079 5000 250 dag en nacht

Onverwacht overlijden

door 22 jun, 2021

“Nog geen 3 maanden na het overlijden van onze moeder kwam onverwacht onze vader te overlijden…“

Zoals u zult begrijpen is dit een ingrijpende gebeurtenis geweest voor de kinderen van deze moeder en vader. Het doet me ontzettend goed dat ik hen bij beide uitvaarten op een passende manier heb kunnen begeleiden. Zowel tijdens de uitvaart als daarna… Zie hieronder de referenties waar ik niet anders dan een warm gevoel bij kan krijgen:

Infinity Uitvaartzorg – referentie van Erik
“Met de zeer goede ervaring met Monique en haar team van Infinity Uitvaartzorg met de uitvaart van mijn moeder was de keuze voor een uitvaartverzorger voor mijn vader snel gemaakt. Ook dit keer heeft Monique en haar team heel goed werk verricht. Tijdens de voorbereidingen houdt Monique heel goed de details in de gaten en zorgt ervoor dat er niets uit het oog verloren wordt. En tijdens de uitvaartdienst werden onverwachte zaken heel goed opgepakt en in overleg opgelost of ingepast.
Monique heeft er ook voor gezorgd dat de uitvaart van mijn vader echt een uitvaart voor hem was, dus geen kopie van de uitvaart van mijn moeder, nee hele specifieke elementen werden tussen de verschillende toespraken gebruikt, waardoor het een persoonlijke uitvaart was.
Als afsluiter had Monique een prachtig gedicht gevonden en voorgedragen. Een mooi slot van zo’n emotionele samenkomst. Zeer professioneel, meelevend en je weet dat het goed komt. Infinity Uitvaartzorg (Monique en haar team) zijn van harte aan te bevelen.”

Uitvaartwinkel Infinity – referentie van Erik
“Via de Uitvaartwinkel Infinity hebben wij twee mini-urnen besteld als gedenkteken aan onze overleden moeder en vader. Een uitgebreid assortiment en de uitvaartwinkel biedt de mogelijkheid om thuis langs te komen en de urnen voor ons te vullen. Daar hebben wij graag gebruik van gemaakt, want beelden van een tafel vol met as kwamen al snel voorbij en toch een beetje vreemd idee om met de as van onze overleden ouders om te gaan.

Monique Kupras en haar man Maciej zijn langs geweest en de ervaring was net als de door Monique verzorgde uitvaarten geweldig. Maciej heeft e.e.a. duidelijk uitgelegd (het mengen van de as, vullen van de urn, materiaal en fabricage van de urn) en met geduld en zorg is een hoeveelheid as gemengd (van moeder en vader samen) en daarmee de urnen gevuld. Omdat Maciej en Monique een geruststellende uitstraling hebben, was het een kleine stap om te helpen bij het vullen van de urnen. Wij waren wel verbaasd over de hoeveelheid die in de urnen kan, toch meer dan wij in eerste instantie hadden gedacht.

Wij zijn zeer tevreden over de service van Maciej en Monique, ook voor advies kan je bij hun goed terecht. De urnen hebben een mooi plekje gekregen en wij kijken terug op een mooie ervaring. Maciej en Monique, dank jullie wel!”

Onverwacht overlijden | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

Geen uitvaartkist maar een mand

Geen uitvaartkist maar een mand

Aug 25, 2017 Of ik ook een mand had in plaats van een kist. Natuurlijk kon ik daar voor zorgen. Ik liet haar een paar mogelijkheden zien en zij koos voor een handgemaakte...Lees verder >>

Rouwauto daimler met chauffeur met bolhoed en Monique Kupras

Wat maakt een uitvaart echt persoonlijk?

Jan 13, 2017  Een “persoonlijke uitvaart” is best een vaag begrip. Wat bedoelt men daar nu precies mee? Ik denk zelf dat een uitvaart persoonlijk is, als je de persoon om wie het gaat... Lees verder >>

foetus houding uitvaartkist

Foetushouding

Sep 02, 2016 Een aantal weken geleden was ik bij twee dochters van een mevrouw, om alvast voor te bereiden hoe invulling te geven aan de toekomstige uitvaart... Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.