079 5000 250 dag en nacht

Robbert Speijk

- Rob -

21 januari 1961 – 23 april 2022

12 Condoleance(s)

 1. Lieve Rob,
  Vandaag afscheid van jou genomen,verdrietig,……
  Veel te jong ben je heengegaan.
  Het is niet te bevatten..
  Wij hadden graag onze bezoekjes met jou en Erica voortgezet,was altijd gezellig.
  Wij wensen Erica en familie heel veel sterkte met dit grote verlies.
  En Erica is altijd welkom bij ons.
  Liefs,
  Kitty en Lex.x

 2. Lieve Rob,

  Vandaag hebben we afscheid van je genomen en wat mooi dat dit is gegaan zoals jij dit wilde.
  Ik hoop toch dat je ergens op een wolkje zit ( al geloofde jij daar zelf niet in) en naar beneden kan kijken en dat het mooi is waar je heengaat en iedereen daar kan genieten van je uitbundige lach.
  Het leven is mooi maar soms zo oneerlijk en niet te bevatten.

 3. Lieve Rob, of zoals ik je vaak noemde, Hazenees.
  Toen ik 13 was, kwam jij in mijn moeders leven en daarmee ook in het mijne. Ik had in die tijd zelf weinig tot geen contact met mijn vader, maar daar stond jij en je was al gauw als een vader voor me. We gingen bij jou in Rijswijk wonen, je hele huis heb je op z’n kop gezet om ruimte te maken voor m’n moeder en mij, en later ook nog voor onze onze kater, Gijs, die erbij kwam, bij Sascha en Tippie, jouw twee poezebeesten. Je stond altijd voor me klaar, toen we verhuisden naar Zoetermeer, snapte je dat ik mijn schooljaar nog graag wilde afmaken in Rijswijk. Elke ochtend achterop bij je op de motor en dan bracht je me naar school vanuit Zoetermeer. Schoolfeesten, uitgaan, als ik naar vriendinnen wilde, naar mijn vroegere vriendje, altijd bracht en haalde je me. Met mijn eerste schoolfeest had mijn moeder het budget niet om nieuwe kleding voor me te halen, maar jij wist wel een leuk zaakje en zei: hoe dan ook, Chantal krijgt een nieuw setje kleding aan voor haar schoolfeest. Met z’n drieën naar dat winkeltje en wie stond er het meest tussen de rekken kleding te snuffelen? Jij, haha. Ik weet het nog precies, een oranje broek, met een haltertopje, voornamelijk oranje met rood, paars, geel, blauw en groene strepen. Je hield altijd van grapjes en mensen voor de gek houden, maar je hield ook van (te) hard rijden. Waarop mijn moeder altijd tijdens het rijden zei: ik stap uit hoor! Jij en ik hadden dan de grootste lol. Vooral de keer dat we gingen waterfietsen, Tessa, m’n moeder jij en ik, we gingen het bootje heen en weer laten schommelen, waarop m’n moeder zei: ik stap uit hoor! En wij keken met z’n drieën om ons heen midden op dat water en zeiden: succes haha. En ik vergeet nooit meer die eerste Oud&Nieuw, ik was 13 en je vroeg of ik wel eens een drankje op had. Nee, dat had ik niet. Dit was in de tijd van de Bacardi BrEeZeR haha, en je zei: ik maak wel wat voor je. Je maakte een zelfgemaakte Bacardi Breezer, met veel te veel alcohol, ik heb de hele avond stom zitten giechelen met rode wangen en kleine oogjes, jij had de grootste lol hierom. Je wilde liever dat ik mijn eerste drankje onder eigen dak deed en jij en mijn moeder erbij waren. Hilarische avond geweest. Ook nadat mijn moeder en jij uit elkaar gingen, gingen we nog om met elkaar. Samen met Erica naar concerten van Walk off the Earth, uit eten bij de Griek, gezellig een avondje kletsen bij jullie thuis. Ik ben je zo dankbaar voor alles, laatst heb ik dit gelukkig nog tegen je kunnen zeggen, dat ik je altijd dankbaar ben dat je er voor me was als een vader. Ik ga je missen!

 4. Op 1 november 1997 heb ik Rob leren kennen, we werden huisgenoten op de Garderenstraat 3. We hadden beide een ‘break-up’ van ons gezin achter de rug en dat schepte meteen een band.
  Toen Tessa voor het eerst bij Rob kwam, wilde ze ‘met het buurmeisje spelen’, niet wetende dat ik 17 jaar ouder was, maar natuurlijk ging ik met haar spelen!
  En ook met Rob op de play station, tot diep in de nacht Tombraider uitspelen.
  Helaas verhuisde Rob na 1,5 jaar naar de Snouck Hungronjestraat, maar we bleven contact houden. Zo zijn we samen met nieuwe millenium ingegaan en hebben we dat gevierd in een lokaal kroegje in Den Haag.
  Toen ik in Utrecht ging werken had ik een auto nodig en die regelde Rob zo voor me, voor 250 euro een schattige babyblauwe opel corsa. Maar deze dronk op een gegeven moment meer olie dan benzine, dus verkocht Rob deze weer voor me voor 400 euro! En ik mocht zijn Nissan Cherry wel lenen, want hij reed toch vooral op zijn motor. Na een half jaar kon ik de Cherry overnemen, want deze reed heerlijk en was betrouwbaar. En als ik een lekke band had, kon ik met een thuiskomertje naar Rob rijden en deed hij er weer een plug in.
  Rob is ook bij zowel mijn afstuderen als mijn promotie aanwezig geweest.
  Toen brak er een tijd aan waarop we elkaar uit het oog verloren, waarin we beiden een nieuw gezinsleven hadden opgebouwd. Maar via facebook kwamen we weer in contact en hebben we met zijn vieren heel gezellige dagen gehad, bij elkaar eten, uit eten, concerten bezoeken of samen de F1 kijken. En ik zag afgelopen week een herinnering op facebook dat Rob 9 jaar geleden heeft geholpen met het laminaat leggen in ons appartement in Vlaardingen. Al deze herinneringen zijn ons heel dierbaar en gelukkig komen ze regelmatig voorbij op facebook!
  Helaas hebben we ons 25-jarig jubileum niet gehaald, maar we zullen regelmatig terugkijken op onze mooie tijd met Rob en Erica.

 5. In mijn 40 jarige bestaan als zelfstandige blijf ik Rob herinneren als één van meest fijnste en prettigste werknemers en vriend die ik in al die jaren heb meegemaakt.

 6. Rob was een fantastische collega die dag en nacht voor je klaar stond. Als het nodig was stapte hij om 4uur in de nacht in zijn oprijwagen om voor alle files uit zijn ding te doen. Hij probeerde ook vaak of hij even hard kon als Max Verstappen, dat lukte meestal niet maar dat kwam ook omdat hij in een Mercedes reedt en niet in een Honda :-). Rob had echt hart voor zaak en ook was hij altijd in voor een praatje en voor gezelligheid. Op de BBQ stond hij vaak als één van de eerste op de dansvloer. We zullen Rob enorm missen! Heel veel sterkte aan jouw gezin, familie, vrienden, collega’s en overige betrokkenen met het verwerken van dit verlies!

 7. Rob we zullen je missen.

 8. Hoi Rob, ruim 20 jaar directe collega,s geweest bij DAVO en Louwman. Jij was was altijd druk bezig voor de zaak, maar je had altijd toch tijd voor een praatje en altijd goedlachs. Een paar weken geleden hebben we elkaar nog uitgebreid gesproken en al een beetje afscheid genomen. Maandag neem ik helaas definitief afscheid van je. Erica,Tessa en Louis strekte met het verlies van deze topper. Rob en Antoinette

 9. Gecondoleerd, met het verlies,

  Ga je missen Oud collega.

  Marco

 10. Lieve Rob , 7 jaar samen gewoond wat een tijd he,dank je voor die mooie jaren , ik had ze niet willen missen , dank je voor je gezelligheid, liefde en humor en denkwijze over het leven, mij gesteund tijdens mijn opleiding en een lieve stiefvader voor Chantal, de mooie vakantie,s, met de meiden , kerst en sinterklaas en het lekkere koken wat jij zo goed kon, ook je bezorgdheid van jou en Erica tijdens mij ziekte het af gelopen jaar en nu heb jij mij in gehaald,het is oneerlijk jij had nog samen met jou vrouw Erica nog moeten genieten, bedankt samen dat we elkaar laats nog even hebben gezien, lieve Erica mijn man Ger en ik wensen jou zoveel kracht en sterkte toe , want dit gemis is zo moeilijk, wij wensen ook de geliefde familie alle sterkte toe in deze moeilijke tijd, Rob was een pracht mens , hij zit in onze hart , liefst Hennie en Ger

 11. Uiteraard ook namens mij gecondoleerd en sterkte in de komende tijd.

 12. Rob was onze Bovenbuurman, We kwamen er elkaar vaak tegen in en rond de flat. Op dezelfde dag jarig, maar dat wisten we niet van elkaar.
  Hoi en dag waren eigenlijk jaren de meeste woorden die we tegen elkaar zeiden.
  Tot de accu van jouw oprijwagen het begeven had vroeg je om een starthulp met mijn bus. Toen vroeg jij zullen we een keer een bakkie doen bij elkaar? Ik zei dat ik liever een biertje dronk, waarop jij zei nou ik ook. Daarna kregen we intensiever contact. De vrouwen hebben het ook gezellig met elkaar. Leuke avonden volgden met zelf een oud en nieuw viering erbij. Lekker uit eten, naar het Louwman museum, en naar de kroeg. Ja Naar de dorpskroeg om te Darten. Ik had je over gehaald om bij ons team te komen darten. Je was niet prestatiegericht zei je, maar dat maakt bij ons niet uit. We eindigen standaard rond de laatste plaats in de competitie. Je hoogtepunt bij ons team was de uitgooi in de Bierronde, tegen de koploper. Dubbel 16. Euforie en een schreeuw van het hele team. De koploper moest een rondje bier halen voor ons team, en rob ging op onze schouders. Uiteindelijk was het darten toch niets voor jouw.

  Ik heb nog een mooie foto van jouw in mijn oldtimer, deze zal ik koesteren.
  Ook zullen we met jouw Erica leuke dingen blijven doen, en proosten op het leven en jouw Rob.

  Met de wetenschap van nu hadden we jaren eerder een biertje bij elkaar moeten doen….

Rouwkaart voorkant Rob Speijk
Rouwkaart midden rechts Rob Speijk
Rouwkaart midden links Rob Speijk

Rob Speijk

21 januari 1961 - 23 april 2022

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.