079 5000 250 dag en nacht

Reclame maken, wel of niet?

door 2, feb, 2015

Aan het begin van dit nieuwe jaar ben ik benaderd door de uitgever van een nieuwe krant welke zou gaan verschijnen in januari in Zoetermeer. Na veel wikken en wegen en onderhandelen heb ik besloten een advertentie in deze krant te laten plaatsen. Het resultaat mag er zijn! De krant is inmiddels ook verschenen in Delft en wordt deze week in Scheveningen bezorgd. Even weer laten zien dat ik er ben en dat ik ook in die regio beschikbaar ben.

Reclame maken, besluiten wel of niet, hier of daar, wel of niet betaalbaar, allemaal beslissingen om te nemen en dat is dan ook de andere kant van het ondernemer zijn. Ik ben niet alleen maar uitvaartverzorgster, maar ook de medewerker van de administratie, de marketing, de planning, de controle, de innovatie, de leiding en eigenaar. Het klinkt allemaal veel, dat is het ook, maar ik vind het geweldig! Ik ben trots op mijn onderneming Infinity Uitvaartzorg en dus ook een beetje op mezelf…

Meer nieuws en verhalen

mijn zaak blad infinity uitvaartzorg

Infinity Uitvaartzorg in Mijn Zaak

Jun 30, 2019 Dit weekend is de verspreiding begonnen van het blad “Mijn Zaak” in Zoetermeer. De komende twee weken zal het verder verspreid worden en zal... Lees verder >>

blad leven artikel monique kupras infinity uitvaartzorg

Leven

Jan 25, 2016 Mevrouw Lian (zo noem ik haar even) had over mij gehoord van haar buren, waar zij goed contact mee had. Ze wist dat ze niet lang meer te leven zou hebben... Lees verder >>

zilveren rouw auto voor wapen van zoetermeer

Het Wapen van Zoetermeer

Okt 6, 2017 Ik werd gebeld met de vraag of ik langs wilde komen om alvast het een en ander te bespreken, want haar man zou ongeveer drie weken euthanasie krijgen...Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.