079 5000 250 dag en nacht

Rob Meershoek

26 mei 1972 - 29 december 2020

                           ∞
Als je alles optelt wat we achter ons laten,
Elke lach, elke traan, elke vloek en elke kus,
En als je daarmee vrede hebt,
Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open….

Rob Meershoek

26 mei 1972 - 29 december 2020

Als je alles optelt wat we achter ons laten,
Elke lach, elke traan, elke vloek en elke kus,
En als je daarmee vrede hebt,
Dan gaat er een hele nieuwe wereld voor je open….

45 Condoleance(s)

 1. Lieve Rob,

  Wat verschrikkelijk jammer vandaag te lezen dat je de strijd hebt verloren.
  Zo’n onverwachte diagnose zag niemand aankomen en dan kan je niets anders doen dan er voor gaan. En gevochten heb je!

  Ik ben blij dat je nog enige tijd hebt kunnen genieten van je familie, vrienden en je passie voor keramiek.

  Saskia en kinderen, ik wens jullie heel veel sterkte toe.

  Rob, we zullen je missen!

 2. Beste Saskia en kinderen,
  Met weemoed denken we terug aan jullie hartelijke ontvangst toen we met het werk van vader Ru bij jullie kwamen.
  Hoed af voor de sterkte die jullie hebben moeten opbrengen tijdens de lange ziekteperiode.
  We wensen dat jullie en Artentique ondanks het verlies van Rob toch met geheven hoofd te toekomst in kunnen.

 3. Dag lieve Rob. We gaan je missen. Je was een fijne vriend en collega. Vanaf de eerste dag dat we kennis maakten hadden we een klik. En wat hebben we veel gebrainstormd en opgebouwd, samen met Ger en Michel. Ik heb zo ontzettend veel van je geleerd en ben er trots op deel uit gemaakt te hebben van jouw team. Het was mooi je zo happy te zien samen met Saskia op je eigen tentoonstelling in het Gemeentemuseum en de presentatie van je boek. Goede herinneringen zijn dat. Kortom, ik ga je missen!
  Lieve Saskia, Alex en Kasper, ik wens jullie alle liefs en sterkte toe.

 4. Ik leerde Rob kennen in 2015 toen ik solliciteerde als veilingmeester bij Catawiki. Al snel ging het gesprek over van alles en nog wat. Uren later pas ging ik weer naar huis want Rob had overal een mening over en praatte graag en veel. Niet lang daarna werd ik aangenomen. Met mij velen in deze periode. Rob heeft een geweldig mooi team neergezet waar Catawiki op dit moment nog steeds de vruchten van plukt. Hij kon heel strikt zijn en overtuigd van zijn gelijk maar stond tegelijkertijd open voor experiment en avontuur. Dat hieraan nu zo vroeg een einde is gekomen voelt ongelooflijk oneerlijk. Veel liefs en sterkte voor Saskia, Kasper en Alex.

 5. Wat een triest gebeuren Saskia, gecondoleerd. Ik wens jou en je jongens alle sterkte toe. Voor nu maar zeker ook voor de tijd die komen gaat. Rob was een fijn mens als ik nog denk aan onze PreValenttijd. Zakelijk serieus maar ook altijd in voor een lolletje. Nu is er een ster in de hemel bij helaas ook veel te vroeg. Rust zacht Rob.

 6. Toen Rob nog Robbie was, zo lang geleden heb ik hem voor het eerst ontmoet op de lagere school. Toen ik bij zijn oudere broer in de klas zat kwam twee jaar later daar ook Robbie op school , een prachtig en schattig jongetje met donkerblonde krullen en een heel serieuze en onderzoekende blik. Ik kwam weleens thuis bij hen spelen en herinner me hun huis aan de Meppelweg in Den Haag nog goed. En ook dat Robbie zo goed in dammen was. Ik kan me ook nog herinneren dat hij op een dag zijn krullen eruit had gekamd met water en een kam en dat zijn moeder daar toen best een beetje narrig over was. Later zaten we samen op de middelbare school en daar spraken wij elkaar, zoals dat gaat op die leeftijd, een heel stuk minder. Pas tijdens een reünie van het Haganum, ruim 15 jaar geleden, hebben wij elkaar weer even gesproken en ik vond het mooi om te zien wat een bevlogen man hij was geworden, met een heleboel passies in zijn leven en met nog steeds dezelfde serieuze en rustige blik in zijn ogen. En dat hij ondertussen geen Robbie meer was, maar toch echt Rob was geworden. Van de afstand waarop ik het kon zien, ben ik diep onder de indruk van de manier waarop hij dit proces van ziek zijn door is gegaan. Zo kranig en zo waardig en zo de lichtpunten koesterend. En zo wijs. En met zoveel steun van Saskia, Alex en Kasper. Ik wens jullie alle kracht en liefde en geluk toe.

 7. Jeetje wat een triest nieuws is dit. Ook al is het een hele tijd geleden dat we als collega’s samen werkte bij Prevalent komt dit wel binnen. Ik was nog een broekie, maar we hebben zeker veel lol gehad. Je was geïnteresseerd, kundig en een oase van rust. Je brede interesse maakte je tot een bijzonder iemand om te kennen.

  Het ga je goed lieve Rob, rust zacht!

  Voor Saskia en de familie, heel veel sterkte!

 8. In mijn PreValent-tijd heb ik heel veel samengewerkt met Rob, heb echt een hele leuke tijd met hem gehad daar. Rob was kundig, creatief, nieuwgierig en betrokken. En ik heb heel veel lol met hem gehad 🙂 Saskia, Alex en Kasper, veel sterkte jullie!

 9. Lieve Saskia, Alex en Kasper,

  Wat een verlies, wij wensen jullie alle kracht om dit te dragen met liefdevolle herinneringen om te koesteren.

  Als ik denk aan Rob, dan denk ik aan die keer dat wij met jullie mee mochten naar de Veluwe voor een paar dagen. Wat was dat een warm gebaar en we hebben een fijne tijd met elkaar gehad. Ik denk ook aan alle keren dat Rob gezellig meedeed aan onze koffiegesprekken. Rob had kennis van zoveel zaken en een eigen kijk op de dingen. Mooi was dat.
  Ik heb heel veel respect voor de manier waarop jullie het laatste jaar met elkaar opgepakt hebben, herinneringen hebben gemaakt en dit grote verdriet ook doorleefd hebben met elkaar. Met elke keer ook nieuwe deadlines zoals alle afleveringen van series nog proberen te bekijken bijvoorbeeld.

  Ik wens jullie heel veel kracht de komende tijd. Ook namens Harry, Lukas en Dana.

  “If there ever comes a day
  where we can’t be together,
  keep me in your heart.
  I’ll stay there forever.”
  -Winnie the Pooh-

 10. Lieve Saskia, Alex en Casper,

  Woorden schieten nog steeds tekort. Heel veel sterkte samen de komende tijd.
  Dikke knuffel van ons!

 11. Lieve Saskia, Alex en Kasper,

  Wat een groot verlies! We wensen jullie veel kracht en sterkte toe. Dat de mooie herinneringen jullie helpen om dit een plekje te kunnen geven.

 12. Rob Meershoek-ten Afscheid
  Beste Saskia,Alex en Kasper,
  Bij het afscheid van Rob denk ik aan onze eerste ontmoeting in 2005 toen Rob en Saskia op bezoek kwamen om met Hans te praten over zijn keramiek.Deze eerste kennismaking was voor Hans een hele positieve ervaring en er is toen hier op het zonnige terras op het Rozenbos in Rheden levendig gediscussieerd over de Nederlandse keramiek in verleden en heden en over het werk van Hans in het bijzonder.Het was een gesprek tussen “Kenners”.Aan de ene kant Hans als vakkeramist en anderszijds Rob met zijn brede kennis van alles wat er,vooral in de periode 1950-2000,zoal in de Nederlandse keramiekwereld is gebeurd.
  Kennis is één ding maar Rob straalde ook uitbundig enthousiasme uit,zeg maar rustig bevlogenheid voor alles wat met keramiek te maken had.Er zijn nog een aantal bezoeken en gesprekken gevolgd,allemaal even interessant en levendig.
  Na het overlijden van Hans in 2011 werd het contact in 2013 met mij hervat en toen is bij Rob-en Saskia had daar zeker een groot aandeel in-het idee ontstaan een boek te maken over het oevre van Hans hetgeen geresulteerd heeft in een prachtige uitgave:
  Hans de Jong–Keramist, gepresenteerd bij de opening van een retrospectieve overzichtstentoonstelling van het oevre in het toenmalige Gemeente Museum-nu Kunstmuseum-in den Haag in 2017/18.
  De vele uren die we gedriëen hebben doorgebracht met het doornemen van de teksten in het boek en de fotokeuze zal ik nooit vergeten.Rob heeft met grote deskundigheid, vasthoudendheid en enthousiasme toen een prachtig boek samengesteld waaraan zijn naam voor altijd verbonden zal zijn.Ik denk met heel veel dank, respect en plezier aan Rob en zijn inzet voor de totstandkoming van het genoemde boek en de tentoonstelling.
  Praten over keramiek en keramisten-ook glas en design overigens-het was een tot vak geworden hobby van een door kunst en vormgeving gedreven mens.Zó blijf ik mij Rob herinneren.
  Ik wens jullie-Saskia,Alex en Kasper-even zo vele- en natuurlijk nog veel meer- mooie en daardoor ook berusting gevende herinneringen toe aan een geliefde echtgenoot en een vakkundige,enthousiaste en dappere vader.
  Met vele Groeten, Willem Kulsdom

 13. Beste Saskia, kinderen en familie,

  Gecondoleerd met het verlies van Rob. Wij hebben al enige tijd geleden dat Rob ernstig ziek was. Wij wensen jou, je kinderen familie heel veel sterkte.

  Veel liefs van Emmy en Jan

 14. Lieve Kasper, Alex en Saskia,

  De eerste paar keer dat ik jullie en ook jullie vader, ontmoette viel me zijn plagerige toon naar jullie op. Daarnaast zijn grote kennis over de meest uiteenlopende dingen. Ik heb me wel eens afgevraagd of dat plagen niet wat ver ging maar dat is een vraag die iemand stelt die dat plagen zelf niet gewend is en ook niet gewend is om dat zelf te doen.
  De laatste paar weken heb ik hier ook weer over nagedacht en herinnerde ik me het gedicht van Hans Andreus dat ik wel toepasselijk vind in deze context en daarom graag aanhaal:

  Je bent zo mooi anders dan ik,
  natuurlijk niet meer of minder maar
  Zo mooi anders,
  Ik zou je nooit anders dan anders willen.

  De afgelopen 1,5 jaar heb ik jullie en Rob veel beter leren kennen. Ik heb gezien hoe hij jullie vanaf de eerste dag ongezouten de waarheid heeft verteld over zijn ziekte. Hij was eerlijk over zijn gedachten, zijn twijfels, zijn hoop, zijn wensen voor zichzelf, voor Saskia en voor jullie. Gesprekken waarin hij ook zonder enige terughouding zijn enorme liefde voor jullie liet zien. Dat is voor mij een heel waarachtig voorbeeld geworden hoe om te gaan met de grote thema’s van het leven. Ik ben hem daar zeer dankbaar voor.

  Met warmte en vanuit liefde, Anne

 15. Lieve Saskia, Graag wil ik je mijn medeleven betuigen met het heengaan van Rob.
  Ik heb heel vaak aan jullie gedacht en Rob en jou bewonderd, jullie deden al wat mogelijk was.
  Ik wens jou en je dierbaren heel veel sterkte.
  Kun je je nog herinneren, jullie prille begintijd?
  Jullie hier bezig met keramiek, ertussendoor een schone luier voor Alex op Jan,s werktafel.
  Lieve groet,
  Johnny

 16. Lieve Saskia, Alex en Kasper,

  Rob, jullie grote liefde is nu niet
  meer hier, maar zal voor altijd in jullie zijn.

  Wat een zware tijden van hoop, verdriet en pijn hebben jullie moeten doorstaan, maar waarbij ook gelukkig mooie en warme momenten waren.
  In gedachten zien we ons buurmeisje Saskia, aan Rob nog in de Sniep elkaar het jawoord geven, met daarna een leven van lief en leed met kracht gedeeld, samen met twee prachtige kinderen.
  Wij wensen jullie Saskia, Alex en Kasper heel veel liefde, kracht en steun met elkaar toe.
  Zo ook voor de familie, die veel rondom Rob hebben gestaan, heel veel sterkte.
  Onze gedachten zijn veel bij jullie.
  Veel liefs van René en Marion Kamperdijk.

 17. Beste Saskia, Alex en Kasper,

  Vandaag hoorde ik dat Rob op 29 december is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte toe. De ziekte van Rob was mij bekend, het onvermijdelijke is gebeurd, de momenten hierna zijn zwaar, maar ik hoop dat mooie waardevolle herinneringen de boventoon zullen voeren en de wond en het lidteken toch zacht maken.
  Ik bewaar veel goede herinneringen aan de beurzen die we deelden en daarbij niet te vergeten aan de vele leuke schaakmomenten met Alex en Kasper.
  Het ga jullie goed.

 18. Met veel genoegen kijk ik terug op onze samenwerking afgelopen jaren.Veel plezier hebben we gehad bij het ontwikkelen van nieuwe veilingen.Urenlange telefoongesprekken over van alles.Ik heb veel bewondering voor de manier hoe jij met deze vreselijke ziekte bent omgegaan.Ik zal me altijd onze laatste ontmoeting blijven herinneren,het was in Breda op een grote rommelmarkt jij met je shopping karretje op zoek naar dat stukje keramiek of cd,tje.Saskia,Alex , Kasper veel sterkte.
  Rob,ik zal je missen!!

 19. Rob en ik waren collega’s en met zijn immense kennis heeft hij ons vaak bijgestaan in het oplossen van klantvragen. Rob, je was een fijne collega, dankjewel voor al je hulp en voor al het advies wat je ons gegeven hebt. Saskia, Alex en Kasper, ik wens jullie ontzettend veel sterkte toe in deze moeilijke periode.

 20. Op heel wat keramiekbeurzen hebben wij samen gestaan of elkaar minstens gezien. Sinds jullie studententijd hebben jullie je vastgebeten in keramiek. Dit jaar bestond Kunsthandel Artentique 25 jaar. Vol van energie en passie en altijd in grote vrolijkheid, zo kennen wij jou, Saskia en Rob. Kennis deelden jullie graag, via de website of het schrijven van prachtige boeken over werk en leven van Henny Radijs en Hans de Jong, Aan deze droomwereld is door het overlijden van Rob een bitter einde gekomen. Wij condoleren jou, Saskia, Kasper en Alex. Al die mooie herinneringen, zeker ook van het laatste jaar, zullen jullie steunen. De geest van Rob zal bij ons blijven.

 21. Rob, ruim 7 jaar geleden kwamen wij elkaar voor het eerst tegen bij Catawiki. Vooral in de beginperiode hadden wij vrij frequent contact, later verwaterde dit wat omdat we hard groeiden en we beide andere taken kregen. Echter, wanneer we elkaar zagen, spraken we altijd weer over hoe het allemaal begon. Ik wens je dierbaren heel veel sterkte in deze moeilijke periode en veel kracht en liefde om dit grote verlies te verwerken.

 22. Zo vaak en al zo lang zijn wij jou, Saskia, samen met Rob, op keramiek beurzen tegen gekomen. Soms hadden wij ook een stand. Sinds jullie studententijd waren jullie beiden in de ban van keramiek. Dit jaar bestond jullie kunsthandel 25 jaar. Rob heeft dat jubileum nog meegemaakt. Wij bewonderden jullie voor de tomeloze energie, de steeds groeiende kennis die jullie ook graag deelden. Een van de hoogtepunten was de prachtige monografie over het leven en werk van Hans de Jong. Nu is dit sprookje bitter geëindigd. Wij condoleren jou, Saskia, Kasper en Alex met het overlijden van Rob. Zijn geest zal onder ons blijven.

 23. Beste Saskia en zonen,
  Heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies!

 24. Rob, we waren collega’s bij Catawiki en we hebben mooie veilingen neergezet en zeer prettig samengewerkt en heb veel van jou geleerd van je enorme kennis !. Uit het oog niet uit mijn Hart !

  Veel sterkte Saskia en zonen wens jij veel kracht met het verlies van jullie man / vader !

 25. Rob we waren collega’s bij Catawiki en we hebben mooie veilingen neergezet en zeer prettig samengewerkt en heb veel van jou geleerd van je enorme kennis !. Uit het oog niet uit mijn Hart !

  Veel sterkte Saskia en zonen wens jij veel kracht met het verlies van jullie man / vader !

 26. Wim en ik waren altijd blij als we jullie tegenkwamen en ook onze bezoekjes in Voorschoten, Zoetermeer of Montfoort waren gezellig. We vonden jullie zo’n heerlijk, liefdevol gezinnetje. Dat zag je gewoon !
  Lieve Saskia, Alex en Kasper ik wens jullie veel sterkte, maar ook veel geluk in de toekomst.
  Onuitwisbaar zijn de herinneringen.
  Liefs, A n k e

 27. Lieve Saskia, Kasper en en Alex,

  Heel veel sterkte en kracht wensen wij jullie met dit grote verlies. Hou vast aan de vele mooie herinneringen die jullie hebben en hij zal altijd bij jullie zijn.

  Veel liefs en we denken aan jullie. Ansgar en Yvonne Wingenbach

 28. ‘Those we love don’t go away,
  they walk beside us every day…
  unseen, unheard, but always near,
  still loved, still missed and very dear’

  Lieve Saskia, Alex en Kasper,
  Woorden schieten tekort bij het verlies van iemand die je zo dierbaar is.
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en troost in jullie verdriet.
  Heel veel liefs Alain, Sharon, Shai, Ilai & Noy

 29. Saskia, Alex en Kasper
  Om dit grote verlies te verwerken wens ik jullie heel veel sterkte en denk aan de mooie momenten die jullie samen hebben beleefd

 30. Eigenijk zijn er geen woorden voor dit enorme verlies en intense verdriet. Ik hoop dat alle herinneringen een bron van troost en kracht kunnen zijn. Lieve Saskia, Alex en Kasper samen kunnen jullie dit dragen. Heel veel liefs Esther, Robert, Joey, Duncan & Britte

 31. Lieve Saskia,
  Heel veel sterkte gewenst voor jou, Alex en Kasper. Wat een ongelooflijk verdrietig nieuws. Ik hoop dat jullie de laatste tijd nog goed hebben kunnen gebruiken om alles uit te spreken wat jullie wilden. De komende tijd zal zwaar zijn, maar gelukkig heb je veel lieve mensen om je heen die je willen helpen. Ook hen wil ik sterkte wensen in deze verdrietige tijd.
  Nogmaals heel veel sterkte van mij, Marieke, Thijm, Thomas en Olivier

 32. Lieve Rob, krachtige, liefdevolle en mooie man, zwager,

  Je bent en blijft voor altijd in mijn Hart. Gedachten, herinneringen, de lach, de traan, de vreugdetraan, alles wat was, alles wat is, alles blijft voor mij dichtbij. Ik draag je mee op elk moment nu en in de toekomst. Jouw steun, jouw kracht, jouw warmte en Liefde zijn altijd om ons heen, altijd heel dichtbij voor Saskia, Alex en Kasper.

  Voor altijd in m’n Hart.

  Lieve Kasper, Lieve Alex, Lieve Saskia, jullie papa en krachtige, zorgzame mooie man,

  Vandaag gedenken we Rob en doen dat ieder op onze eigen manier. We denken aan mooie momenten samen. We zeggen woorden in stilte, zachtjes of hardop, woorden vol liefdevolle energie.

  nu

  … in stilte … merken we die warmte en liefde om ons heen.

  Liefde voor en van Rob die blijft en is altijd aanwezig. Zo ook onze familieband die steeds sterker en vol Liefde is.

  Ik (je oom, je broer) ben er voor je, op elk moment in tijd.

  Familie voor altijd in Liefde verbonden.

 33. Rob voelde als een zielsgenoot,
  er waren weinig woorden nodig om elkaar te begrijpen , eerlijkheid , nieuwsgierigheid,, al vragend en analyserend door het leven gaan altijd op zoek naar verbinding , open staan voor alles, een mens die je kon vertrouwen , zo voelde Rob . Één van die mooie mensen waar ik op deze aarde mee zou kunnen samenwerken in mooie projecten die wij wel eens besproken hebben. Het was fijn Rob te leren kennen en zeker niet te vergeten , de verbinding blijft altijd.
  Alle sterkte en liefde gewenst voor Saskia , de kinderen en allen aan hun verbonden .
  Tot ziens ,
  Leo.

 34. Sinds Rob ziek werd, hebben we met oude schoolvrienden onze band weer geïntensiveerd en samen veel herinneringen opgehaald. Oude vriendschap vergaat niet ook al vervaagd het contact. Dat is zeker. Rob heeft ons laten zien wat een belangrijke periode in ons leven onze tijd op het Haganum was. Ik hoop dat Alex en Kasper op dezelfde school eenzelfde vriendschap kunnen vinden zoals wij die hadden met Rob. Want goede vriendschap zorgt voor mooie herinneringen en die vergaan niet snel. Ik zal iedere keer als ik een roodborstje zie, aan Rob denken. Lieve Saskia, Alex en Kasper put kracht uit de herinneringen aan Rob en maak ook weer nieuwe herinneringen met vrienden.

 35. Beste Rob,

  Sinds enkele jaren collega’s, je hebt me dingen geleerd.
  Dank je wel.
  Lieve Saskia en de jongens, jullie zijn bijna jonge mannen nu,
  veel sterkte en steun van elkaar gewenst.
  X
  Erik

 36. Rob zal in onze gedachten blijven als een hele leuke, lieve, intelligente man met een ontzettend goed gevoel voor humor! Mooie herinneringen aan onze jaarlijkse familie etentjes.
  Lieve Saskia, Alex en Kasper heel veel liefde en sterkte!

 37. Denken aan Rob als een vriend, altijd enthousiast over en groot kenner van Nederlandse naoorlogse keramiek, immer bereid zijn kennis te delen en immer fair in de handel. Ons laatste ‘praatje pot’ zal ik niet gauw vergeten, alsof het geen afscheid was, nog zo helder en vol passie. Lieve Saskia, Alex en Kasper, het verdriet zal draaglijk worden, vindt kracht in de herinnering en zijn voorbeeld. Het kan altijd anders en zelfs beter maar Rob heeft de lat hoog gelegd. Bouw daarop voort. Liefs, Puck en Rob

 38. Wij zullen Rob vooral herinneren van de gezamenlijke “bendienen etentjes” Rob was altijd belangstellend, warm en vol humor en een geweldig attente vader. Voor altijd een plaats in ons hart!

  Heel veel sterkte en liefde, lieve Saskia, Alex en Kasper.

 39. Lieve Robbie. Dank voor je liefdevolle aandacht; dank dat je mij voorbereidde op spreken voor grote en kleine groepen.
  Jij hebt een grote plek in mijn hart. Ik hou van je.

 40. De herinnering aan onze keramiekbeurzen en jullie inzet en gezelligheid samen met jullie jongens zijn voor mij van grote waarde. En die zal ik dan ook nooit vergeten. We hebben samen veel plezier gehad en ik hoop dat jullie, Saskia en Alex en Kasper hieruit de kracht zullen vinden om door te gaan met de dingen die zoveel betekende voor jullie.

 41. Lieve Saskia, Alex en Kasper,
  Onze gezamenlijke deler was de Springplank en Ilion. Met name bij Ilion zag ik Rob. Gezellig even kletsen of hij was met Kasper een balletje aan het trappen of gooien, terwijl Alex aan het trainen was.
  Wat een intens jaar hebben jullie achter de rug. Ik hoop dat jullie heel veel mooie herinneringen met elkaar hebben, die troost bieden bij het gemis dat er nu is. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Dikke kus😘

 42. >Een mooi mens is weggegaan
  Een voorbeeld voor ons allen op het gebied van openheid, zorgzaamheid voor zijn vrouw en kinderen, harmonie brenger in de familie en zijn humor. Altijd in ons hart
  Bedankt voor alles

 43. Lieve Robbie, door de vroege dood van onze ouders, jouw moeder en mijn vader, die broer en zus waren, zagen wij elkaar ook niet meer helaas. Zo gaat dat in het leven blijkbaar. Toch blijf je altijd familie van elkaar. Ik kon je later volgen op Facebook, mooi medium wat dat betreft. Heel erg dat ook jij vroeg moest overlijden. Ik wens Saskia en je zoons Alex en Kasper enorm veel sterkte met dit grote verlies.

 44. Onze ontmoetingen op keramiekbeurzen. Jullie bezoek bij mij thuis ter voorbereiding op het boek over Hans de Jong. Dierbare herinneringen. Voor altijd in mijn geheugen opgenomen. Lieve Saskia, Nogmaals alle goeds en veel sterkte toegewenst.

 45. Lieve Rob,

  We zijn in een wat latere periode hele goede vrienden geworden. Dat heb ik zo niet eerder meegemaakt. Het doet dan ook pijn je nooit meer te kunnen spreken. In herinnering ben je wel steeds bij me. Lieve Saskia, Alex en Kasper ik wens jullie kracht en liefde om jullie verlies te boven te komen. Hij waakt over jullie.

Rob Meershoek, rouwkaart voorkant
Rob Meershoek, rouwkaart binnenkant rechts
Rob Meershoek, rouwkaart binnenkant links

Rob Meershoek

26 mei 1972 - 29 december 2020

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.