079 5000 250 dag en nacht

Lucie Soerink

9 maart 1954 –  3 januari 2020

Lucie Soerink gedenkpagina

Rust nu maar uit,
je hebt je strijd gestreden.
Jouw moed en wilskracht
mochten niet meer baten,
je hebt ons moeten verlaten.
Maar wat je ons aan liefde hebt gegeven,
is rijkelijk genoeg voor ons verdere leven.

Rust nu maar uit,
je hebt je strijd gestreden.
Jouw moed en wilskracht
mochten niet meer baten,
je hebt ons moeten verlaten.
Maar wat je ons aan liefde hebt gegeven,
is rijkelijk genoeg voor ons verdere leven.

4 Condoleance(s)

 1. Je bent de moeder van mijn kleinzoon Marvin.Je hebt hem zoveel liefde gegeven, en wat hield hij veel van jou. Nu zijn jullie weer samen. Waar weet ik niet. Verdriet en dankbaarheid gaan door mij heen. je was een geweldig mens en moeder .Niet altijd begrepen. Het leven was niet altijd makkelijk voor je. Rust maar uit ga maar je hebt het goed gedaan. Ik zal je nooit vergeten

 2. Lieve Lucie,

  10 jaar lang was je mijn beste buuf, mijn steun en toeverlaat en mijn meest eerlijke vriendin! Jouw lach, je wijze woorden en ‘no-noncence’ levenslessen, zullen altijd deel uitmaken van het leven van mij en mijn dochters. Rust zacht en vredig, lieve en mooie vriendin. Wij houden van jou!
  Melanie, Gabriella en Isabel

 3. Lieve Kim, Kirsten, Henk en familie: woorden zijn ontoereikend om de leegte te beschrijven die jullie moeten voelen met het verlies van jullie lieve ma, oma en vrouw. Lucie was een pracht mens, vol humor, empathie, emotionele intelligentie en vooral heel veel liefde voor iedereen die zij op haar pad tegenkwam. Wij hebben elkaar bijgestaan tijdens de levenslessen die wij hebben mogen ontvangen; sommige leuk soms heel heftig maar ze stond altijd in haar kracht. Ik ben dankbaar dat ik haar nog heb mogen zien voor ze weer united werd met haar Marf. We hebben samen nog gelachen, en ik had haar beloofd om de volgende keer boeken mee zou nemen. Ik heb haar voor de kerstdagen nog een app-je gestuurd om een keertje af te spreken zodat ik ook haar deze boeken kon geven. Ik had nog geen bericht terug gekregen, maar ik dacht dat na de feestdagen we wederom zouden connecten. Helaas was het bericht dat ik uiteindelijk ontving niet wat ik had verwacht. Dankbaar dat ik haar in mijn hart heb mogen sluiten, zal ik Lucie altijd herinneren als de lieve vrouw, vriendin en moeder die ze was.
  Heel veel sterkte, liefs, Shirley

 4. Stilletjes heb ik je hand losgelaten……
  Maar vergeten doe ik je nooit lieve Lucy🌹

Lucie Soerink voorkant rouwkaart
Lucie Soerink rouwkaart midden rechts
Lucie Soerink rouwkaart midden links

Lucie Soerink

9 maart 1954 - 3 januari 2020

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.