079 5000 250 dag en nacht

Rob van Bemmel

13 April 1959 - 11 September 2017

 

Deze berg was te hoog voor hem…

65 Condoleance(s)

 1. Beste Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny,
  Gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en schoonvader. Onvoorstelbaar dat Rob er niet meer is, het is ook zo snel gegaan. Ik ken Rob van ABN AMRO en ontmoette hem voor het eerst op kantoor Rijswijk, Herenstraat, ik denk eind jaren 70 of begin jaren 80. Hij werd mijn chef en met z’n vieren (Rob, René, Marian en ik) bemanden wij de productadministratie. Rob was bescheiden, had humor maar kon ook heel serieus zijn. Dat waren leuke tijden, er werd gewerkt maar ook veel gelachen. Daarna samen gewerkt op de Effectenadministratie. Jaren later vertrok Rob naar Voorburg (dacht ik) en ik bleef in Rijswijk. Weer jaren later kwam ik via een omweg ook in Voorburg terecht waar Rob nog werkzaam was. Uiteindelijk is ABN AMRO Parkweg Voorburg opgeheven en zijn velen van ons naar een andere werkgever vertrokken of naar een ABN AMRO vestiging elders. Wat bleef zijn de etentjes met de groep adviseurs en ondersteuners van kantoor Parkweg, jaarlijks bij The Fox. Dat is herinneringen ophalen, lachen en toch ook serieuze gesprekken. Ik kan mij het laatste etentje van vorig jaar juni nog goed herinneren. We zaten buiten, heerlijk in het zonnetje, Rob en ik tegenover elkaar, en het was weer super gezellig. Met een ‘tot volgend jaar’ namen we afscheid, niet wetende dat de groep van dat moment nooit meer hetzelfde zou zijn. Eind juni kreeg ik het bericht van Marja dat Rob ernstig was. Dat bericht heeft mij diep geraakt, zo jong en dan zo ziek. Uiteindelijk heeft hij deze strijd niet kunnen winnen. Wat blijft zijn de herinneringen, die wij tijdens ons jaarlijkse etentje bij The Fox zullen ophalen. Rob is er niet meer maar in onze gedachten leeft hij voort.
  Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd.
  Lieve groet,
  Laura Flohr

 2. Rob was een graag geziene gast op alle Floravontuur Businessclub bijeenkomsten en een toegankelijke, aardige man. Afgelopen golftoernooi hebben we het gemis al ervaren. Hij was anders vast gekomen.

  Namens alle leden van de Floravontuur Businessclub wensen wij Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny heel veel sterkte toe met dit enorme verlies.

 3. Ik heb het voorrecht gehad je als mijn relatiemanager van de ABN AMRO te hebben gehad. Het is echt bizar dat het zo snel is gegaan met die vreselijke ziekte van je. Ik wens je nabestaanden heel veel sterkte toe en zal je nooit vergeten.
  Bob Bruijn, Holland Haag B.V.

 4. Rob , collega van het eerste uur in Voorburg later Delft en eind negentiger jaren weer Voorburg. Met en tegen hem gevoetbald in het bankelftal. Mede MT lid , die altijd riep ” dat doet Nihof wel even “.
  Gekkie ! No nonsens , pragmatisch, eerlijk, klantenman en goed gehumeurd !
  Rob verdiende 100 jaar te worden , dat deze ziekte jou moest overkomen. Het afscheid was ” in style” .
  Annemiek , Stefan, Denise , Jhonny en overige familie, heel veel sterkte !

 5. Rob,

  Helaas was onze samenwerking voor mij, maar vooral de tijd die jóu gegeven is veel te kort. Één ding weet ik zeker, het (kantoor) groene hart zal nooit meer hetzelfde zijn.

  Heel veel sterkte aan allemaal met het dragen van dit enorme verlies.

  Rust zacht!

 6. Lieve Annemiek,

  Wat ’n prachtige herdenkingsdienst vandaag…
  Onvoorstelbaar dat Rob jullie op zo’n jonge leeftijd is ontvallen.
  Ik ken jullie vanuit de tijd dat Rob voetbalde bij s.v. Wassenaar.
  Wij hebben als vrouwen nogal eens ‘braaf’ zitten wachten in de kantine totdat de mannen, na ’n gespeelde wedstrijd, hun kratje bier op hadden in de kleedkamer.
  Om vervolgens nog wat afzakkertjes aan de bar te nuttigen.
  Eten bij jullie aan de Bruijnings Ingenhoeslaan was ’n feest omdat jullie daar gingen samenwonen. Veel wijn, bier en lekker eten. Dat herinner ik me nog.
  We zijn elkaar op ’n gegeven moment toch uit het oog verloren …we kregen ieder ons eigen gezinsleven.
  De schok om te lezen dat Rob er niet meer is, is niet te beschrijven.
  Jullie verdienden zoveel méér ….
  Ik wens je heel veel sterkte en kracht!
  Ik ben blij dat ik er vandaag bij kon zijn en in stilte Rob gedag heb kunnen zeggen.
  Liefs, Judy

 7. Lieve Rob,

  Vandaag hebben we dan echt afscheid van je genomen, mooi en op zn Rob’s. 6 jaar geleden kwam ik bij vlagen al in Gouda werken en ontmoette ik een robuuste, nuchtere, slimme kerel met een heel klein mooi hartje: jij! Ik zat vaak naast je op kantoor en ook tijdens het etentje voor je 40-jarig jubileum nog. Je zei toen heel lief dat je veel respect had voor me voor de manier waarop ik het allemaal bolwerk en doe met de kids en het werk en voor wie ik ben. Ik werd er stil van Rob en ik kan alleen maar heel veel respect teruggeven aan je voor wie je was als collega mens en vriend. Ik zat waarschijnlijk niet voor niets graag naast je omdat ik altijd tegen je aan kon leunen in bad times en hard met je kon lachen in good times. Dank dat ik je heb mogen leren kennen kerel. Ik heb veel van je geleerd en dat heeft niets met kredieten te maken :). Ik wens je mooie familie heel veel warmte en sterkte toe en weet zeker dat ze jouw prachtige persoonlijkheid waardig en altijd bij zich dragen en dan komt dus alles goed. Pluk de dag, veel liefs Gwen

 8. Beste Rob. Wat een ongelofelijk nieuws te lezen dat jij veel te jong overleden bent. Ruim een jaar geleden heb ik je gezien op het afscheid van je moeder. Ik was verrast hoe veel jij op je vader leek. We hadden elkaar jaren niet meer gezien, maar de tijd dat ik als kind langdurig bij jullie thuis ben opgevangen, voor en na het overlijden van mijn moeder, vergeet ik nooit meer. Jij als de oudste van het stel. Hilde, als enige dochter, mijn beste vriendinnetje. Wat kon jij stoeien met André en Bart en de plagerijtjes naar Hilde en soms ook naar mij. In ieder geval was er genoeg reuring bij jullie in huis. Op jouw kamer hing een poster van de sterren en de planeten. Gek hè, dat ik me dat herinner.
  Ik wens je vrouw en kinderen, je broers, zus en overige familie en ieder die je lief is, heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 9. In de Goudse Post van 13 september zag ik 2 overlijdensberichten staan van Rob van Bemmel. Mijn eerste reactie ‘het zal toch niet waar zijn’, de Rob van Bemmel uit het Haagse en Zoetermeer? Helaas wel dus.
  Ik kan mij niet herinneren wanneer wij elkaar voor het eerst ontmoet hebben, maar wel de vele (telefonische) contacten die wij jaren hebben gehad. Ook de intensieve samenwerking in het kwaliteitsteam bankgaranties. Ons laatste contact dateert al weer van 16 jaar gelden toen ik de bank verliet. Ik begreep dat Rob de laatste jaren in Gouda werkzaam was. Dat had ik moeten weten, zo dichtbij. Dan had ik zeker even binnengelopen om elkaar opnieuw te ontmoeten en bij te praten. Het mocht niet zo zijn. Gelukkig is het beeld dat ik van Rob heb niet veranderd, gelet op alle reacties en de geplaatste foto. Ook ik bewaar herinneringen aan een warme persoonlijkheid, een behulpzaam mens en zijn warme stem.
  Voor alle directe naasten wil ik mijn oprechte deelneming betuigen en hen allen heel veel sterkte wensen in het verwerken van dit voor hen onmiskenbaar grote verdriet en verlies.

 10. Beste Rob
  Soms is er zoveel wat we voelen maar zo weinig wat we kunnen zeggen .Bedankt dat we je gekend hebben als een goed en betrokken mens .
  Annemiek Stefan Denise en Johnny heel veel sterkte vandaag en in de komende tijd .
  Groet Aad Betsy Martin en Annelies Spruit.

 11. Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny,

  Ontzettend veel sterkte met het verlies van jullie Rob!

 12. Beste Rob,

  Je was één van de weinige collega’s die ik echt miste na mijn vertrek bij de bank. Het slechte bericht kwam dan ook enorm hard aan. Woorden schieten hier tekort. Bedankt voor de mooie tijd. We hebben veel kunnen lachen.

  Annemiek en de kinderen wens ik heel veel sterkte toe.

  Ary

 13. Rob,

  Op jouw praktische, doortastende, empathische, vasthoudende, creatieve en geheel eigen wijze (soms meer eigenwijs) heb je destijds op kantoor Voorburg (bij onze Jo van Kalsbeek) mij het vak geleerd. Ik heb inmiddels 20 jaar later, een mooie carriere mogen opbouwen. Maar tot op de dag van vandaag zeg ik nog steeds tegen iedereen dat jij mij de eerste kneepjes hebt bijgebracht.

  Als senior accountmanager kreeg jij trainees onder jouw hoede. Al snel wilde ik dat ook eens. Gelukkig vond jij dat ok. Ik mocht de volgende trainee begeleiden. Ik ben je daar nog steeds dankbaar voor, want zo heb ik mijn geliefde Mariëlle leren kennen. We zijn inmiddels al weer 13 jaar gelukkig getrouwd. Kortom voor altijd blijf je onze Rob. Ongepolijste ruwe bolster met een klein hartje.

  In onze gezamenlijke lange carriere heb ik, als opvolger van Bart, het genoegen gehad nog een tweede keer ruim 4 jaar met je te mogen samenwerken. Dit keer was de gezagverhouding anders, maar ik heb dat nimmer zo gevoeld. Na mijn benoeming was jij de eerste die mij belde met de opmerking: “ze maken ook iedereen directeur!”.

  Ondanks je haagse bluf en stoere houding heb ik je leren kennen als een gevoelige soms onzeker mens, als een trouwe collega en als familieman. Net zoals wij allemaal, hebben ook Mariëlle en ik, echt veel van je geleerd (ook van je streken).

  Vele uren samenwerken, stress, lachen, klantbezoeken, mosselfeesten, borrels, voetbal, biertjes en beroemde vislunches in Zoetermeer, maar met name de goede gesprekken over klanten en het leven, zullen mij bij blijven. Een klein boek aan anekdotes kan hierover volschrijven.

  Helaas hebben wij deze maand meer lieve mensen en familie aan deze vreselijke ziekte moeten verliezen. Helaas moeten we nu ook van jou afscheid nemen. Dat doet mij oprecht veel pijn. Je blijft voor mij onaantastbaar aan top als de beste klantenman die ik ooit gekend heb. Ik vond het een eer met je hebben gestreden aan het klantenfront.

  Rust zacht Rob. Abn amro Zoetermeer en Gouda zal nimmer meer hetzelfde zijn zonder jou. Ik vermoed overigens dat ze in de hemel eerst even aan je moeten wennen, maar ze zullen snel bekeert zijn ;-))

  Ik wens alle vrienden en met name Annemiek en de kinderen veel sterkte toe.

  Mede namens Mariëlle,
  Pieter

 14. Lieve Rob,

  Wat een oneerlijke strijd was dit. Veel te snel gegaan en zo oneerlijk dat je niet meer de dingen mocht gaan doen, die je zo graag wilde.
  Ik weet niet hoe lang je al weg was uit Zoetermeer toen ik daar in 2012 kwam werken, ik kende je ook nog niet. Ik kreeg blijkbaar veel klanten die ooit jou als relatiemanager hadden. Iedereen, niemand uitgezonderd, was vol lof over je en vonden je de meest fantastische relatiemanager. Ik hoorde ze aan en werd steeds nieuwsgieriger wie toch deze fantastische man was. Tot ik in Gouda kwam en jou eindelijk mocht ontmoeten. Geen woord was gelogen, wat een geweldige klantenman, collega en mooi mens was je. Je stond altijd, niet alleen voor mij, maar voor iedereen klaar, wat er ook was. Samen naar een business club. En vorig jaar samen meedoen met de golfclinic van Floravontuur. Ik hoop dat ze het gras nog hebben kunnen redden. Er zijn flinke kuilen geslagen door je. Fietsen lag je beter.
  Lieve Rob, ik ga je missen, je oprechtheid, koelbloedigheid, interesse, passie en alles wat je meer was.
  Liefs,
  Angela

 15. Allerbeste Rob,

  Geen woorden voor hetgeen jou is overkomen. Deze klote ziekte die ik vorig jaar al vandichtbij mee moest maken binnen mijn eigen familie en alle wonden weer open maakte. Gelukkig is verder lijden jou bespaard gebleven.
  we hebben elkaar leren kennen vanuit ons kantoor WJ in Zoetermeer. Samen hebben we in die tijd heel wat financieringstrajecten bij gezamenlijke relaties succesvol afgerond en zeker niet altijd de eenvoudigste. Daarnaast heb je ook mij en Martine geholpen om als ondernemers te kunnen starten in 2005..
  Nu ik dit schrijf hoor ik je roepen als we elkaar weer zagen, “Jantje” , gelukkig was je de enige In tegenstelling tot mijn opa waar ik naar vernoemd ben. Ook hebben we in de tijd een mooie prive band opgebouwd wat oa resulteerde in bijvoorbeeld rondjes fietsen bij en rond de Rottemeren.
  Rob ik heb je leren kennen als een eerlijk en mooi mens die zakelijk altijd op zoek was naar de oplossing met open vizier. En in prive een gezellige en nuchtere kerel waar je mee kon lachen en oprecht geïnteresseerd was in de ander.
  Ik wens je een behouden vaart en hier zullen we je moeten missen maar wel met veel mooie herinneringen die je achter laat.
  Ik wens Annemiek en de kinderen heel veel sterkte toe.

  Jan

 16. Lieve Rob,
  Dank je wel voor de tijd dat we samen mochten werken, je was een super collega en een heel fijn mens. Ik ga je heel erg missen. Liefs Jet

 17. Beste Rob,

  Wat een voorrecht dat ik (al was het maar 2 jaar) met je heb mogen werken. Recht door zee, humor en vooral geen poespas. Hoe krachtig en realistisch ging je om met je noodlot toen ik je nog mocht ontmoeten….nog meer respect dus!

  Rust in vrede.

  Rob de Haas (de 3e Rob van het Robbeneiland Gouda)

 18. Lieve Rob,

  Het valt mij zwaar om afscheid van je te nemen…veel te vroeg. Vanaf het eerste moment dat ik actief was in Zoetermeer ontstond er een mooie band tussen ons. Er was direct een klik, we spraken dezelfde taal en we wisten wat we aan elkaar hadden. Je was een ondernemende, directe en resultaatgerichte bankman in hart en nieren! We zochten elkaar altijd op in het netwerk. Jij droeg ons kantoor, Worrell & Jetten, een warm hart toe en dat resulteerde in vele mooie, gezamenlijke en succesvolle leads en trajecten.

  We hebben ook persoonlijk veel met elkaar gedeeld. Goede en slechte tijden meegemaakt met elkaar. Helaas was de battle van jouw ziekte niet te overwinnen. Zo oneerlijk. Ik wil jou bedanken voor alles en ik ga je ontzettend missen. Je zit voor altijd in mijn hart.

  Rust zacht en in vrede lieve vriend!

  Ik wens Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny heel veel kracht toe met het verwerken van dit grote verlies.

 19. Beste Annemiek,
  Als ‘buurtjes’ in Winterberg hadden we nog onvoldoende tijd om elkaar beter te leren kennen. Wel zullen we Rob blijven herinneren als de ‘vrolijke fietser’. In Winterberg had hij altijd een glimlach op zijn gezicht. Hij was er graag. We zullen hem dan ook zeker missen.

  Alle sterkte gewenst in deze moeilijke dagen, voor jou en jouw kinderen. Onze gedachten zijn bij jullie.

 20. Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny,
  gecondoleerd met het overlijden van Rob.
  Wij hebben zaterdag andere verplichtingen daarom wensen we jullie vanaf deze plek heel veel sterkte.

 21. Namens het bestuur van de Raad van Ondernemend Zoetermeer willen we je bedanken voor je bijdrage aan het ondernemerschap in Zoetermeer. Wij wensen de familie veel kracht bij het verwerken van dit grote verdriet.
  Nicole, Jesse, Astrid, Nicolette en Bert.

 22. We hebben elkaar leren kennen rond 1987 bij AMRO Bank Kneuterdijk te Den Haag. Veel gelachen, hard gewerkt en gevoetbald in het AMRO Bank Den Haag team. Hoe fantastisch was het om elkaar in 2004 weer in het Zoetermeerse te ontmoeten. Overal waar we elkaar tegen het lijf liepen maakte je tijd voor een praatje en was je oprecht geïnteresseerd. Een man van geen woorden maar daden. Ik ga je missen, je leeft voort in mijn gedachten.
  Rust zacht.

 23. Rob
  Als heel ver familielid hebben we elkaar hooit veel ontmoet.
  Toch herinner ik me het etentje waarin de hele familie elk een eigen deel van de maaltijd moest klaarmaken, dat alles aan de Veemarkt in Leiden. En zeker de High Tea met de hele familie ter ere van de 50e verjaardag van je zus Hilde in restaurant de Tender.
  Er is sindsdien toch wel erg veel bij de familie van Bemmel veranderd helaas.

  Ik wens Annemiek en de kinderen heel heel veelsterkte nu en in de nabije toekomst

 24. Niet te bevatten dat zo een stoere man zo afgebroken kan worden door een verschrikkelijke ziekte. We zullen nog vaak aan hem denken.
  Heel veel sterkte de komende tijd.

 25. Rob, altijd in voor een geintje. Wij hebben jou voornamelijk ontmoet op verjaardagen bij mijn broer Arie. Als Rob (en uiteraard Annemiek) binnen kwamen, kwam ook de gezelligheid binnen. Niet 1 maar 2 gebakjes of stukken taart gingen er bij jou wel in. Je was een echte levensgenieter, en bovenal een bijzonder hartelijke vent. Toen we het vreselijke nieuws hoorden, zijn we ons rotgeschrokken. Je bent veel te vroeg uit het leven weg genomen.
  Annemiek, Stefan, Denise, Jhonny en familieleden, heel veel sterkte gewenst.
  .

 26. Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny, op onze vakantie bereikte ons dit bericht, wij schrokken hier van. Het contact is helaas verwaterd maar daarom leven wij niet minder mee. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit verlies maar zie aan de berichten dat hij zeker niet vergeten zal worden! John, Monique, Darryll en Jillian Kamps

 27. Beste Rob,

  Ruim 11 jaar geleden kwam jij bij mij langs toen ik de winkel ging overnemen als zelfstandig ondernemer. Je wilde graag zaken doen en dat is gelukt!
  1,5 jaar geleden zaten we weer met elkaar om de tafel en wederom heb jij mij toen kunnen helpen met de verplaatsing van mijn winkel. Trots stuurde ik je nog wel eens whatsappjes met resultaten en ook kwam je nog op de koffie om mijn resultaten persoonlijk te vernemen. Helaas kan ik dit niet meer met je delen want wat ik had je nog graag persoonlijk willen vertellen hoe goed het gaat met mijn bedrijf. Jij sprak altijd je vertrouwen uit en je betrokkenheid zal ik nooit meer vergeten.
  Rob bedankt voor alles en veel sterkte voor je familie met dit verlies.
  Christiaan Veltrop, Jumbo Veltrop

 28. Rob, ik schrok van het bericht wat ik las op kantoor. Er ging van alles door m’n hoofd. Nee het kan niet waar zijn verbazing, verdriet maar ook tegelijkertijd een lach. Zo door de jaren heen hebben wij elkaar, veelal, telefonisch gesproken. Vooral in het Haagse/Voorburg/Zoetermeer en ook af en toe Rotterdam. Je begon vaak het gesprek met van hoe is het “Bevertje”, dat was goed maar ook weer leuk om elkaar te horen. Het vakgebied was op je “lijf” geschreven, wel zakelijk maar zeker met een met een persoonlijk gevoel. Je stond voor je klant.
  Ik wens u allen heel veel sterkte toe met het verlies van “Rob”.

 29. Lieve Annemiek, Stefan, Denie en Jhonny,

  Toch nog heel snel gegaan. Ik schrok heel erg toen ik gisteren het overlijdensbericht las in het AD. Ik had jullie graag persoonlijk willen condoleren, maar ik ben op vakantie.
  Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte met de verwerking van dit verlies.

 30. Die Welt wird alt und auch wieder jung
  Doch der Mensch hofft auf Verbesserung

  We hebben vele jaren samen opgtrokken. Binnen en buiten ons kantoor, de RVOZ maar altijd in Zoetermeer. Je was even naar Gouda en het was goed je weer terug te zien. Dat was maar kort blijkt nu. Je was niet uit het lood te krijgen en altijd onderkoeld. Je was van zelf sprekend en bescheiden. Voor jouw geliefden: een man om van te houden. Vaar wel.

 31. Familie van Bemmel. Diep geschokt door het toch snel overlijden van Rob.
  Rob hebben wij ( mijn overleden broer en compagnon) leren kennen als accountmanager van de Bank. Band werd persoonlijk maar wel zakelijk. Bij wisselingen van accountmanager wilden wij alleen Rob, anders gingen wij weg.Totdat hij echt naar Gouda vertrok. Aimabele man, interesse in de klant, hart van goud.
  Heel veel sterkte met het verwerken van het verlies. En Rob, dank voor je vertrouwen en doe mijn broer Aad boven de groeten, Mede namens zijn dochter Sabine en huidige compagnon.

 32. Dear Rob,
  I look back upon your visits to our offices and the discussions we had over the years, both in the good times and the difficult times.
  You were always honest and helpful and guided us through the frequent changes occurring in the market and the banking world.
  I am grateful for your time as our ‘Relatiemanager.

  Rest in peace.

 33. Lieve Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny,

  Woorden schieten tekort…
  Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht in het verwerken van dit grote verlies.

  Liefs Saskia en Philip

 34. Beste Rob,

  Als zakelijke klant heb ik het voorrecht gehad je te leren kennen. Niet alleen per telefoon maar ook tijdens de jaarlijkse “bijpraat-zakelijke-koffieseccies” bij ons aan de eettafel. Jij strak in het pak, ik in korte broek op mn slippertjes want je kwam altijd rond de zomer…
  Vanmorgen met de krant aan tafel, zittend op de stoel waar jij ook altijd zat, las ik van je overlijden, shit man…
  Een jaar of 3 geleden hebben wij elkaar voor het laatst ontmoet, helaas vanwege “zakelijke onenigheid” die we gelukkig op een later tijdstip uit konden praten.
  Rob, jij was er niet alleen voor je werkgever, maar zeker ook als mens voor je klant!
  Fijn te horen dat je nog een keer je berg op gaat!
  Ik neem dadelijk een wijntje op je!

 35. Aan Rob bewaar ik alleen maar mooie herinneringen. Ik ben dankbaar voor de 6 jaar van fijne samenwerking, waarin we samen een hecht team vormden. We begrepen elkaar zonder woorden en deelden onze passie voor fietsen (en sport). Geheel in Robs stijl hou ook ik het kort…

  Veel sterkte aan allen!

 36. lieve Annemiek ,Stefan/Denise en Jhonny

  Gecondoleerd met het verlies van ROB.
  Wat een schok. Vele uurtjes heb ik vroeger op Rob gepast. Dat schept een band.
  Weggerukt. zo Jong nog.
  ik wens jullie kracht de leegte te verwerken.

 37. Beste Rob, Het stormt, maar dat is niets vergeleken bij de stof die opwaaide toen ik over jouw overlijden las. Jarenlang hebben we samen heel prettig zaken gedaan. Het was voor mij een omwenteling om te ervaren, dat er ook zulke capabele bankMENSEN zijn. Mede door jouw eerlijkheid, deskundigheid en tomeloze energie om de beste oplossing voor de klant te vinden, hebben wij zowel zakelijk als prive vele doelen kunnen verwezenlijken, waarvoor ik je altijd dankbaar zal blijven.
  Van Voorburg zijn we meeverhuisd naar Zoetermeer, hoewel dat eigenlijk niet kon en de bedoeling was volgens jou. Eerlijk gezegd was dat voor ons de enige optie om uberhaupt zaken met een bank te doen. Direct nadat je besloten had Zoetermeer te verlaten, heb je ons op de hoogte gesteld en op het hart gedrukt dat het wel goed zou komen zonder jou en dat het niet bedoeling was, dat we je achterna zouden gaan naar Gouda. Daar hebben we toen maar naar geluisterd.
  En hoewel we elkaar daardoor niet vaak meer gezien hebben, noem ik je nog regelmatig als het voorbeeld voor iemand uit het bankwezen, die in de benadering naar klanten zijn tijd nog altijd ver vooruit is.

  Rust zacht en misschien komen we elkaar nog eens fietsend op een berg tegen.

  Ik wens Annemiek, de kinderen en de familie heel veel sterkte.

 38. wat hoorde wij een triest bericht,wij wisten dat je ziek was.
  maar zo snel is het gegaan.
  wij kennen jou van verjaardagen bij Cees en Judith.
  je was een ontzettende familieman,en je gezin was je alles.
  wij wensen Annemiek,Stefan Denise en Jhonny ongeloofelijk veel kracht toe

 39. Lieve ome Robbieboy,
  Wij wonen wel niet om de hoek, maar zodra jij kon, kwamen jij en je fiets bij ons op bezoek. Er moest weer een berg beklommen worden, col de la Schlucht, Grand Ballon en Hohneck. Voor jou was niets te gek!
  s’ Avonds een wijntje en lekker eten, dat is waar jij het allemaal voor deed als jij s’ middags met een voldaan gevoel de Hohneck opreed.
  Opgelucht kwam jij weer bij ons aan, je had het wéér gedaan.
  Trots op mijn ome Robbieboy! Je komt dan wel niet meer, maar je zult altijd dicht bij ons zijn.
  (helaas kan ik er zaterdag niet bij zijn, ik lig plat op bed en mag niet reizen, dikke knuffel van mij, ook voor mijn tante, grote neef en lieve nicht).

 40. Ik heb je leren kennen, eerst als vriend, later als zwager, wij hebben elkaar altijd begrepen. Willy en ik zijn je dankbaar voor alles en voor je brede belangstelling van alles wat wij hebben meegemaakt. Jammer dat ik nooit een Feyenoorder van je heb kunnen maken. wat dat betreft verliest Ajax een van zijn trouwste fans. Ik heb je nog kunnen zeggen fijn voor wie je was en dat ik je heb leren kennen, jij zei dat is wederzijds Willem. Nogmaals Annemieke, Stefan, Denise en Jhonny heel veel liefs.

 41. Rob, ontzettend bedankt voor alles wat je zowel zakelijk als privé voor ons betekend hebt. We wensen de nabestaanden veel kracht en sterkte toe bij dit grote verlies.
  Geert & Martin
  TASK

 42. Lieve Rob,
  Wat onwerkelijk jou zo aan te schrijven, maar here it goes. Wij ontmoetten elkaar voor het eerst bij een ontbijtsessie met klanten in Zoetermeer. Je stelde mij aan iedereen voor met een gulle glimlach en de zin “nou, dit is dus mijn nieuwe directeur”. Wij hebben 2 jaar intensief samengewerkt en zijn door alle fases heengegaan: norming, storming, performing en adjourning. Wij hadden wel een beetje een verschil van karakter, inzicht en soms van aanpak, maar een ding hadden we zeer gemeen: man en paard noemen en elkaar met respect behandelen. Er was groot wederzijds respect en we zijn erg goed uit elkaar gegaan toen ik naar Den Haag ging. Jaren later kwam ik je tegen in Rotterdam en was het weerzien warm en hartelijk. We konden ook lachen om onze eerste strubbelingen samen, en hadden er beiden goede herinneringen aan. Je had en hebt een plekje veroverd in mijn hart door je oprechtheid, je directheid en ook je gevoeligheid, want emoties had je! De schok dat je er niet meer bent begint zo vandaag te komen. Ik wens jouw naasten, met name jouw echtgenote en kinderen (waar je nadat je de kat uit de boom had gekeken bij mij veel en liefdevol over vertelde) heel veel sterkte. Mooie herinneringen om te koesteren zijn er, en het grote verdriet zal hierdoor niet weggaan maar wel verlicht worden.

 43. Beste Rob,

  Ik heb jou ruim 30 jaar als een goede vriend mogen kennen.
  Wij werkten samen bij de bank en je was in Voorburg mijn buurman.
  In die tijd heb je ook Annemiek ontmoet.
  Met z’n drieën hebben we toen vele avonden het spelletje Risk gespeeld.
  Een “uit- of thuiswedstrijd” was niet meer als 10 meter lopen.
  Later ben je naar Zoetermeer vertrokken, toen werden Stefan en Denise geboren.
  Het contact is altijd gebleven, zeker op verjaardagen.

  Rob, rust zacht en in vrede op “jouw” berg De Honneck.
  Ik zal je missen.

  Annemiek, Stefan, Denise, Jhonny en alle familieleden heel veel sterkte toegewenst.

  Arie

 44. Met droefenis namen wij kennis van het overlijden van Rob, wij wensen zijn vrouw en kinderen heel veel sterkte toe.

  Jan Koek , Robert, Edwin ,Netty en Karin
  medewerkers Toko International Bv

 45. Beste Rob,

  Ruim 28 jaar geleden heb ik je voor het eerst ontmoet en samen gespeeld bij het AMRO voetbalteam. Fanatiek en altijd een extra stapje (of schopje) om toch maar die wedstrijd te winnen. Zo heb ik je in die 28 jaar, waarin we verspreid over de jaren 10 jaar direct hebben samengewerkt, leren kennen. Als een vechter en iemand die wil winnen. Helaas heb je deze oneerlijke strijd niet kunnen winnen. Ik heb zeer grote bewondering voor de manier hoe je hier mee bent omgegaan. Ik zal en ga je missen, oude reus !!!

  Ik wens Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny heel veel sterkte met het verwerken van dit vreselijke verlies.

  Voor altijd in mijn gedachten,
  Mark Swiebel

 46. deborah en ik wensen Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny heel veel sterkte met dit verlies

 47. Rob,
  Vandaag scheen de zon en mijn gedachten gingen naar jou.
  Jij die mij 25 jaar geleden bombardeerde tot het zonnetje
  van kantoor Voorburg. Na dit kantoor troffen we elkaar weer in
  Zoetermeer en Gouda. De eerste klant die je belde in het kader van de klantoverdracht wilde helemaal geen afspraak. Hij wilde jou! Het viel niet mee maar uiteindelijk heb je de klant kunnen overtuigen dat ze bij mij
  ook prima af waren. Naast een klantenman was je ook een collega uit duizenden.
  Op 22 mei gingen we samen naar een klant. Nadat je naar de huisarts was geweest
  pikte je me op. Om mijn vraag hoe het bij de huisarts was draaide je handig heen,
  nog niet wetende dat dit het begin van het einde was. Ondanks alle zorgen die je toen
  voor je hield heb je me geholpen met de afhandeling van het dossier.

  Lieve Rob, onwijs bedankt voor je wijze lessen. Ik zal je nooit vergeten. Je was een fantastische collega. Ik zal je missen.
  Rust zacht.

  Liefs,
  Wendy ☀️

  Ik wens Annemiek, Stefan, Denise, Jhonny, familie en vrienden veel sterkte, liefde en kracht om dit enorme verlies te dragen.

 48. Rob,
  Het was zondag 28 mei, 22.10 uur. Ik ontving een appje van je. Je wilde me spreken, de volgende morgen en het was urgent. Ik dacht: “Is er misschien ies mis met een klant van Rob?”

  Helaas was het een heel ander bericht, een verschrikkelijk bericht, namelijk dat je ernstig ziek bleek te zijn. Wat moet dat eenzaam zijn, als je wereld ineens stopt met draaien.

  Ongelooflijk dat je er niet meer bent.

  Je bent voor mij altijd het voorbeeld geweest van de perfecte collega en de perfecte relatiemanager. Het werk zoals je dat deed: sluiten van deals, omgaan met collega’s en klanten, er was geen betere in mijn ogen. Je was minder handig met de it, de digitale vooruitgang, computers en nieuwe systemen, maar daar had je een oplossing voor: al die jaren had je geweldige collega’s om je heen verzameld die je op dat vlak graag ondersteunden. Mensen vonden het heel prettig werken met je. Je was oprecht, eerlijk, slim, energiek, charmant, eigenlijk alles wat je maar kunt wensen bij je naaste collega.

  Ik heb persoonlijk heel veel van je geleerd en daar ben ik je heel erg dankbaar voor. Voor ons team op kantoor Gouda was en ben je eigenlijk onmisbaar. Niet alleen omdat je je werk geweldig deed maar vooral om je warme, vrolijke en humoristische persoonlijkheid. Wat zullen we je missen. Alle verhalen lezende, op deze mooie gedenkpagina, maakt dat ik nog beter begrijp wat je voor al die mensen hebt betekend. Het ontroert me enorm.

  Rob, je had het allemaal uitgestippeld, nog een paar jaar werken en dan genieten, met Annemiek en de kinderen, je fiets en jullie appartement in Winterberg, naar je broer in Frankrijk, lekker eten, sporten kortom genieten van het leven na ruim 40 jaar hard werken. Zo oneerlijk dat jullie dit niet is gegeven. Ik snap niet waarom dit soort ellende gebeurd. Beste Rob, je hebt een onuitwisbare indruk achtergelaten, ik zal je nooit vergeten, rust zacht.

  Rob van Willigen

 49. Rob, 12-09-1999 namen we als nieuwe buren samen een squash abonnement bij Dekker Sport. Elke week speelde we mooie potjes en waren we elkaars uitlaatklep, zowel binnen als buiten de baan. In de weekends ging het er vaak nog scherper aan toe, met onze kinderen regelmatig als trouwe toeschouwers.

  Jullie verhuizing bracht gelukkig geen roet in het eten, want we gingen gewoon lekker door, we konden niet zonder ons wekelijkse afmat uurtje. Het was 3 maanden geleden dan ook een grote schok toen je belde, voorlopig effe geen squash zei je…..

  En vandaag 12-09-2017, precies 17 jaar later valt jouw afscheidskaart in onze brievenbus. In die jaren hebben we zo’n 600 potjes squash gespeeld, lief en leed gedeeld en zijn onze kinderen grote mensen geworden, man wat ben ik blij dat we deze tijd samen hebben doorgebracht, bedankt voor alles!

  Annemiek, Stefan Denise en Jhonny héél héél veel sterkte.

 50. Lieve Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny.

  Woorden vallen in het niet bij dit grote verlies, toch willen we jullie via deze weg heel veel sterkte toewensen.

 51. Lieve Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny.

  De tijd gaat voort, alleen in gedachten kun je terug.
  Wij wensen jullie veel kracht bij het verwerken van dit grote verdriet.

 52. Ik heb je leren kennen in 1999 toen ik in Zoetermeer kwam werken. We hadden een klik. Jij de buitendienst ik de binnendienst, jij de grove lijnen ik de details. We woonden bij elkaar in de buurt, onze kinderen hadden ongeveer dezelfde leeftijd, we konden ook privé veel delen met elkaar. Altijd een luisterend oor en de meest pragmatische oplossingen bedacht je. Rechtdoor op je doel af, nooit moeilijk doen als het makkelijk kon. Geweldig snelle denker en analiseren kon je als de beste. Zo werkten we 11 jaar samen, een tijd waar ik met veel plezier aan terug denk. We maakten een keer een jaarplan met de muziek van Tina Turner, (wij vonden jaarplannen maar stom) het nummer was Simply the Best. Erg toepasselijk. Ik moet nog steeds glimlachen elke keer weer als ik dit nummer hoor. Voor collega’s ging je echt door het vuur, al moest je ervoor naar het hoofdkantoor.
  We bleven contact houden, na ons vertrek uit Zoetermeer. Je was de meest trouwe volger en lezer van mijn blog. Soms verdacht ik je ervan dat je iets had ingebouwd waardoor je een signaal kreeg als ik wat had geschreven. Maar dat kon ik me niet voorstellen, je noemde jezelf “wat onhandig met de computer” (digibeet?) maar altijd kwam er trouw een reactie, een belletje, een appje een blos bloemen of een bezoekje. De hulp die je me aanbood vorig jaar zal ik nooit vergeten. Collega, maar ook vriend voor het leven.

  Lieve Rob, ik ga je missen.
  Rust zacht
  and remember
  Simply the Best.

  Ik wens Annemiek, Stefan, Denise, Jhonny en de familie heel veel sterkte.

 53. Bij deze willen wij jullie allen condoleren bij het verlies van jullie echtgenoot en vader.
  Veel sterkte toegewenst in deze héél moeilijke dagen.

  Karel en Annemie Ringoet-Segers
  buren App. 3 Winterberg

 54. Rob,
  Wij herinneren jou als een introverte, vriendelijke en vooral familieman. Bij gebeurtenissen van wederzijdse familie kruisten onze wegen. Veel te jong ben je heengegaan!
  Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny. HEEL VEEL STERKTE!!!

 55. Beste Rob,

  Als “verse buren” in Winterberg hebben we helaas de kans niet meer gehad om samen op de racefiets de omgeving te verkennen – wat een verdrietig nieuws om te horen dat het leven gisteren is opgehouden voor je.

  “Pluk de dag” schreef je me nog maar zo kort geleden; dat zullen we zeker.

  Ik wens Annemiek en je kinderen heel veel sterke in het verwerken van dit grote verlies.

 56. Lieve Rob,
  Wat een verdrietig bericht dat het leven voor jou veel te vroeg is opgehouden. Mijn steun gaat uit naar jouw gezin en natuurlijk familie en vrienden. Ik heb fijne herinneringen aan onze korte samenwerking zo’n 20 jaar geleden bij de bank in Voorburg. Ik was trainee en jij was mijn zakelijke leermeester. Ik heb van je geleerd en vooral ook immens veel met je gelachen. Gedurende het werk, maar ook buiten kantoortijden met het hele Voorburgse team tijdens borrels en vrijmibo’s in de Fox. Gelukkig zagen we je ieder jaar weer tijdens de reunieborrels in de Fox. Ik ga je missen, je lach, je humor, je realisme, je warmte en je oprechte belangstelling. Liefs XXX

 57. Met verdriet lees ik dat je overleden bent, beste Rob. Als financieringsspecialist trok ik graag samen met je op. Ik merkte daarbij dat je door je klanten op handen gedragen werd. Jij was al “crazy for clients” voordat deze term werd uitgevonden: de klant stond voor jou altijd centraal. Ik koester het aparte soort humor dat we onderling met elkaar hadden. Maar dat was denk ik ook kenmerkend aan je en dat gevoel en die wisselwerking hebben anderen ook ongetwijfeld met je. Dankbaar dat ik je hem mogen kennen en met je op mocht trekken.

 58. Dank zei het grote vertrouwen wat rob in mij en ons bedrijf heeft gehad is het ons goed gegaan. Zoals we Rob kennen en blijven gedenken ” een goed mens ” Beste Rob het ga je goed jongen . Ook ontzettend veel sterkte naar je vrouw en kinderen toegewenst.

 59. Beste Rob, woorden schieten tekort na het zeer verdrietige bericht dat je bent overleden. Zeer graag schrijf ik een stukje over jou en de mooie herinneringen die ik aan jou heb.
  Ik ken je als collega meer dan 20 jaar. Ik zal je herinneren als een geweldige kerel. Authentiek, begaan met collega’s en een kei in je vak. We leerden elkaar pas echt kennen bij ABN AMRO Zoetermeer. Een korte periode in het jaar 1998 en intensief in de periode 2003-2005. Ik kon altijd op je rekenen als mens en collega.
  Meer dan eens heb ik jou als zeer goed voorbeeld aangehaald wanneer we intern spraken over hoe een Senior Relatiemanager zijn vak zou moeten uitoefenen. Jij was voor mij dat voorbeeld. Klanten bankierden bij Rob, klanten bleven ook bij Rob en nieuwe klanten kwamen regelmatig via-via bij Rob bankieren. Het zegt iets over jouw betrokkenheid en de mooie persoonlijkheid die je had.
  Als collega’s hebben we erg veel lol gehad. Cliënten-bijeenkomsten, uitjes met het team, collegialiteit en niet te vergeten iedere middag met zijn 3’en (met Marc) lunchen. Pffff….Ik heb nog nooit zoveel kibbeling gegeten als in de periode dat wij hebben samengewerkt ?.

  1 voorval dat jou tekent als mens blijft mij voor altijd bij. In 1998 kreeg ik binnen ABN AMRO een andere baan in Amsterdam. Jij nam mijn baan over op ons kantoor te Zoetermeer. Op dat moment werd mijn zoontje zeer ernstig ziek.
  Die nieuwe baan in Amsterdam kwam mij ineens heel slecht uit.
  Spontaan bood jij mij aan om alles terug te draaien zodat ik op kantoor Zoetermeer kon blijven werken in de buurt van mijn zoontje. Uiteindelijk hebben we hier niet voor gekozen en bleef jij op Zoetermeer. Maar het gebaar was echt geweldig Rob, ik ben nog ontroerd wanneer ik aan dat moment denk.

  Ik wil Annemiek, Stefan, Denise en Jhonny heel veel kracht en sterkte wensen.
  Bart van Kersbergen

  Ps Ik ben op Bali, ik ben er dus helaas niet bij zaterdag, maar zal in gedachten bij je / jullie zijn op de begrafenis.

 60. Immer gedreven en je wist wat je aan Rob had. Geen poespas. Het zaalvoetbaltoernooi van de bank in 2007 herinner ik me nog maar al te goed. De vonken spatten ervan af. Een winnaar en een klantenman. Gezellig, spontaan, ter zake kundig en vooral eerlijk. Op de vrijdagmiddag tijdens de borrel kwamen de fietsplannen weer op tafel en vol enthousiasme sprak je over Winterberg en je gezin. Ik ga je ontzettend missen Rob of eigenlijk mis ik je al.

 61. Onbegrijpelijk toen ik hoorde dat Rob getroffen was door die vreselijke ziekte. Wist gewoon niet wat te zeggen. Dacht terug aan de jaren dat we samen gewerkt hebben bij ABN AMRO Zoetermeer. Een geweldige tijd. Tot mijn vertrek kwamen we elkaar ook in Rotterdam nog tegen. Een geweldige collega, de ‘cowboy’ onder de accountmanagers.
  Ik wens Annemiek, de kinderen en de familie heel veel sterkte.

 62. Rob,

  Weinig woorden, recht doorzee, no nonsens, hart op de juiste plek!

  21 mei 2017, mijn laatste fietstrip met jou is een dierbare herinnering. Je favoriete rondje door de duinen van Scheveningen tot Katwijk. We reden een gemiddelde van 30 km p/u. Ik nam je voor het eerst een beetje “op sleeptouw”, achteraf wist ik waarom… je kon lastig eten wat uiteraard z’n invloed had op je energie niveau. Maar met jouw doorzettingsvermogen maakte je het “rondje” af… en hoe!

  En weet je nog, onze squash wedstrijden… Beide bloedfanatiek en mijn racket tegen jouw lip… En allebei geen telefoon bij ons om het thuisfront te informeren dat je lip werd gehecht… Er gebeurde altijd wel wat.

  Samen klanten bezoeken, op zoek naar deals. Je had er na 40! dienstjaren nog altijd plezier in. En met jouw ervaring stonden we altijd 1-0 voor. Je klanten liepen met je weg en wisten precies wat ze aan je hadden.

  Ik had je het plezier van je appartement in Duitsland en bezoeken aan je broer in Frankrijk nog zo gegund. Hier van genieten samen met Annemiek en je kinderen… Helaas gunde die vreselijke ziekte je dit plezier niet meer.

  Ik wens Annemiek, dochter en zoon heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

  Fietsmaatje, toffe collega, maar bovenal vriend.
  Ik ga je missen, het gaat je goed.

  Rust zacht Rob.

 63. Wij hebben Rob leren kennen als onze accountmanager van ABN toen wij voornemens waren aandelen Corrosion te kopen. Rob zijn rol en nazorg hierin, hebben wij als zeer waardevol ervaren. Het was altijd gezellig als hij een bakkie kwam doen. Zijn ontspannen houding en oprechte interesse zullen wij nooit vergeten. Wij baalden enorm toen hij van Industrie tak naar Retail ging. Hij was zo’n man waar je contact mee wilde houden. We spraken hem nog in Gouda op 21 februari 2017. Vitaal als altijd. Nu 7 maanden later realiseren we ons dat we zo’n praatje met hem, niet meer mee zullen maken. Een mooie man gaan we missen maar vergeten zullen we hem niet!

 64. Je stoel is leeg, je lach gaan we niet meer horen…..
  ik heb genoten van de jaren dat ik met je heb mogen werken. Je was een fantastische collega en vriend!
  Wat ga ik je vreselijk missen. Voor altijd in mijn hart ….

 65. Een zeer gewaardeerde collega die altijd voor je klaar stond. Daarnaast heel prettig in de omgang en een goed mens. Hebben heel veel leuke dingen meegemaakt en ook een vaste bezoeker van onze Voorburgse reünies.
  Helaas veel te vroeg overleden aan deze vreselijke ziekte.
  Altijd in mijn gedachten

Rob van Bemmel

13 April 1959 - 11 September 2017

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.