ben ik dat ik jou eens mag ontmoeten bij onze lieve Here Jezus Christus, God had jou echt bewaard in het aardse leven nu mag jij rusten in Vrede bij Hem voor Eeuwig in het Paradijs.
  Carla Celia Reza Larisa Shanaya en Immanuel de Here troosten jullie zoals niemand iemand troosten kan veel kracht en sterkte toegebeden
  🙏🌹💞
  Liefs Arfa (tante en oma)

 3. Lieve Carla en Reza ,

  Wat een verdriet om een dierbare te moeten verliezen. Wij verliezen hier ook een hele lieve zorgzame buurman die vol liefde en zorg zijn tuin onderhield, altijd klaar stond voor een praatje. We zullen hem zeker missen maar… eenmaal zullen wij elkaar weer zien. Wat een troost kunnen wij daaruit halen. God zal ons sterken en troosten. Hij zal ons dragen op Zijn vleugels.
  Fijn dat we in de straat op zo’n manier afscheid mochten nemen. Veel sterkte allemaal. Liefs Bouke, Marjolein en de kinderen

 4. Het nieuws dat u bent heengegaan heeft mij zojuist bereikt. Wat een gemis zal dit zijn voor uw geliefden…

  Als buurmeisje (van 8 jaar) samenspelen met Rees, werden jullie familie… zo liefdevol waren u en uw vrouw voor mij. De herinneringen aan de truck, de grapjes… de gekkigheden zullen voor altijd gekoesterd worden in mijn hart. De tijd ging voorbij en het leven ging door na een verhuizing. Wij verloren elkaar uit het oog…. gelukkig is het hart vol van mooie herinneringen. Ik bid de geliefden en naasten vertroosting toe is deze periode van rouw en verdriet.

 5. Condoleance voor de familie, dat jullie elkaar blijvend mogen vinde in warme herinneringen die jullie met hem delen. Ik ken hem als een prachtige vader van een levenslange vriend en heb ook mogen genieten van de rustige liefdevolle en voor mij gastvrije persoonlijkheid van hem. dat je een veilige reis mag maken en kan genieten van uw rijke nageslacht.

 6. 3 april 2020

  Grafrede ( Haliema)

  Lieve broerke Ken. oom Ken, Liefste oompie,

  Hoeveel had ik willen zeggen namens jou broer Safar, jou zussen Bea, Arfa en Rabila. Helaas waren de aan mijn toegestane minuten van 5 niet voldoende.

  Prediker zegt in Hoofdstuk 3: 1/ 14-15:

  1. Alles heeft zijn uur en ieder ding onder de hemel zijn tijd.

  14. Ik heb ingezien , dat al wat God doet voor eeuwig is; daaraan kan men niet toedoen en daarvan kan ment niet afdoen; en God doet het, opdat men voor voor zijn aangezicht vreze.

  15. Wat is, was er reeds lang, en wat zal zijn , is reeds lang geweest , en God zoekt weer op wat voorbijgegaan is.

  Lieve Ken, je had zo graag naar je eigen huis willen gaan , maar God besliste anders. Je zou je eigen huis nooit meer zien maar wel een Huis dat mooier en rustgevend is, vrij van ziekte, pijn en ellende . Je bent nu veilig in de armen des Heren.

  Ik had je namens Safar willen zeggen dat je altijd een plek in zijn hart hebt gehad. Door de jaren heen is het anders gegaan maar de band die er sedert onze jeugd werd gesmeed is altijd overeind gebleven. Safar zegt jou vaarwel mede namens zijn gezin en hierbij een laatste groet tot wederziens in het hemelse paradijs.
  Ik had je namens Arfa willen zeggen dat je zal voortleven in haar hart terend op de herinneringen toen je kort na je komst in Nederland heel vaak met haar en haar kinderen Meriam en Andy en haar man Robby optrok. Leuke en minder leuke tijden hadden jullie toen gedeeld maar die innige band tussen jou en hen heeft aldoor stand gehouden.
  Arfa had jou vaak willen opzoeken maar door jou gezondheidsproblemen leek dat niet mogelijk te zijn. Namens Arfa en gezin vaarwel en tot wederziens in het VADERHUIS
  Ook namens Bea, Soraya en Farah een laatste groet totdat de Here een ieder zal samenbrengen

  Ik had je willen vertellen over je zus Rabiela die vaak over “haar tuinman” sprak. Wat schattig he Ken. Lieve Ken, je was niet alleen een tuinliefhebber maar je hielp ook graag met adviezen waarvan Rabila flink mocht genieten. Als Rabiela over jou sprak dan had ze altijd een ondeugende glimlach als ze jou bedoelde als haar “tuinman” Wat een leuke herinneringen heeft ze aan je , herinneringen die zullen voortleven in haar hart.
  Vaak vertelde ze mij dat ze je niet kon opzoeken omdat het moeilijk was jou te bezoeken maar toch wel dankbaar dat ze in de laatste 2 jaren jou toch wel minstens tien maal kon zien. Namens Rabiela en haar zonen een laatste groet. Ook Rabila is ervan overtuigd dat jullie ellkaar in het Vaderhuis zullen wederzien.

  Namens mijn kinderen niets anders dan lof , lof en nogmaals lof aan jou adres.
  Hulpvaardig als je bent geweest, altijd stond je voor hen klaar, niets was teveel om hen te helpen voor zover dat in jou vermogen lag. Niemand mag ooit iets kwaads over jou zeggen

  En zoals ik jou ervaren heb mijn liefste Ken.
  Je was ong 2 jaar en ik was 12 toen mama er niet weer was. Ik had de opdracht om op jullie allen te “letten”
  Ibaret ( (RIP)
  Arfa
  Bea
  Safar
  Rabila
  Kennith (Mohammed Ali Sha R.I.P)
  Nasser ( R.I.P)
  Weinig kon ik vermoeden dat ik je op je sterfbed zou zien in min of meer dezelfde toestand als toen je op 2 jarige leeftijd probelemen had met je longen. Rust in Vrede Lieve Kenny
  Je was ook een van mijn “babies” als onze jongste broer Nasser, die was mijn eerste”baby” op wie ik moest letten.Moge zijn ziel in vrede rusten
  Je zal al herenigd zijn met hem. Alle eer en lof aan de Alllerhoogste God.

  God heeft zijn genade over ons allen uitgestort.

  Je was een zeer bijzonder mens lieve Ken.

  Je was een zeer bewogen mens, een mens die ondenkbare risico’s nam om anderen uit een nood te helpen. Je wist strategien te bedenken enkel en alleen omdat iemand daardoor uit de problemen kon geraken.
  Kan je je herinneren Ken als ik verontwaardigd aan je vroeg: maar hoe kan je zoiets doen.? “Ja maar de persoon heeft hulp nodig Haliema”, was dan jou antwoord.
  MIjn hoofd duizelde dan van de ondenkbare risico’s die je tbv een ander nam, maar ja zo zat je nou eenmaal in elkaar. Je ging door alle obstakels heen als je je doel maar bereikte ten gunste van de ander.

  2. Je was hulpvaardig. Je zusters, neven en nichten kunnen daar invulling aan geven. Hartelijk dank lieve Ken mede namens hen.

  3. Ik genoot van je tuin op een afstand. De mooie bloemenvideo’s en uitleg over hetgeen ik in mijn tuin moest doen zullen voortleven in mijn hart.
  Nog bedankt voor de siertegels, de hangpotten en worteldoek die je niet zo lang geleden, ondanks je broze gezondheidstoestand voor mij postte. Dank lieve Ken , dank voor alle grote en ook de kleine dingen in mijn leven en het leven van ons allen waardoor er meerwaarde kwam
  .
  4. Je gepassioneerde liefde voor kunst zette ook mij aan om te gaan schilderen. Dank ook voor je adviezen op dit gebied.

  5. Dank voor je adviezen als autoliefhebber en kenner toen ik mijn auto zou aanschaffen en nogmaals zoveel dank voor de liefde die je had voor ons allen , voor je medemens en je gezin op de eerste plaats.

  Dank voor de gezellige momenten thuis bij jou samen met Carla en je gezin.
  Carla, ik wens jou , Reza , Celia en kinderen heel veel sterkte met het heengaan van een juweel van een mens : onzer aller lieve Ken, oom Ken, papa, opa en vriend en echtgenoot. Een zeer bijzonder mens die er maar voor korte tijd in ons midden was maar een bijzonder stempel heeft gedrukt.

  Ik neem namens alle zussen en enige broer Safar afscheid van jou in de zekerheid dat we elkaar wederom zullen ontmoeten in het Hemelse Paradijs.
  Rust zacht lieve Kenny. Moge je ziel in vrede rusten

  we zien elkander weer in het Hemelse Paradijs

 7. In deze moeilijke tijd wil ik jullie heel veel sterkte, kracht en liefde toewensen. Veel liefs. ❤️

  Mensen met een gebroken hart vinden bij Hem genezing, Hij heelt alle wonden.’
  ‭‭Psalmen‬ ‭147:3‬ ‭HTB‬‬

  ‘Geef al uw zorgen en problemen over aan God, want Hij houdt van u en zorgt voor u.’
  ‭‭1 Petrus‬ ‭5:7‬ ‭HTB‬‬

 8. Mijn allerliefste oompie Ken.
  Woorden zijn een gereedschap om gedachten uit te drukken. Maar wanneer ik mijn gedachten over u als mens laat gaan, dan schiet dit gereedschap schromelijk tekort..U was een waarlijk verheven mens. Verheven in hulpvaardigheid en liefde tegenover uw familie, gezin en medemens. U was het die altijd voor ons – uw nichtjes en neefjes- klaarstond. Met onvermoeibare raad en daad. Hoeveel verhuizingen heeft u geregeld en hoeveel huizen heeft u voor ons opgeknapt om
  maar iets te noemen? Voor mij alleen al 2 achter elkaar. In een diep dal in mijn leven was u het die voor mij en met mij huilde. Er zijn maar weinig mensen als u oompie Ken. Uw passie voor kunst en antiek, auto’s, tuinieren en architectuur maakten de gesprekken met u altijd veelzijdig en enerverend. U was een echte homo activus , altijd in beweging en vol plannen. En wat hield u van die roti die u wel elke dag kon eten! U bent nu vrij oom Ken, nu bent u in de hemel die engel die u op aarde reeds was . Vlieg vlieg en wees verheugd . Als ik naar de hemel kijk weet ik dat in het diepste blauw en op de mooiste en allerhelderste dag uw glimlach in de wolken schuilt. En in mijn gedachten zal ik met u een wandeling op die wolken maken en zullen we samen kijken naar en discussieren over Wassily Kadinsky ‘s “ tuin van de liefde “ een prachtig abstract schilderij uit 1912, waarvan de kleuren resoneren aan de bloemen in uw geliefde tuin en de kunstwerken in uw huis. En s’nachts wanneer die ene ster naar mij knipoogt dan weet ik dat u het bent . Vlieg oom Ken vlieg, want liefde is sterker dan de dood . Lof joe mucho mucho.

 9. Lieve zwager Kenneth,
  Jouw heengaan is een groot gemis voor mij. Wij hadden een hele goede band. Wij konden alles met elkaar bespreken. Ik zal jouw wijze adviezen heel erg missen. Je hield van mijn kookkunsten. Ik zal het missen om lekkernijen voor jou te bereiden. Je bent van je lijden verlost. Hopelijk vind je rust.
  Heel veel liefs,
  Helen

 10. Mijn dierbare jongere broer,
  Als ik aan je denk dan gaan er wat momenten door mij heen, vervelende en mooie momenten, ik heb gezien hoe je het moeilijk had in je jonge jaren omdat je last had van je longen, onze vader wist geen raad en besloot maar een eindje met jou te gaan rijden, machteloos was dat voor ons, een van je sterke punten liggen op het sociale vlak, erg behulpzaam en sociaal betrokken, als je de kans kreeg iemand te helpen , dan was met met plezier en liefde zonder er iets voor terug te willen ontvangen, je stond voor iedereen klaar.
  Ik mag geloven dat je nu rust hebt bij onze genadige God, ooit zullen wij elkaar
  ontmoeten.

 11. Lieve Buurman, lieve Kenneth, wat een naar bericht kregen wij te horen van de week. Gelukkig kunnen wij je herinneren als onze betrokken buurman, tuin adviezen, interieur adviezen maar ook leuke grappige verhalen en hele wijze woorden. Je was een ontzettend lieve man. Wij gaan je missen.
  Carla, (klein) kinderen ontzettend veel kracht gewenst de komende tijd.

 12. Rest in Peace oom Kenneth, bedankt dat u altijd zo lief, behulpzaam en zorgzaam was voor de mensen om u heen. U heeft geen idee hoeveel het voor mij betekent dat u in mij geloofde toen niemand dat deed. Till we meet again!

 13. Familie chandoe ,knoppel, gecondoleerd met het verlies van naar ik allemaal lees een zeer gewaardeerde en geliefde ,vader oom broer en mentor.

  Ik heb u niet mogen meemaken,maar uit de verhalen van sherida was u een uitzonderlijk mens en ook haar moeder zei een paar dagen geleden nog,: jan weet je Kenneth is net mn baby geweest. … Sterkte iedereen….

 14. Beste Kenneth, mi matie, twee jaar geleden werkten tot laat ’s avonds aan de gele Chevy, om hem op te knappen, niet wetende dat je ons zo gauw zou verlaten. Je was nog vol leven en plannen. Ik ben heel erg dankbaar dat we de auto nog af hebben kunnen maken. Je was onze raadsman, net een broer. We gaan je heel erg missen. Bedankt voor alle wijsheden en je warme vriendschap. We zullen je nooit vergeten. Rust zacht, allerbeste mattie/broer.🙏🏼

 15. Lieve lieve Kenneth,
  Ik, wij kunnen nog steeds niet geloven dat u er niet meer bent. Zelden heb ik iemand gekend die deze combinatie in zich heeft van wijsheid, barmhartigheid, zoveel humor, menslievend en óók nog goodlooking. U was zelfs bereid onze tante tijdens haar ziekbed te helpen en u was zo begripvol naar ons toe.. zeer veel dank daarvoor. U heeft onze harten geraakt daarmee. En wat gaat mijn zwager u missen.. u heeft heel wat uren samen doorgebracht in de garage klussend aan uw droomauto. Ach, u heeft er niet lang van kunnen genieten.. wat is het leven soms toch hard en oneerlijk.. waarom? Wat gaan we uw wijze woorden missen, uw humor, uw gezelschap, altijd zó positief. Dank u wel voor alles.
  U bent uit uw lijden verlost. Rust zacht lieve vriend. We gaan je nooit vergeten. Adjosi xxx

 16. Gecondoleerd en Sterkte aan de familie. 🙏🏼🙏🏼🙏🏼

  carlos wls

 17. Allerliefste oom Ken,
  Liefste broer van mijn moeder. Geen oom als u.
  Dank u dat u mij hebt opgevangen toen ik naar Nederland kwam om te studeren.
  Dank u dat u bij mijn afstuderen was. Dank u dat u bij mijn bevalling was . Dank u dat u ons geholpen hebt bij onze verhuizingen. Dank u dat u er altijd was op alle belangrijke momenten in mijn leven toen ik nog in Nederland woonde. Dank u dat u altijd klaar voor mij stond en altijd een oprecht luisterend oor voor mij had. Dank u dat u altijd beschermend naar ons toe optrad, niet alleen met uw mond maar echt in woord en daad. U wist tot duizendmaal toe verhalen te vertellen over de baby en kinderjaren van mij en natasha in Suriname en u genoot er zelfs het meeste van tot vervelends toe van anderen. Ja, als broertje van mijn moeder kende u ons vanaf onze geboorte en uw neefjes en nichtjes waren u heel dierbaar, dat bleek uit alles wat u deed en zei. Er is zelfs niemand in mijn vriendenkring die u niet kent en bij een ieder stond u bekend als die lieve , goedlachse warme en altijd behulpzame oom. U raakte harten als geen ander vanwege uw oprechtheid en oprechte interesse die u voor mensen had. Zelfs vreemden mochten er aan geloven. Onvoorstelbaar dat ik u nooit meer zal zien of horen of spreken. Wat zal ik u missen . Jammer dat wij u nooit meer in Suriname hebben mogen ontvangen zodat u ook daar de palmen en bomen kon zien die ik u via whasapp en videootjes liet zien. Vanuit Holland gaf u mij raad wat ik het beste kon planten op Overbridge en toen ik wat mozaïek steentjes wilde ging u weer helemaal uitzoeken waar ik dat het beste kon halen en hoe. U zei altijd dat u mij in Suriname zou helpen met de tuin als u er zou zijn en daar twijfel ik helemaal niet aan. Jammer dat dit nooit heeft mogen gebeuren en toen u op uw ziekbed met mij en mama over sprak toch naar Suriname te willen was u helaas te zwak, veels te zwak. Wat zouden wij blij zijn u daar te mogen hebben. Wat moedig en sterk bent u geweest. Mijn stoere sterke lieve oom die heel hard heeft gevochten om door te kunnen gaan. Een vechter was u … een Chandoe zei u, want Chandoes zijn vechters, zei u. Later op mijn veelvuldige maar korte bezoekjes aan Nederland was er 1 iemand die ik altijd zou moeten opzoeken en dat was U, mijn oom Kenneth en dat wist u. Als het even kon kwam u mij ook opzoeken in het hotel en voerden we nog fijne gesprekken in de lobby of ff bij mcdonalds om de hoek. Lieve oom , u bent er niet meer en ik heb u nooit kunnen bedanken voor alles wat u voor mij hebt gedaan. Dank u voor alle fijne tijden die we met u mochten hebben . Gelukkig heb ik voor u nog met heel veel liefde een laatste pindasoep kunnen maken wat u gevraagd had toen u in het ziekenhuis was en heeft Raul ook een paar keer met heel veel liefde voor u kunnen koken. Ik ben blij en dankbaar dat ik nog afscheid van u heb kunnen nemen de avond voor u ons verliet en dat ik u nog even heb kunnen aaien en bedanken voor u ons voorgoed verliet . Onvoorstelbaar. De hemel had een engel nodig. Rust zacht en vredig mijn allerliefste oom , totdat wij elkaar weer zullen zien.

 18. Met oprechte deelneming

  Wanneer je iemand missen moet.
  Niet voor even,maar voorgoed.
  Dan valt dat heel erg zwaar.
  Ja,dat is gewoon heel naar

  Nooit meer samen kunnen praten
  Een leegte die is achtergelaten.
  Verdriet en een groot gemis
  Als iemand er niet meer is.

  Wat blijft,zijn herinneringen.
  Dat worden hele waardevolle dingen.
  Om te bewaren,veilig en apart.
  Op een speciaal plekje in je hart.

  Rust Zacht,Oom Kenneth,you are in good hands now.

  Onze diepe condoleances aan de familie en heel veel sterkte in deze moeilijketijd.

 19. Sterkte aan de hele familie Chandoe en Twahir.

  We zullen hem allemaal heel erg missen.

 20. Mijn vader, broer, vriend, adviseur, beschermer, vetrouweling en steunpilaar.

  Vanaf kleinsaf had ik spontaan al een connectie met u, hoogstwaarschijnlijk waren we twee vrienden uit een vorig leven.

  Alhoewel ik u op latere leeftijd beter leerde kennen als iemand die in beginsel niet in een God geloofde handelde u wel als een reddende engel, voor wie geen enkele behulpzame daad teveel was wanneer het aankwam op familie, vrienden en soms zelfs vreemden.

  Tijdens onze gesprekken tot diep in de nacht liet u me kennis maken met kunst, normen, waarden en veel kneepjes die ik in mijn leven zou kunnen toepassen om met geheven hoofd door het leven te gaan.

  Deze stempel van intellectuele en emotionele kennis die u in mijn leven heeft gedrukt heeft gemaakt dat ik nu weet dat we altijd een bijzondere verbondenheid zullen hebben, en ik kijk ernaar uit om u weer te ontmoeten, waar dat ook mag zijn.

  Aan mijn liefste en sterkste oom,

  Rumi

 21. Heel veel sterkte en gecondoleerd. Fam nirhu

 22. Rust zacht, lieve oom Kenneth..heel veel sterkte aan de gehele familie.. gecondoleerd

 23. Lieve oom Kenneth,

  Achter tranen van verdriet
  schuilt de glimlach van herinnering.
  Deze mooie herinnering van “ons samen” zal ik koesteren.
  Rust zacht lieve oom.🙏

  Lieve tante Carla, Celia, Larissa, Shanaya, Reza,
  Ik wens jullie veel licht, liefde, en kracht om dit grote verlies te dragen.
  Liefs, Simla

 24. Lieve nana,
  Vond het heerlijk om met je te praten. Je zat altijd vol met sterke verhalen waar wij daarna samen om moesten lachen.
  Bewonder jouw kracht en jouw doorzettingsvermogen. Je was een strijder met een heel mooi hart. Je was geliefd bij zoveel mensen. Lieve nana hoop dat je nu rust heb.
  Heel veel liefs, Anjali

 25. Lieve oom Kenneth,ik ga jou en onze gesprekjes en bezoekjes missen.
  We waren nooit uitgekletst,kon ook altijd alles met jou bespreken.
  Je had altijd zo mooi advies en we hebben vele uren gelachen samen en soms ook veel verdrietige gesprekjes over het leven gehad.
  Je was voor mij een hele lieve en wijze man,een oom als geen ander en een pracht van een mens .
  Wat een groot verlies voor ons allen.
  Jij betekende zoveel voor ons.
  Je hebt gestreden tot het bittere eind.
  Nu heb je je plek op aarde ingeruild ,voor een mooier plekje in de hemel.
  Ik hoop dat je daar met al jouw loved ones herenigd bent en ook samen met mijn mama op ons zal wachten…somewhere…some day……we will meet again🙏🏽
  Till then,we will miss you…
  De herrinneringen aan jou ,zal ik koesteren met een lach en een traan…

  Altijd in ons hart,altijd in onze gedachtes…luve joeee
  (zoals wij dat zeiden) 🖤❤🙏🏽😔

  Rust zacht lieve oom .

  TanteCarla,Reza,Celia,Larissa,Shanaya en Immy,ik wens jullie heel veel sterkte en alle kracht om dit groot verlies te verwerken.
  Gecondoleerd namens ons.

  Nancy&Rahoel &Djulliano

 26. Lieve familie

  Heel veel sterkte en kracht toegewenst!

 27. Gecondoleerd Carla en kinderen. Heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze donkere dagen. Kenneth was een mooi mens. Heel veel kracht mn vrijdag en de komende tijd. 🙏

 28. Lieve Oom Kenneth,

  Ik zal u altijd herinneren als lieve warme oom uit mijn jeugd. Dank u wel voor alles wat u mij toen heeft gegeven. Rust zacht.

  Heel veel sterkte en liefs voor Tante Carla, Celia en Reza.

  We denken aan jullie, juist in deze bizarre tijd.

  Liefs Rina, Mathijs, Luca & India

 29. Rip nana Kenneth, u was een hele goede man. Heel veel sterkte aan nanie Carla en de kinderen en kleinkinderen. R.i.p.

 30. Lieve Oom Kenneth,

  Het is een eer dat ik u heb mogen leren kennen. Ik hoop dat u nu eindelijk rust heeft en naar een betere plek bent gegaan. Ik ga u missen.

  Tante Carla, Reza, Celia en kinderen, veel kracht en sterkte in deze moeilijke tijden.

  Heel veel liefs,
  Rahoel, Nancy & Djulliano

 31. Wij willen de familie condoleren en heel veel sterkte en kracht toewensen in deze moeilijk tijd.

  Nathalie,Naomi,Giovanni en Mario Chow.

 32. Wat is het leven oneerlijk. Kenneth, vorig jaar juni gingen we samen naar een garage in Alkmaar, ik was op zoek naar een BMW-Z3. En jij gaf mij ongevraagd advies, we maakten een proefrit en op jouw aanraden kocht ik de auto. Prima keuze. We hadden dagelijks contact, of je kwam even langs, dronken een bakkie, of per whatsapp. Ik heb al je berichten nog op mijn telefoon. We deelden ons enthousiasme over voetbal en de grand-prix. Een maand geleden appte je me nog, zodra ik opgeknapt ben spreken we wat af. Een fijn, betrokken, eerlijk mens, met het hart op de tong is veel te jong heengegaan. Carla, veel respect voor jou hoe je Kenneth hebt verzorgd de laatste maanden. Wij wensen jou en de kinderen veel sterkte vrijdag en de periode erna. Rust in vrede lieve vriend, we missen je.

 33. Adja Kenneth R.I.P u was een van de liefste mensen erg aardig. Ik zal u altijd blijven missen. Rust zacht.

 34. Gecondoleerd ,sterkte nms errol en ik .krachtie

 35. Sterkte aan de familie en gecondoleerd.

  Namens Shanie Parsoe en Denny Binda.

 36. Beste Baboe,
  Zo noemden wij elkaar
  Wat een gemis
  Vooral in deze tijd om afscheidt op een waardige manier te nemen. Wat ben jij toch een fijn mens geweest. Herinneringen aan jou maken mij kapot en het gemis dat ik nooit meer jou zal spreken en zien maken het niet makkelijker op.
  Ben kapot en dat zal heel lang zo blijven.loslaten is een kunst wat makkelijk is gezegd maar heel moeilijk om bij zo een fijn mens te doen.
  Hoop dat je een fijne reis hebt en komt waar het een betere plek is met al je geliefden en dat wij elkaar ooit weer ontmoeten is mijn wens. Daar gel9if ik namelijk in..
  Rip baboe en bedankt voor alles wat je ooit voor mij hebt gedaan en betekend.ik mis je en daar kan ik weinig aan doen dan het te ondergaan..
  Gids wegen zijn soms heel hard .
  Jij wist mijn denkwijze hierover.
  Rip
  Carla en kids sterkte en gecondoleerd.
  Hou je taai aangezien hij dit leven. Heeft verzilverd voor het oneindige.
  😭😭

 37. Heel veel sterkte en kracht toegewenst in de komende periode. Wij hebben Kenneth leren kennen als een oprecht, gezellig, geinteresseerd, familiemens. De herinnering aan jullie man, vader en opa zullen Kenneth levend houden. Heel veel sterkte en liefs we denken aan jullie

 38. Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit groot verlies. De hemel is een engel rijker. Wat een goed, prachtig en geweldig mens was oom kennith. We zullen hem missen. Oom kennith rust zacht. RIP. 🙏🏻♥️ Miek ♥️🙏🏻

Kenneth Chandoe rouwkaart
Kenneth Chandoe rouwkaart voorkant
Kenneth Chandoe rouwkaart midden links

Mohamed Ali Sha Chandoe

27 april 1957 - 29 maart 2020

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.