079 5000 250 dag en nacht

Marco Zierikzee

8 oktober 1971 - 1 februari 2018

 

En als ik dood ben, treur dan niet
ik ben niet echt dood, moet je weten
het is mijn lichaam dat ik achterliet
dood ben ik pas als je mij bent vergeten.

51 Condoleance(s)

 1. Lieve Marco, lieve big MAC, met veel verdriet hebben we afscheid van je genomen. Ik heb je ooit als schooljochie aangenomen bij Spanbeton, je uit de militaire dienst weten te loodsen – we hadden je hard nodig – om daar weer te komen werken. We hebben ruim 30 jaar lief en leed gedeeld. Bij alle overstappen naar werkgevers was ik je persoonlijke personeelsadviseur (check contract en voorwaarden). Veel verjaardagen, huwelijken (de jouwe natuurlijk in een Maserati) , de geboorte van onze kinderen (met Anouk als het verjaardagscadeautje voor Susanne 🙂 ). De Ferrari rode kamer voor Nick maken (en dat als fan van Red Bull/Mercedes ;-)), met Hendrik Jan (Ferrari fan) natuurlijk naar de F1 en zeker kijken en dan bellen na afloop wie er nu gewonnen had. Avonden gamen, lan-party’s – ook in huis, en de telefoon werd standaard opgenomen met “your face,….. your a…. what’s the difference” de tekst van “Duke Nukem”, op de camping, bootje varen, en natuurlijk bbq’en.

  Och Marco – veel te jong, veel verdriet – zoveel mooie herinneringen.

  Lieve Anouk, lieve Nick – familie en vrienden we zullen Marco nooit vergeten !

 2. Veel te vroeg,
  Gecondoleerd
  Heel veel sterkte voor de familie met dit grote verlies.
  Marco rust zacht

 3. Gecondoleerd met het onverwachte verlies van Marco, wat een gemis.
  Rust zacht lieve Marco, je bent voor mij een goede vriend geweest.
  Aan alle familie, vrienden en overige nabestaanden die Marco een warm hart hebben toegedragen wens ik heel veel kracht en sterkte toe.

 4. Marco rust zacht.
  Veel sterkte familie en vrienden met dit onverwachte verlies.

 5. We hebben er kennis van genomen dat onze buurman Marco onverwacht is overleden. Heel triest, en we wensen zijn dierbaren veel sterkte bij het verwerken van deze gebeurtenis en het gemis.

 6. Marco,
  Mierco. Dit onverwachtte treurige nieuws is hard ingeslagen. Het heeft zo moeten zijn, maar het klopt niet. Ik kijk met mooie herinneringen terug op de campingvakanties en andere gelegenheden waar je me er altijd als éen van de familie bij betrokken hebt. Crossen op de motor om croissantjes te halen, bomme-“tjes” in het zwembad, mooie vooral ondeugende verhalen over je eigen jeugd.. In m’n geheugen gegrift. Zal je missen, zeker niet vergeten. De kids, geliefden, familie, vrienden, iedereen. Veel sterkte met dit grote gemis!

 7. Soms is er zoveel wat we voelen maar is er zo weinig wat we weten te zeggen. Woorden schieten tekort en troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit onmetelijke verlies.
  Ik wens de familie / nabestaanden veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 8. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Familie en vrienden met dit grote en zeer onverwachte verlies. en we zullen je missen Marco…….rust zacht

 9. Zo plots uit ons leven gegrepen. Familie en vrienden van Marco gecondoleerd met dit onverwachte verlies. Heel veel sterkte toegewenst.

 10. Gecondoleerd. Heel veel sterkte en kracht voor familie en dierbaren!

 11. Niet te geloven en toch gebeurd.
  Gecondoleerd aan iedereen die verdriet heeft ivm het verlies van Marco. Als kind zag ik Marco regelmatig, een ondeugende grappige dondersteen. Later toen we groter werden en ons eigen leven gingen leiden vervaagde onze contacten. Marco je had nog een hele toekomst voor je, vanaf je 50ste ga je pas leven zeggen ze altijd, helaas mag jij dat niet meemaken. Niet eerlijk, meer kan ik niet zeggen. Rust zacht lieve neef en heel veel sterkte tante Coby, Sandra, Andre, Jeroen, Susan, Ilse, Mascha, Anouk, Nick, Rini en alle vrienden en kennissen van Marco

 12. Anouk, Nick, Rini en ook Mascha,
  Gecondoleerd met het verlies van Marco. Ongeloofelijk om te horen dat deze sterke grote vent ons alle is ontvallen. Hij was juist zo vol bezig een mooie herstart te maken in zijn leven. Wat triest dat dit niet zo heeft mogen zijn. Rust zacht Marco. We gaan je missen in de toekomst en denken met mooie herinneringen terug aan de tijd dat we samen hebben mogen werken en mooie en gekke ‘werk-avonturen’ hebben beleefd; plus de mooie gesprekken over de dingen des leves; hoe trots hij was op Anouk en haar paardje plus hoe Nick met de karts bezig was. Dankjewel daarvoor, Familie en vrienden heel veel sterkte gewenst…..

 13. Wat een schok dit onverwachte verlies van Marco. We zullen hem ons herinneren als een fijne en bijzondere collega met passie voor zijn werk; waar we op konden bouwen en die bijna overal een mouw aan wist te passen. Familie, vrienden en collega’s van harte gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit grote verlies.

 14. Gecondoleerd,
  Voor Marco was geen uitdaging te gek en voor alles was wel een oplossing.
  Bedankt man voor de samenwerking.
  Familie en vrienden heel veel sterkte met dit grote verlies.

 15. Zo onverwachts ben je heengegaan.
  Ik zal je missen collega en motorvriend
  Gecondoleerd, sterkte familie en vrienden

 16. Gecondoleerd! Heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

 17. Ik heb Marco gekend als geweldige collega bij Orange. Rust zacht mooi mens. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe.

  Barbara

 18. Marco rust zacht. Ik heb je bij dutchtone en Orange als een prettig en sympathieke collega meegemaakt en fijn en constructief samengewerkt.
  Sterkte aan de naasten en familie met de verwerking van dit zware verlies.

 19. Wat onwerkelijk en verdrietig…Ik wens de kinderen, Mascha en verdere naasten heel veel kracht en sterkte met het verlies van Marco.

 20. Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van Marco. We hebben hem leren kennen en waarderen als een gerespecteerde relatie met een warm hart voor zijn werk. Onze gedachten gaan uit naar zijn familie, collega’s en vrienden. Wij wensen hen veel kracht en sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies.

  Met oprechte deelneming,

  André en Klaas van der Hout

 21. Coby gecondoleerd met dit onverwachte verlies van Marco wat vreselijk natuurlijk ook voor de kinderen wat een verdriet hier zijn geen woorden voor hij was zo,n sterke vent en stond vol in het leven ik wens jouw en ook Sandra heel veel sterkte en zie ik zie je gauw liefs Coby.

 22. Kinderen, familie, vrienden en collega’s gecondoleerd met het onverwachte verlies van Marco.
  Jarenlang zo prettig en constructief met hem kunnen samenwerken.
  Donderdag 25 januari nog een afspraak met hem gehad en weer even lekker kunnen sparren over werk en de zaken daarom heen. De hand geschud en afgesproken op korte termijn hier weer een vervolg aan te geven. En dan nu dit onverwachte afscheid. Onwerkelijk. Marco rust in vrede.

 23. Zijn grote werkkracht en technisch inzicht zal ik erg missen.
  Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar zijn vrouw en kinderen en naaste familieleden.

  Ik wens hen veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

  Marco bedankt dat ik je heb mogen ontmoeten en rust zacht..

 24. Nog steeds in ongeloof over dit nieuws. Wij hebben Marco als een fijne behulpzame collega leren kennen bij Dutchtone.
  Heel veel kracht toegewenst aan zijn dierbaren.

 25. Gecondoleerd.
  Veel sterkte familie en vrienden.
  Marco bedankt voor de mooie samenwerking

 26. Marco Zierikzee… De man met daadkracht… De man die altijd voor resultaat zorgde op het werk. De man die voor alles en iedereen een oplossing had. De brandweerman (zoals hij zichzelf ook noemde). De naam Marco Zierikzee is mede hierdoor ook voor vele andere een begrip geworden.

  De familie heel veel sterkte gewenst met dit verlies.

 27. Hoi Marco. Je was altijd een mooi en open persoon. Genietend van het leven. Een voirbeeld voor mij zal je geheimzinnige lach missen. Aan de familie heel veel sterkte met dit gemis.

 28. Gecondoleerd, iedereen veel sterkte toegewenst

 29. Gecondoleerd.
  Veel sterkte familie en vrienden.

 30. We zullen onze vakanties waar jullie ook waren koesteren. Wat hebben we veel dingen samen gedaan, vooral de gezamenlijke bqq zullen ons bij blijven. We wensen Nick en Anouk en Mascha heel veel sterkte en natuurlijk de overige familie en vrienden.

 31. Heel veel sterkte met dit verlies.

 32. Gecondoleerd. Ik wens familie en vrienden veel sterkte toe.

 33. Veel sterkte gewenst de komende periode voor alle die met Marco een speciale band hadden.
  Ik heb Marco leren kennen bij Dutchtone ruim 15 jaar geleden.
  We hebben leuke uitjes gemaakt en veel gelachen.
  Dit verlies is onverwachts en onbegrijpelijk.
  Nogmaals heel veel sterkte gewenst.

 34. Gecondoleerd met dit grote verlies, veel te jong!
  Familie, vrienden, collega’s heel veel sterkte.

 35. Ik wens kinderen, familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van het verlies van Marco. Marco was een fijne collega, zijn overlijden is bij ons hard aangekomen.

 36. Zo onwerkelijk en niet te bevatten. Ik wens Nick, Anouk en de rest van de familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit onverwachte verlies. Rust zacht Marco.

 37. Onwerkelijk en onverwacht! We zullen je missen! Veel sterkte voor vrienden en familie de komende periode!

  Marco rust zacht!

 38. Heel veel sterkte en kracht voor Familie en vrienden voor dit onwerkelijk verlies.
  We zullen je zeker gaan missen , rust zacht beste Marco

 39. Zo plots en onverwachts, een zeer gewaardeerde collega verloren. Familie, vrienden en dierbaren heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 40. Gecondoleerd
  Heel veel sterkte voor Familie en vrienden, voor de komende periode met dit onverwachte verlies van Marco

 41. Onverwacht en oneerlijk….. heel veel sterkte voor familie en vrienden.
  Rust zacht Marco

 42. Gecondoleerd en veel sterkte!

 43. Voor iedereen onverwachts. Familie, vrienden en dierbaren, heel veel sterkte voor de komende periode. Marco, rust zacht.

 44. Gecondoleerd.
  Heel veel sterkte familie en vrienden!
  Rust zacht Marco………

 45. Onwerkelijk Sjakie, dat je er niet meer bent! Nooit meer samen een boot-trippie of een motor-ritje, maar vooral het gemis als gewaardeerde collega en vriend.
  Rust zacht man, en ooit weer tot ziens!
  Veel sterkte en kracht voor de familie en vrienden.

 46. Gecondoleerd
  Heel veel sterkte voor Familie en vrienden met dit grote en zeer onverwachte verlies.

 47. Allen sterkte met dit verlies.

 48. Gecondoleerd! Alle kracht toegewenst om dit ongelooflijke verlies komende periode te verwerken. Heel veel sterkte.

 49. Veel sterkte met dit grote onverwachte verlies. Rust zachte beste Marco.

 50. Gecondoleerd
  Heel veel sterkte met dit zeer onverwachte verlies van Marco.

 51. Gecondoleerd.
  Familie en vrienden heel veel sterkte de komende periode met dit onverwachte verlies.

Marco Zierikzee

8 oktober 1971 - 1 februari 2018

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.