q Serge Weber - Infinity Uitvaartzorg
079 5000 250 dag en nacht

Serge Weber

27 juni 1962 - 16 november 2021
Serge Weber

16 Condoleance(s)

 1. Lieve Marylin, Maurice en Yannick,

  Gecondoleerd met dit enorme verlies.
  Ik ken Serge als een lieve collega die altijd voor iedereen klaar stond en met wie ik altijd plezierig heb samengewerkt.
  Ik wens jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

  Evelyn

 2. Lieve Marilyn, Maurice en Yannick,
  Wat een mooi afscheid is er vanmiddag van jullie man en vader genomen! Wat zou Serge trots zijn geweest op jou, Yannick: dat je daar toch maar mooi stond!
  Ik ben dankbaar dat ik er online bij mocht zijn.
  Lieve Serge, oude Bilderdijker, ik heb alleen maar mooie herinneringen aan de tijden dat we met zijn allen in de Bilderdijkstraat woonden. Voor ons allemaal een bijzondere tijd waar ook jij een grote rol in speelde.
  We’ll meet again en dansen de sirtaki!
  X

 3. Dear Marilyn, Maurice, Yannick and cousins
  I will always remember Serge as a warm, fun, sociable, funny and attentive cousin. In whatever situation, he was always smiling and positive, always finding nice words to say. Unfortunately, we didn’t see each other often due to the distance but whenever we met, it was like we left each other the day before. He left too early … now he will be with his mother and father and will be looking from above…
  Rest in peace Dearest cousin.
  Wishing lots of strength to the whole family.
  Marie-Hélène

 4. Praten en lachen doen wij niet met degene die er niet meer is. De mooie herinneringen met jou blijven wij koesteren.
  Rust zacht Serge.
  Marilyn, Maurice en Yannick sterkte en kracht in deze moeilijke periode.
  Sheri, Mané & Jay

 5. Lieve Marilyn, Maurice en Yannick,

  Ik wil jullie condoleren met het grote verlies van je man en vader.

  Ik ken Serge al heel lang via feesten en verjaardagen van
  Micheline en Chris.

  Wij hebben een gedeelde passie voor het Carnaval do Rio in het oude congresgebouw. Helaas bestaat dit feest niet meer, maar hadden altijd nog plannen om dit feest weer nieuw leven in te blazen.

  Verder kende ik Serge als een zeer behulpzame vent die meteen klaar stond om mij te helpen met reparatie toen ik een waterleiding per ongeluk had doorboord.

  Ik waardeerde Serge om zijn humor en joviale karakter.

  Heel veel sterkte voor jullie en familieleden toegewenst.

  Serge rust zacht.

  Liefs

  Remko en Kees

 6. Jaren terug hebben wij een heel gezellige dag in Blijdorp beleefd met Serge en de kids . Afgelopen zondag nog gezellig kunnen kletsen met elkaar. Ik herinner mij Serge als een hele vrolijke, attente en energieke man en die herinnering zal ik behouden.
  Lieve Marilyn, Maurice en Yannick heel veel sterkte.

  Hartinie, Oscar & kids

 7. Lieve Marilyn, Maurice, Yannick en familie,

  Onze condoleances. Onze herinneringen aan Serge zijn niks anders dan goede. Een vrolijke, lieve man.

  Wat een prachtige en treffende foto van Serge op de rouwkaart. In een mooie auto, vrolijk, een lach en een fijne sweater/hoodie aan.

  Sterkte de komende periode. In gedachten zijn we bij jullie. Liefs, Gerard, Corinne, David en Joshua

 8. Ik ken Serge al heel lang en met vrolijke herinneringen zal ik aan hem terug denken. Vakantie, gezellige stapavonden,maar vooral zijn attentheid en hulp. Serge heeft me meerdere keren geholpen met klussen, zoals denk ik ook vele anderen. Dank voor dat alles, we gaan je missen. Veel sterkte aan familie en vrienden!

 9. Ik herinner Serge als een fantastische collega die altijd klaar stond, betrokken was, goede raad had en mooie verhalen kon vertellen. Vooral zijn technische kennis, (soms wat bijzondere) ideeën voor oplossingen en snelle handelen bij problemen zal ik nooit vergeten. Die herinneringen zal ik blijven koesteren.

  Lieve familie, gecondoleerd en ik wens jullie veel sterkte en kracht toe.

 10. Lieve Marilyn, Maurice en Yannick,

  Serge heb ik lang geleden leren kennen via mijn vader, hij was zijn zeer gewaardeerde collega en “vriend”. Serge woonde notabene een straat naast ons. Maar Serge werd meer dan een collega alleen. Mijn vader had heel veel bewondering voor hem, dat voelde ik op de manier waarop hij altijd over hem sprak.

  Serge zat bij mij thuis aan de keukentafel zijn huiswerk te maken van zijn avondstudie. Serge kwam ook helpen met een klusje of KLUS die geklaard moest worden. Serge kon zo heerlijk lang verhalen vertellen maar ook kon hij heel geconcentreerd zijn dan moest je hem even niet storen. Altijd die vrolijke lach en positieve tijd. Dat was Serge!! Nu is Serge niet meer. Dat doet pijn, heel veel pijn en intens verdrietig.

  Lieve alledrie, Marylin, Maurice en Yannick vanuit het diepste van mijn hart, heel veel sterkte met dit grote gemis.

  Lieve groet, Jeanette

 11. Lieve Marilyn Maurice en Yannick en verdere familie.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.
  Voor altijd in ons hart lieve Serge.
  Hanswillem en Ria

 12. Serge zal altijd als een warme, leuke, gezellige en attente aangetrouwde neef in herinnering blijven. Maar wat zo bijzonder is aan Serge, is dat hij altijd geinteresseerd was in de ander. Rust zacht lieve Serge.
  Heel veel sterkte Lieve Marilyn, Maurice en Yannick in deze moeilijke tijden.

 13. Heel veel sterkte gewenst familie en vrienden van Serge. Serge stond altijd voor collega’s en opdrachtgevers klaar en was altijd op zoek naar oplossingen! Hardwerkend, loyaal maar vooral genietend van het leven!

 14. Rust zucht, je bent een collega geweest, waar geen vraag teveel was, je altijd tijd nam voor de ander. Met warme herinneringen kijk ik terug. De herinnering zal altijd warm zijn. Sterkte voor de familie in deze zware tijden.

 15. Rust zacht. Alleen maar mooie herinneringen aan een zeer aangenaam persoon in de omgang! Condoleances voor de familie.

 16. Mes sincères condoléances à Marylin et ses enfants et à ses frères et sœurs. Bon courage à vous dans ces moments difficiles.
  Avec toute mon affection.
  Sophie Leroy

Rouwkaart voorkant Serge Weber
Rouwkaart midden rechts Serge Weber
Rouwkaart midden links Serge Weber

Serge Weber

27 juni 1962 - 16 november 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.