079 5000 250 dag en nacht

Pier Bruijn

17 augustus 1942 –  5 februari 2020
Pier Bruijn gedenkpagina

10 Condoleance(s)

 1. Lieve familie, mijn leuke, mooie en fijne herinneringen aan Pier zijn toch wel onze gesprekken de we tijdens “de knipuurtjes’ hebben gehad. Vaak hebben we het over de mooie reisjes gehad die jullie of nog gingen maken of al hadden gemaakt.
  Griekenland kwam vaak aan bod.
  Je was altijd nieuwsgierig over van alles en nog wat.
  Negen van de tien keer was “Aggie” dan in de keuken druk bezig om gezellig voor iedereen eten klaar te maken. Altijd als ik klaar was met knippen, zei je;
  Aggie is het goed zo….
  Dan werd het grondig geïnspecteerd en moesten we er vaak om lachen.

  Lieve Pier,
  Ik zal de gezellige knipmiddagen met je missen,

  Liefs Monique

 2. Voor alles is een tijd…..
  Jarenlang in elkaars nabijheid geleefd en te druk met van alles, maar toen we elkaar eenmaal “gevonden” hadden, bloeide er iets moois op. Helaas was ons maar weinig tijd met elkaar vergund, maar wát we hadden, dragen Wim en ik als een dierbare herinnering met ons mee en daar zijn we heel dankbaar voor.
  Lieve Agnes en familie moge de vele goede herinneringen aan Pier jullie allen troosten en tot zegen zijn.
  In verbondenheid, Wim en Mia

 3. Woorden schieten tekort, veel sterkte de komende tijd.

 4. We willen graag een mooie en blijvende herinnering over Pier met jullie delen. Een herinnering die hem zo typeerde: geïnteresseerd, nuchter en betrokken.
  Toen wij Pier en Agnes een paar jaar geleden ons huis lieten zien, kwamen we bij ons kleine altaartje waar we herinneringen bewaren aan overleden familieleden met beeldjes van katholieke heiligen die Adriana van overal in de wereld verzamelt.
  Pier maakte de droge opmerking dat ons altaartje er best wel somber uitzag terwijl hij in zijn gedachten had dat het juist vrolijk moest zijn. Zoals volgens hem in Mexico vaak het geval is.
  Na zijn opmerking hebben we het altaartje vrolijker gemaakt met kleurige kunstbloemen omdat we het eigenlijk wel met hem eens waren.
  Iedere keer als we naar het altaartje kijken, zal het ons nu ook herinneren aan Pier.
  We zijn dankbaar dat we Pier hebben leren kennen en zullen er altijd zijn voor Agnes. Liefs van ons.

 5. Wij, Irene en Loek Heskes, treuren mee met Agnes, met de gezinnen van Ieke en Jeroen om het overlijden van Pier. Wij hebben een fijne, liefdevolle vriend verloren. We zullen Pier altijd blijven herinneren als een vriend die oprechte belangstelling toonde in wat ons bezighield, altijd bijzonder betrokken is geweest bij wat er in maatschappelijk opzicht plaatshad, bij wat mensen bewoog om ergens iets van te vinden en die altijd zijn meelevendheid betoonde bij wat ons zoal overkwam. Pier was er de man niet naar om direct scherp stelling te nemen in kwesties die hem en ons na aan het hart lagen/liggen. Hij verstond de kunst om eerst te luisteren en dan pas te oordelen. En dan ook nog ‘ns alleen over zaken die hij (en wij) van belang achtten. Dat alles zullen we missen. We hebben met Pier (en Agnes) heerlijke momenten beleefd. We hopen van ganser harte dat we die momenten met Agnes nog lang zullen blijven beleven. We zullen er voor Agnes blijven zijn, zo lang als het ons gegeven is.

 6. Nooit meer, nooit verwacht, geen terugkeer, wel altijd bij jou Agnes
  Nooit meer levend, wel altijd aanwezig, niet zichtbaar, wel in herinnering.
  Wij, Henk en Rita en Bep, hadden vele jaren regelmatig contact met Piet en jou Agnes. Het was heel gezellig en er was altijd een open en vertrouwelijke sfeer. We werden ouder en spraken wel eens over een te smalle trap die we misschien niet meer op konden komen of een toiletdeur die te smal was. Allemaal zaken die verholpen konden worden. Maar de gesprekken gingen voornamelijk over hoe goed we het hadden, wat we allemaal nog konden presteren en hoe blij we waren met onze kinderen en kleinkinderen. Deze generatie zal doorgaan maar nooit meer met als middelpunt Piet. Agnes, jij zal er voor zorgen dat Piet naast jou voelbaar aanwezig zal zijn. Want op Piet zal gewacht worden, niet in lijfelijke aanwezigheid maar in onze gedachten.
  Graag blijven Bep en wij de komende jaren bij je langs komen of je bij ons uitnodigen, zodat we gezamenlijk de aanwezigheid van Piet kunnen voelen. Het directe leven met Piet is voorbij, maar het gevoel dat hij bij ons is niet.
  Agnes, heel veel sterkte toegewenst, samen met je kinderen en kleinkinderen.
  Wij zijn er voor jou en Piet

 7. lieve Agnes , Ineke , Jeroen en kinderen en verdere familie
  heel veel sterkte met het verlies van Pier.
  die ik heb leren kennen als een super vriendelijke man.
  hele dikke knuffel voor jullie

 8. Lieve Aggie, Ieke, Jeroen met aanhang en kinderen. Wil jullie allemaal heel veel sterkte wensen in deze moeilijke dagen. Alles is zo vreselijk snel gegaan, dan hoor ik de woorden van Aggie, Pier heeft nog nooit in een ziekenhuis gelegen en dan gebeurt dit. Daar zijn geen goede woorden voor, ik wet ze niet.
  Dus het enige wat ik wel weet wees lief voor elkaar en maak er ondanks alles toch iets mooi’s van.
  Ik denk aan jullie, heel veel liefs.

 9. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 10. Achter tranen van verdriet…
  schuilt een glimlach van herinneringen…

Pier Bruijn voorkant rouwkaart
Pier Bruijn rouwkaart midden rechts
Pier Bruijn rouwkaart midden links

Pier Bruijn

17 augustus 1942 - 5 februari 2020

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.