079 5000 250 dag en nacht

Peter Bakker

23 Maart 1966 - 09 Augustus 2017

95 Condoleance(s)

 1. Peter rust zacht en een goeie reis

 2. Vandaag extra aan je gedacht! Ik kon er niet bij zijn vandaag.
  Ga je missen!

 3. Lieve Peter,

  Groot is de leegte en het verdriet, maar mooi zijn de herinneringen aan jou. Ik heb heel wat jaren van je glimlach en kennis mogen genieten. Wat fijn dat ik jou heb mogen leren kennen! Je was een mooi mens! Rust zacht. Heel veel sterkte voor de familie, nabestaanden en iedereen die Peter heeft mogen ontmoeten.

  Saskia

 4. Rust zacht Peter!

 5. Rust zacht peter ik mis je nu al.Het ga je goed je bent een fijne vent en een zeer goede collega geweest , 447 zal ik nooit meer horen helaas
  sterkte voor de familie

 6. lieve Peter

  altijd een stevige knuffel als we elkaar zagen en wat hebben we gelachen de afgelopen 20 jaar, maar afgelopen maart was ik nog zo vrolijk toen ik je weer eens zag en toen ook weer een dikke knuffel maar met een traan bij de cursus van TSC. Je had net een paar uur daarvoor gehoord dat de klote ziekte terug was en niet wist wat de toekomst ging brengen Dan val je toch wel even stil, ik en Frank hebben heel veel mooie herinneringen aan je en ik zal altijd aan je blijven denken alleen komen er geen nieuwe herinneringen meer bij.

 7. Peter, je was een fijne collega en een fijn mens. Een mens die alom geliefd was. Zo zal ik je altijd blijven herinneren. Ik heb iedere dag een kaarsje voor je gebrand met de wens voor een vredige en zachte rustplaats. Until we meet again.

 8. Peter, je bent het puzzelstukje dat niet gemist kan worden… rust zacht.

 9. Lieve Peter,
  Overbuurman! Wat hebben we altijd gelachen met een wijntje in de vensterbank en naar mensen kijken.. ik ben er al even weg, maar mijn nieuwe huisje wist je ook te vinden met een wijntje!
  Wat ben jij een kanjer, al die reacties, mensen die je niet kunnen en willen missen, prachtige woorden voor jou en allemaal terecht!
  Vreselijk dat je er niet meer bent, het leven is oneerlijk.
  Rust zacht lieve Peter, ik vergeet je nooit.
  Liefs, Sanne

 10. Lieve Peet,

  Altijd een mooie lach op jouw gezicht. Jouw lach en humor die alle hectiek in de studio even deed vergeten. Een praatje en een lach en dan doken we weer onder in die gekke wereld.

  Die lach zullen we helaas nooit meer zien, maar voor altijd herinneren.

  Rust zacht bijzondere man!

  Liefs Monique

 11. herinneringen…..
  In onze jeugd, Jaar in Jaar uit op dezelfde camping.
  en ieder jaar weer, in de grote vakanties.
  Als de éérste schoten gelost werden op het Militair oefenterrein naast de camping. “het Korps Mariniers is er weer”
  Gingen wij als mini militairen mee doen met de echte mannen…..
  Als honingbijen liepen we achter ze aan, en deden we mee met de oefeningen.
  Waar het ons vooral om ging, dat waren de koperen kogels van de FN Mag.
  Om, als de kogels waren afgekoeld ze op te rapen en mee te nemen als trofeeën.
  Herinneringen…..
  Wat jaren later spelen we bij dezelfde volleybal verenigingen.
  Bij “Dos” op de Steenwijklaan en bij “Citrus” in het Zandje zitten we een aantal jaren in het zelfde “links handige team”.
  Je befaamde Peter Bakker aanval is een feit, en een nachtmerrie voor elke tegenstander………”Hé maar het scoort toch” , borst vooruit en een dikke glimlach op je gezicht.
  De Duinrell, Millingen en Jokersport toernooien waren altijd één groot feest.
  Herinneringen…..
  Na je volleybal tijd hebben we niet heel veel contact meer.
  Behalve dan soms via Facebook of, als we elkaar tegen kwamen op een van de talloze evenementen waar jij als beveiliger was.
  Ik keek altijd in het rond om te kijken of je in de buurt was.
  Even snel een praatje, een hand, een knipoog of een knik als begroeting.
  Borst vooruit en een dikke glimlach op je gezicht.
  Straks zal ik net als vele andere
  dat praatje, die hand de knipoog of de knik gaan missen bij een volgend evenement.
  Op de plaatsen waar je stond als beveiliger blijft het nu leeg,
  omdat je daar stiekem toch staat……
  ik zal je blijven begroeten in welke vorm dan ook….
  herinneringen…..
  herinneringen…..
  Hele mooie herinneringen

  Borst vooruit en een dikke glimlach op je gezicht

  Rust in Vrede Peet

 12. Sterker dan de dood zijn de mooie herinneringen die blijven.
  Sterven is als een zon die ondergaat.
  We blijven aan hem denken met veel liefde en bewondering
  Rust zacht Peter,

 13. Peter,

  We zullen je missen. Steeds was je bereid om te helpen en mee te denken waarbij je jezelf nooit op de voorgrond plaatste.
  Om nog maar te zwijgen van alle humor en positivisme.

  Rust zacht.

  Patrick

 14. Je zal zeker gemist worden, het was alweer een lange tijd geleden maar tijdens klussen was het altijd geinen en ondeugende grapjes, een kanjer, zo zal je herinnert worden.

 15. Peter, mooie vent! Wat een onverwachte wending. Ik zal je missen! Wat ben jij een kanjer en een voorbeeld voor zovelen. Je positieve houding, je humor en jee brede lach. Bij jou voelt iedereen zich op zijn of haar gemak. Het is vreselijk voor jou, je familie en je vrienden. Wat hebben we elkaar vaak een knipoog gegeven bij alweer een verlies. Zo’n knipoog waarvan we beide wisten dat het jouw beurt niet was. Nu dan toch… je uitvaart moet ik missen Peter. Ik ben nog ver weg maar zal morgen een kaarsje voor je branden. Adieu Peter.

 16. Lieve Peter! 9 van de 10 keer stond jij in alle vroegte al bij t podium toen ik aan kwam lopen! Altijd een blik van herkenning… “heé Peter is er ook!… gezellig!”… altijd even kletsen…. ik zal je missen! Rust zacht… 🙁

 17. Tja…….. wat moet ik nog zeggen bijna alles is al gezegd… de vele mooie jaren bij tsc…… de herinneringen blijven dat staat vast.. verder is nix zeker in dit leven dat hebben we helaas weer gezien bij t overlijden van zon jong iemand als jij…. pfff niet te vatten!!! Triest hoor!

  Zorg goed voor jezelf daarboven en rust zacht lieve Peter en wie weet tot ooit……. zeg nooit nooit…. liefs de nepnegerin met de zachte g uit t zuiden.

 18. Rust zacht

  Sterkte en kracht voor alle familie, vrienden en bekenden.

 19. Beste Peter, plotseling uit het leven en je mooie vriendenkring. Nooit meer goede gesprekken en lol om het vuur in de Ardennen. Ik ga je missen, rust zacht!

 20. Beste Peter,
  Bedankt voor alle jaren dat ik met je mocht samenwerken. Als jij backstage deed in Ahoy had de centrale altijd een zorg minder. Wat waren dat fijne jaren…. vroeger…. vroeger…. toen we nog bier dronken na afloop van een concert aan dat mooie barretje bij deur L. Nog even nazitten…. wat soms langer duurde dan het concert zelf. Wat is het triest je nu te moeten missen… We worden ouder en dan worden we steeds vaker met dit soort verschrikkelijke berichten geconfronteerd. Helaas ging het nu over jou. rust zacht peet en weet dat de herinneringen blijven.

 21. Lieve Peter,
  Wat een vreselijk naar bericht. Voor mij was je altijd een vertrouwd, plezierig, fijn en lief persoon op de ‘werkvloer’. Veel sterkte voor familie, vrienden en collega’s met jouw verlies.
  Liefs, Hanna Suurland

 22. Lieve Peter bedankt voor alles?

 23. Rust in vrede beste Peet je was een fijne collega
  Jammer dat dit moest gebeuren

 24. Dag Peter, ik ben geschrokken! Zoveel opbouw in Ahoy, heel relaxt meestal met Piet en André en natuurlijk bakkie bij Peter en Arthur. en toch doen wat we moesten doen . En opbouw lowlands rijden op onze scooters. Van niks tot een heel “dorp” . Mooie tijden! Veel sterkte voor je familie en vrienden! Wie weet komen we elkaar backstage weer tegen. .. Ahoy. . Joerike

 25. Peter, rust zacht.

  Sterkte aan familie en vrienden.

 26. Peter, wat jammer dat jou dit moet overkomen. Ik had je nog heel veel goede jaren toegewenst. Ook namens meerdere oude Oesterbaai collega’s.

 27. Lieve Peter, Jarenlang zijn we elkaar uit het oog verloren. Door het verlies van mij en jouw moeder hadden we weer wat regelmatiger contact. Twee dagen voor je overlijden heb ik nog contact met je gehad. Je zei dat je in het Reinier lag. Je was moe. Ik appte je nog dat het Nederlandse voetbaldamesteam Europees kampioen was geworden en wenste je veel sterkte. Op mijn vaders verjaardag appte mijn broer dat hij op FB had gelezen dat je overleden was. Ik was in shock, want ik had geen idee dat het zo slecht met je ging. Van Mariëlle (achternicht) waar jullie een goed contact mee hadden, begreep ik dat het bericht klopte. Bedankt voor deze laatste jaren voor je positiviteit en gastvrijheid. John en ome Jan heel veel sterkte met dit grote verlies …….

 28. Lieve Peter,

  Eerst Sjaak en nu jij … het leven is soms gemeen en oneerlijk 🙁
  Bedankt voor al het lachen en voor het midden in de nacht thuis brengen in die Mercedes patserbak. Ga nu maar de mensen daarboven in de maling nemen 🙂
  Het ga je goed.

  Liefs van Janine

 29. Lieve Peter,

  Stil werd het, toen ik woensdag het slechte bericht hoorde!
  Wat zullen we je gaan missen, niet alleen als mens, maar ook als chauffeur tijdens het ABN AMRO World Tennis Tournament.

  Altijd onvermoeibaar, positief, energiek en vol humor.

  Heel veel sterkte voor John je vader en de rest van de familie om dit enorme verlies te dragen.

 30. Rust zacht Peter.

 31. Allerliefste Peter,

  Verdomme! Waarom nou jij?! Afgelopen Roparun hebben we nog samen gelachen, heb ik ontbijtjes voor je meegesmokkeld uit het hotel omdat jij thuis sliep. We hebben niet heel veel tijd gehad, maar ik zal iedere minuut koesteren.

  Je was een ongelooflijk mooi mens met een groot hart van goud.

  Je wordt gemist, door mij, zeker door mama en nog heel veel andere mensen. Ik ben dankbaar dat ik je heb mogen leren kennen.

  Als je mijn vader tegenkomt daarboven bouwen jullie dan mooie feestjes?

  Dikke knuffel! ?

 32. Peter,

  De laatste keer dat we samen werkten was tijdens het gouden kalf. Je vertelde dat je de ziekte overwonnen had en schoon verklaard was. Je bleef natuurlijk wel onder controle. Toen ik zei dat onder controle blijven goed was en een voordeel was, wist ik niet dat het zo snel weer zo fout kon gaan. Maar het was de toon van ons gesprek. Positief en op de toekomst gericht.

  Je was een voorbeeld voor velen en ik weet zeker dat er in heel veel mensen een stukje van jou voortleeft. Zo ben je toch een beetje onsterfelijk.

  Dank peter, maak er een feest van!

 33. Dag Peet,
  Alles is al gezegd. We gaan je missen.
  Je oplettendheid en nuchtere kijk op nieuwe medewerkers. Het rijtje namen waar ik maar eens een praatje mee moest maken. Je had het vaak bij het rechte eind. De toppers, de jonkies, prinsen en prinsesjes. Je wist het bijna direct. De juiste man/ vrouw op de juiste plaats.
  Dat gold voor jou ook.
  Je hebt je laatste plek nu gekregen, maar gloeiende wat vroeg.

 34. Gecondoleerd
  Sterkte allemaal

 35. Zoveel woorden zijn al gezegd…de hemel heeft er een grote ster bij…rust zacht vriend

 36. Lieve Peter
  Ik ben er stil van. Altijd opgewekt en altijd klaar staan voor een vriend, zo ging je door het leven. Geniet zolang het kan.
  Een lach, een praatje, een drankje…ja je was een mooie man. Zo wil ik me je blijven herinneren. Je laat een leegte achter en je dierbaren wens ik heel veel sterkte. Dikke kus peet.

 37. Peter, positief, onvermoeibaar, meer energie dan een groep jonge honden.

  Veel te snel en veel te vroeg.

  Waar je nu ook bent, er word gelachen.

  Ray.

 38. Peter wat zullen je missen in emerald waar altijd met je vader ging koffie drinken een laatste groet Jan en Nardy Rutten

 39. Peter. Wereldvent. Vele mooie tijden en momenten met jou in de goedeouwe tijd meegemaakt. Je gaat enorm gemist worden.

 40. Peter was werkzaam als huismeester in het winkelcentrum stadshart Amstelveen medio 2013. Peter wat hebben wij gelachen en gepraat. Vrijdagen waren nooit meer hetzelfde toen je weer weg was kip van de markt met een slootje jus.

  Zal je missen je was en blijft in mijn gedachten een wereld vent.

 41. Rust zacht Peter

  Wat heb ik ook met je gelachen
  Je was een ontzettend fijne collega

 42. Rust zacht lieve Peter. Je blijft voor altijd in mijn gedachten met hele mooie herinneringen.De hemel heeft er weer een engel bij !

 43. Beste Peter, geschrokken van dit nieuws. Veel te jong! Maar de herinneringen aan jou tijdens vakanties en de volleybalweekenden blijven. Jij was altijd de vrolijke noot!
  Heel veel sterkte voor John en je vader! Peter rust zacht!

 44. Mooie, leuke herinneringen aan jou op Ginkelduin. Wat een toptijd en een geweldige jeugd hebben we daar met z’n allen gehad. En dan lees ik op Facebook/Ginkelduin site dat je bent overleden.
  Zo jong nog, heel verdrietig!
  Heel veel sterkte gewenst voor jouw familie en lieve vrienden.
  Liefs, Karin van den Heuvel-Verhoeven

 45. Ongelooflijk verdrietig nieuws! Veel te jong, Veel gedachten aan Ginkelduin.We wensen familie en vrienden heel erg veel sterkte en kracht om dit verlies een plek te geven, Marius en Petra Ros _van der Steeg

 46. Peter,

  Vele malen op klussen met je samen gewerkt en het was altijd bere gezellig!
  1 in het speciaal de 538 voor warchild tour in Arnhem.
  Jij, Arjan en ik na afloop van onze dienst tokkelen vanaf de kerk hoe vet was dat!!
  Nu ben er niet meer maar de herrineringen blijven bestaan!

  R.I.P

 47. Peter, ik zag je voor het laatst samen met Roger in Arnhem bij Doe Maar (Symphonica) waar jij aan het werk was. Toen je ons zag en een praatje kwam maken, zei je nog dat als je het eerder geweten had, je wel VIP-kaartjes voor ons had kunnen regelen. Dat typeert je; een lieve vent die met iedereen wel goed door een deur kon. Ook al zit ik al lang niet meer in het ‘volleybal wereldje’; genoeg mooie herinneringen aan de weekendjes en Reve-avonden waar jij ook graag was. Ontzettend oneerlijk dat jij zo vroeg moest gaan! Heel veel sterkte gewenst voor John, je paps en naaste vrienden.

 48. Beste Peter , geschokt heb ik gelezen dat je er niet meer bij ons bent,
  nog altijd hoor ik 447 voor centrale.. de opbouw diensten samen ,. Ahoy backstage , Bel hoofd , zoveel keren hebben we contact gehad .

  Ik zal je missen.

  Veel steun en sterke voor de familie en vrienden ..

 49. Beste Peter , geschokt heb ik gelezen dat je niet meer bij ons bent,
  nog altijd hoor ik 447 voor centrale.. de opbouw diensten samen ,. Ahoy backstage , Bel hoofd , zoveel keren hebben wij contact gehad .

  Ik zal je missen.

  Veel steun en sterke voor de familie en vrienden ..

 50. Damm Peter ben geen prater etc maar rust zacht gozer!
  Je was een topper om mee te werken.

 51. Enige tijd geleden vroeg je mij of ik je wilde bellen….. ik ben te laat. Je weet dat ik heel slecht ben in het onderhouden van vriendschappen en ook nu dacht ik er steeds aan op een moment dat het niet uitkwam en nam ik mij voor je snel te bellen. En nu… nu heb ik spijt dat ik het heb laten versloffen. Dag Peet, je was een mooi en warm mens. Je optimisme heeft het niet gered tegen deze rot ziekte.
  Liefs X

 52. Rust zacht lieve Peter.

  Heb je bij 2 verschillende werkgevers mogen meemaken als lieve betrokken en altijd positieve collega. Je was voor vele een voorbeeld.

  Wens alle nabestaanden heel veel sterkte met dit verlies

 53. Veel te vroeg heb je ons moeten verlaten Peter, nooit meer met je werken bij de Vrienden van Amstel, Glazen huis, Koningsdag en zo zijn er talloze evenementen waar ik met je heb mogen werken. Als leidinggevende was je duidelijk wat er van ons verwacht werd.
  Je was een topper en dat merk je de laatste dagen enorm gezien de reacties op sociale media. Iedereen had je hoog zitten omdat je een “teamplayer” was en zeer sociale man.
  Ik wens je familie en dierbaren veel sterkte toe bij dit grote verlies. Rust zacht vriend.

 54. Rust zacht lieve Peter.
  Heb het geluk gehad je bij 2 werkgevers als lieve, betrokken en altijd positieve collega te mogen meemaken.

  Wens via deze weg alle nabestaanden heel veel sterkte bij dit verlies.

 55. Peet,

  Sinds 3 juli jl. je collega. Kort maar zo krachtig. Duidelijk in je opmerkingen. Ik ga je super missen. Vorige week zaterdag had ik je nog aan de telefoon. Beneden eten want die troep boven in het ziekenhuis was niet te ….. Maandag kregen we het nieuws dat je inmiddels op de intensive care lag. Wat is het leven toch soms zo oneerlijk. Goozert. Dat je boven maar de rust mag vinden.

 56. Peter, bedankt dat ik jou heb mogen kennen als een fantastische collega. Bedankt voor je adviezen, de mooie momenenten en de gezelligheid en het vele gelach.
  Hoe snel het allemaal ging….gewoon geen woorden voor.
  Topper…R.I.P…

 57. Dag lieve Peter,

  Je hebt de strijd helaas verloren…..

  Altijd positief, altijd een praatje en een knuffel.

  Dag lieverd, rust zacht, ik ga je missen

 58. Peter , er is al zoveel gezegd dat iets toevoegen vast alleen maar een herhaling wordt MAAR………………..wat zou ik graag met jou alles nogmaals willen beleven en mee maken !

 59. Je was een welkome gast in onze Herberg, tot in de laatste uurtjes hebben we vaak een biertje gedronken . We hebben je in ons hart gesloten je bent een bijzonder mens. Niemand kan zeggen dat jij je leven niet geleefd hebt. Al had het best langer mogen zijn…… RIP vriend. Tot ziens, Philip en Lydia Snoeck

 60. Mooie vriend van ons allemaal.

  Ik kan nog goed herinneren dat je samen met je broer bij de beveiliging kwam dat was veel bier en veel lachen onveranderde de Marlboro tour even over het strand scheuren met een jeep in een nacht een tank leeg ja wat was dat mooi . ja zo heeft iedereen wel een verhaal .
  je was nog pas bij ons thuis geweest, alles in orde was je uitspraak ik kan er weer tegen aan we hebben deze rot ziekte klein gekregen .
  je was in Rio geweest zo te horen was je niet klein te krijgen. je had Weers eens mooie verhalen als eerste op en als laatste weer weg was echt een bikkel ja zo kennen we je ook nooit klagen altijd klaar staan voor iedereen en dan die mooie lach er bij van oor tot oor prachtig vol lof over Rio , en dan die rot ziekte je was zo blij dat het voorbij was ja dat waren we allemaal , toe kregen we het rot nieuws te horen ik heb je meteen ge App maar toen zie je even wachten tot ik deze onder de knie dan spreken we af en dat was twee weken geleden .
  en toen klote nieuws.

  vriend we gaan die mooi lach van jou missen en de biertjes.

  Wij wensen de familie en vrienden heel veel sterkte met het verlies met peter .

  Rust zacht

  gr de vinkies

 61. Ongeloof, en nog veelste jong.
  Rust zacht Peter.
  Heel veel sterkte voor familie en vrienden.

 62. Beste familie en vrienden van Peter,

  Ik heb het geluk gehad met Peter samen te mogen werken op de tennistoernooien van Rosmalen. De samenwerking was altijd prettig en vooral de humor die Peter met zich meebracht kwam de sfeer ten goede.
  Ik wil via deze weg alle familie en vrienden van Peter veel sterkte wensen.

  Met vriendelijke groeten,
  Rik Netten

 63. Rust zacht, Peter. Heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

 64. Lieve Peter, het is nog steeds een onwerkelijk om te lezen dat jij er niet meer bent. Helaas is het geen boze droom. Deze dagen denk ik vooral terug aan de leuke en gezellige volleybal periode. Tournooitjes in Lloret, tijdens weekenden in Nederland of jokertournooien op de Steenwijklaan. Rust zacht. X

 65. We missen je nu al!

 66. Peter, we gaan je missen.
  Vol hoop en goede moed zaten we in december tijdens serious request nog aan tafel mooie verhalen uit te wisselen en herinneringen op te halen, onder het genot van een biertje.
  In juni, bij Guus, hebben we ons voor het laatst gesproken.
  Je was nog steeds hoopvol….
  Nu ben jij een herinnering, waarover men mooie verhalen kan vertellen….
  Peet; rust zacht…

 67. Ongeloof over het feit dat je er niet meer bent op deze jonge leeftijd. Ik wens familie en vrienden heel veel sterkte toe met dit verlies.

 68. Zet maar alvast een netje op boven… En een kratje bier aan de zijkant. We gaan je missen gozer!

 69. Geachte Familie Bakker,

  Heel veel sterkte met dit grote verlies. Peter was een professional en voorbeeld voor onze beveiligingswereld…

 70. Erg veel gelachen en toch te kort je was een machtig mooi mens we zullen je lach zeker gaan missen. Het gaat je goed daarboven

 71. Gecondoleerd familie Bakker.

 72. Ik wens alle familie en vrienden van Peter veel sterkte toe!

 73. Heel veel sterkte voor alle vrienden, bekenden en nabestaanden.

  De hemel is een ster rijker.

 74. Lieve Peter,

  Wat hebben wij gelachen op de werkvloer… zorg daar boven ook voor een top feestje…. een dikke knuffel…. x

 75. Peter,

  Een mooi mens en een fijn iemand om mee samen te werken is heen gegaan. Je lach, je vrolijkheid en je persoonlijkheid ga ik missen.
  Rust in vrede!

 76. Premiere’s en andere eventen zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou lieve lach de ferme handdruk en je drie zachte kussen op mijn wang!

  Heaven has gained an Angel

  Rust zacht lieve Peter ?

 77. Premiere’s en andere eventen zullen nooit meer hetzelfde zijn zonder jou lieve lach de ferme handdruk en je drie zachte kussen op mijn wang!

  Heaven has gained an Angel

  Rust zacht lieve Peter ?

 78. Topper altijd vrolijk altijd op je plek, je was erg bijzonder , Peter rust zacht !!

 79. Rust zacht beste Peter,

  Jaren heb ik met je mogen werken, altijd vrolijk en iemand waar je op aan kon.
  Een geintje hier en daar waar het kon, serieus als t zo moest zijn.
  Je kon genieten van de kleine dingen om je heen, missen zal men je zeker.

  Sterkte en kracht voor alle familie, vrienden en bekenden.

 80. Veel te vroeg ben je heen gegaan.
  Een (ex)collega die voor altijd een plekje in mijn hart zal hebben.
  Je zal erg gemist gaan worden.
  Rust zacht.

  Héél veel sterkte en kracht voor de nabestaanden

 81. Nee joh drie weken geleden zag ik je nog in het winkelcentrum in Zoetermeer. Dat moest zo zijn. Je vertelde over de behandeling en volgens mij was dit niet de bedoeling. Je zag er goed uit. Ik maakte je een compliment daarover. Je straalde, 15 kilo eraf. Wat ben ik blij dat ik je een hele dikke knuffel heb gegeven.
  Lieve Peter, Wat onverwachts toch nog, heel veel goud toegewenst daar waar je nu bent.

 82. Rust zacht peet ik vondt je een fijn mens en collega veel te vroeg

 83. Rust zacht Peter!!! Ik ga je missen met al je leuke praatjes en grapjes succes in de hemel om daar de poort te bewaken!!
  Bedankt voor dit alles en voor de familie veel sterkte gewenst aankomende tijd!

 84. Nooit meer een ouwe dorp en ook niet meer je scherpe gevatte opmerkingen !!
  Wat een gemis , rust zacht lve peter ?

 85. Beste Peet, we zijn geschokt en zeer verdrietig. Wat hebben we toch veel plezier gehad tijdens de vakanties in Novi Vinadolsky en op de wintersport in Stumm, mooie herinneringen zijn dat. Ook alle volleybal weekendjes was je van de partij voor een sportief potje volleybal maar ook op de feestavonden was je altijd een gezellige maat. Je was altijd optimistisch en vrolijk en had altijd wel even tijd om even gezellig bij te kletsen.

  Sterkte gewenst aan John en zijn vader.

 86. Nooit meer ….447 kom is uit voor de centrale, geen moppen meer als we na n klus met zn allen in n huisje aan een biertje zitten. Je zal gemist worden gozer. rust zacht vriend.

 87. Beste Peter,

  Ik ben geschokt en sprakeloos

  Gecondoleerd voor familie en vrienden.

  Rust zacht.

 88. Woorden schieten te kort en het zal nooit meer hetzelfde zijn op de klussen.. Peter rust zacht we gaan je zeker missen. Famillie en vrienden heel veel sterkte toegewenst de komende tijd

 89. Achter elke traan van verdriet, zit een glimlach van herinneringen.

  Herinneringen heb ik zoveel aan je Peter… het lachen bij alle mooie klussen die we deden destijds bij TSC, en evenals het feestje wat je ervan maakte tijdens de dubbel beladen Roparun.

  Wat ga jij gemist worden…
  Rust zacht kanjer

  Heel veel sterkte voor je vader en John en alle andere nabestaanden.

 90. Vrolijke vriend,

  Bedankt dat ik je mocht leren kennen. Jouw vriendelijkheid en vrolijke lach zal ik blijven herinneren.

  Rust zacht.

 91. Beste Peter,

  Al een tijdje uit het oog maar nooit vergeten. Ik wil je bedanken voor al die jaren dat wij samengewerkt hebben bij TSC. De leuke twinkeling in je ogen wanneer je weer dubbelzinnig bezig was en zo kan ik nog even doorgaan.

  Je gaat gemist worden, een mooi lief mens is te vroeg heengegaan.

  Sterkte voor de familie in deze moeilijke dagen.

  Renate

 92. Lieve peter,
  Ik ga je missen, altijd de lieve knuffels van je en het lachen.
  ben blij dat ik zo’n mooi mens heb mogen leren kennen.
  Rust zacht. <3

 93. Lieve knuffelbeer,
  wat zal ik je gaan missen…
  Tot ooit Peter! bedankt voor de jaren dat ik je heb mogen leren kennen! rust zacht

 94. Rust zacht Peter. Je blijft voor altijd in gedachten met mooie herinneringen. Je vrolijkheid, betrokkenheid, sportiviteit, optimisme, interesse in je medemens. Een nieuwe stralende ster aan de hemel.

 95. Those we love don’t go away,
  they walk beside us
  every day…..
  unseen, unheard,
  but always near,
  still loved,
  stil missed
  and very dear. Gecondoleerd, en heel veel sterkte gewenst.

Uitvaart zal plaatsvinden op:
17 augustus 2017 om 14:00uur
Crematorium Meerbloemhof te Zoetermeer

Om 13.30 vormen wij met elkaar een erehaag voor Peter als hij aankomt bij Meerbloemhof.

Peter Bakker

23 Maart 1966 - 09 Augustus 2017

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.