q Meta Waaijer - Westhoven - Infinity Uitvaartzorg
079 5000 250 dag en nacht

Meta Waaijer - Westhoven

12 maart 1942 - 2 juli 2021
Meta Waaijer - Westhoven

20 Condoleance(s)

 1. Beste (klein)kinderen, familie en vrienden van Meta,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie dierbare Meta.
  Met heel veel plezier en liefde kijk ik terug op de periode van mijn leven dat Meta veel voor mij betekend heeft. Zij was mijn leidinggevende bij de Mobiele Service van de VSB bank. Het was toen een aangrijpende periode van mijn leven, vanwege een groot familietrauma. Ik heb toen veel steun van haar ontvangen en haar passende betrokkenheid heeft mij toen heel veel gegeven. Ik heb haar dit zelf ook gelukkig met een brief, anderhalf jaar geleden, ook laten weten. Ook zijn we bijna 2 jaar geleden met een klein clubje van diezelfde Mobiele Service gaan lunchen bij V.d. Valk in Nootdorp. Het was fijn om oude herinneringen met elkaar op te halen. De conclusie was vooral dat niemand in wezen echt veranderd was en we zouden dit zeker herhalen.
  Ik merkte toen wel aan Meta dat het praten soms moeilijker was en dat haar bewegingen meer ingetogen waren. Ze vertelde ons toen dat ze net de diagnose Parkinson had gekregen.
  Wat een mooie en moedige beslissing heb je nu genomen Meta. Een waardig levenseinde is helemaal passend voor jou. Je laat heel veel achter; leegte natuurlijk, maar vooral ook veel inspiratie en levenswijsheid. Ik weet zeker dat je zoveel mensen in je leven, zoals ik, heb mogen steunen en inspireren. Ik hoop dat jullie, klein- en kinderen daar troost uit kunnen halen.
  Heel veel sterkte daarmee!
  Hartelijke groeten Arianne de Koomen (ex-medewerkster Mobiele Service, VSB-bank)

 2. Lieve Meta,
  Een triest bericht van je overlijden. Onze condoleances aan je familie.
  We hebben heel veel mooie herinneringen aan jou, vooral door je activiteiten voor de Vogelwerkgroep, de excursies, de thema-avonden, de reizen en vooral jouw deelname aan de “pensio’s” ons vriendengroepje binnen de vereniging waar je jaren lang een actief en inspirerend lid van was. De laatste jaren was het door je gezondheid en het voortschrijden der jaren helaas niet meer mogelijk deze voor jou zo belangrinke activiteiten voort te zetten. We danken je voor je warme vriendschap!
  Ook onze papegaai “lolo” op wie je gedurende een paar van onze vakanties met veel liefde paste en die meegeholpen heeft je archieven op te ruimen heeft mooie herinneringen aan zijn verblijf bij jou!
  We wensen je familie veel sterkte want ze zullen je erg missen. Je blijft in onze herinnering voortleven als een lieve vriendin!
  Jan en Tessy

 3. Lieve Meta, helaas konden wij niet bij je afscheid zijn, maar in gedachten waren wij er natuurlijk wel bij.. We gaan je ontzettend missen en zijn blij dat we afgelopen jaar nog een fijne dag met je hebben gehad in Spanbroek. Heel veel sterkte voor de kinderen en kleinkinderen. Rust zacht lieve Meta.🙏🙏❤❤

 4. Lieve familie, gecondoleerd met het overlijden & heel veel sterkte toegewenst in jullie verdriet om deze toegewijde moeder & oma.
  Lieve Meta, wat hebben we genoten van de vele reizen & excursies in binnen & buitenland. Altijd genietend van wat vliegt, groeit & bloeit.
  In dankbare herinnering aan een pracht mens met een groot hart !

 5. Lieve Meta.
  We hebben elkaar in 2005 leren kennen, toen we samen op de achterbank bij Kees en Els zaten, op weg naar een vogelexcursie. Je woonde niet ver bij mij vandaan en we hebben heel wat kopjes koffie gedronken samen, waarbij de melk altijd door een zeefje ging, want oh, van vellen gruwde je enorm!
  Behalve met de Pensionado’s, ging je ook vaak met mij vogelen. De Groene Jonker, het Buytenpark, we hebben er heel wat uren doorgebracht.
  Het was altijd fijn om bij je te zijn. We hebben ook heel wat gelachen samen; ik kon je droge humor altijd erg waarderen.
  Je bent helaas heel lang weduwe geweest, maar gelukkig was je weinig alleen. Een echt mensen-mens, zoals Raymond zei toen ik hem sprak. En dat wás je!
  Lieve Meta, zoals ik al aan Mylène schreef: Als er een hemel bestaat, dan hoop ik je daar weer tegen te komen en dan gaan we weer lekker samen vogeltjes kijken! Ik ga je missen!
  Veel sterkte gewenst voor je (klein)kinderen en verdere familie!

 6. Lieve Meta,
  Gisteravond heb ik afscheid van je genomen. Net als altijd zag je er goed verzorgd uit. Daar zorgde je in je leven ook altijd voor. Je had de bloemenpracht om je heen heel mooi gevonden.
  Ik leerde je in 2009 kennen toen ik bij de Vogelwerkgroep Zoetermeer kwam. Bij de maandelijkse excursies kwamen we elkaar vaak tegen en omdat we beiden in Buytenweg woonden, kwam ik geregeld in je mooi verzorgde tuin op bezoek. Je vertelde graag over je sportieve kleinkinderen en je was ook vaak op tribune of op het veld te zien om ze aan te moedigen.
  Wat een leuke vogelreizen naar Lesbos, Bulgarije en Tarifa hebben we gehad. Bij de laatste was ik je kamergenote.
  Door gezondheidsproblemen raakte je bij de Vogelclub wat uit beeld maar wij hielden contact.
  In november jl was ik voor het laatst op bezoek en zei je al dat het niet goed ging en gaf je mij je winddichte “vogel”jas en de vele vogelspeldjes die wij beiden spaarden. Op 29 december (nog coronatijd) spraken we elkaar nog door de telefoon.
  Ik heb heel leuke herinneringen aan je en het is jammer dat je familie je niet langer bij zich konden houden. Rust zacht Meta

 7. Lieve Meta, moeder,oma,met veel warmte en positief in het leven hebben wij je leren kennen in onze familie.
  Met verjaardagen altijd even bij praten met tante Lia erbij en altijd vragen hoe het met de andere gaat.
  Wij, Ronald en Nicole, dragen Meta met ons mee in ons hart op deze laaste reis en in in ons verdere leven. Rust zacht lieve Meta, je heb het
  het goed gedaan.
  Lieve familie heel veel sterkte,liefdevolle groetjes, Ronald en Nicole.

 8. Lieve Meta,
  Lieve Meta,
  Veel mooie en leuke momenten hebben we met elkaar kunnen delen. We hebben elkaar beter leren kennen nadat we allebei alleen zijn komen te staan. Onder het genot van gezellige etentjes konden we onze verhalen over van alles kwijt. Fijn dat ik een paar weken geleden toch nog bij je op bezoek ben geweest. We hebben nog fijn gepraat en afscheid genomen. Je was een sterke, meelevende, lieve vrouw. Ik wens je kinderen en kleinkinderen sterkte met het verlies van je.

 9. Gecondoleerd met het overlijden van Meta. Jaren gelden werden we collega’s. Ik heb Meta leren kennen als een fantastische positieve vrouw. Altijd interesse tonen in de mensen om haar heen. Ze zal heel erg gemist worden. Heel veel sterkte.

 10. Lieve Meta,
  Als jarenlange vriendin van mijn zus Marijke hebben we elkaar dikwijls gezien en dat was altijd prettig
  Ik denk aan je huis met die mooie tuin, je kon er zo enthousiast in rondleiden. We hebben bij jou gegeten aan je zo mooi gedekte tafel, want dat deed je zo graag.
  Je bent bij ons aangeschoven, ook nog eens met Kerst met Marijke samen. We hadden altijd veel te bepraten. Je was een gezellige gast.
  Heel goed kunnen Kees en ik ons het verhaal herinneren, waarbij je goed gevulde portemonnee kwijt was. Met de spirituele hulp van Jan is hij toen gevonden door Kees. Een wonderbaarlijke gebeurtenis, waar we het nog vaak over hadden.
  Wij waren ook altijd blij met jouw steun aan ons, twee gehuwde mannen. Zo open minded altijd en zo betrokken. Ook dat vergeten we niet.
  Onze laatste ontmoeting, nog voor corona, was met Kerst bij de Intratuin. Een blik en he, daar is Meta, wat leuk je hier te ontmoeten. We hebben even staan praten, maar niet te lang, want het lopen en staan was al niet zo prettig meer.
  Meta, we hebben alleen maar fijne herinneringen aan jou.
  Rust zacht, het is wel genoeg geweest zo.

 11. Ik heb jou 33 jaar geleden leren kennen, wij werden collega’s in Zoetermeer
  Wat heb ik met jou een superleuke tijd gehad!!! De jaren daarna kwam ik je af en toe wel ergens in Zoetermeer tegen en maakte we gezellig een praatje, Meta
  wat was jij een mooi en vooral heel positief mens….

 12. Dag lieve Meta,
  rust zacht, bedankt voor de leuke en gezellige vogelexcursies en vogelreizen. Een blijvende zin van Meta bij een vogeltje welke wij niet konden determineren een klein bruin vogeltje (KBVtje) zal altijd bij ons blijven. Lieve familie Meta heeft een plekje in het hart en na het verdriet zal dat een plekje zijn waar met liefde terug gedacht wordt. Veel liefs en sterkte Kees en Els Luijkx vogelmaatjes van Meta.

 13. Lieve Meta, ik ben blij dat ik jou heb gekend. We zagen elkaar niet vaak , maar de keren op verjaardagen bij Raymond en Jaqueline waren altijd gezellig en vonden we elkaar in gesprekken, die altijd gezellig waren. Je was een sterke vrouw, en altijd positief, je hebt een zware strijd gestreden en hoop dat je de rust gevonden hebt, veel lieve laatste groeten van ons.. heel veel sterkte allemaal.

 14. Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en oma.
  Ik herinner me Meta als een zeer sterk, hartelijk, positief, warm mens. Ik ken haar sinds 2000, toen onze tuinclub Juffers in ‘t Groen werd opgericht. Ze ging graag met onze tuinreizen mee en had veel belangstelling voor alles wat groeit en bloeit. Op de Du Meelaan miste ze haar tuin, maar met haar positieve instelling probeerde ze er weer het beste van te maken.
  We wensen jullie sterkte met de verwerking van dit verlies.

 15. Mooie herinneringen aan onze reizen naar Parijs, Berlijn en Boedapest met het Delta College. En de tuinenreizen o.a naar Engeland niet te vergeten. We deelden samen de hotelkamer; we hebben veel gelachen.
  Jouw positiviteit en gezelligheid zal ons bijblijven.

 16. Wij hebben door de jaren heen heel veel mooie herinneringen aan Meta. Zeker aan de vakanties die we samen met jou en Jan hebben doorgebracht. Je was altijd heel positief en humoristisch. Rust zacht lieve Meta.
  Hans en Betty

 17. Veel herinneringen aan meta
  Iemand om nooit te vergeten
  Rust zacht

 18. Gecondoleerd met het overlijden van Meta.

  Weer een kleinkind van oma Verschuur minder.

 19. Haar liefde voor de natuur.
  Altijd iemand willen helpen.
  Wist van iedereen wel wat.
  Gaf iedereen een bijnaam.
  Was een fantastische buurvrouw.
  Je kon altijd bij haar terecht.
  Herinneringen, te veel om op te noemen.
  We denken met veel liefde en met een glimlach aan haar terug.
  Een laatste groet, lieve Meta

 20. Lieve Meta….wat een humor had jij, geweldig, ondanks je ziekte!
  Mooie herinneringen haalden we op van de Mulo en de reünie die jij zo goed organiseerde.
  Ik bewonderde je om je sterke wil, niet opgeven maar doorgaan. Je was een prachtig mens….rust zacht

Rouwkaart voorkant Meta Waaijer - Westhoven
Rouwkaart midden rechts Meta Waaijer - Westhoven
Rouwkaart midden links Meta Waaijer - Westhoven

Meta Waaijer - Westhoven

12 maart 1942 - 2 juli 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.