079 5000 250 dag en nacht

Stairway to heaven

door 15, nov, 2014

Vorig jaar heb ik de uitvaart verzorgd van een vrouw die slechts 45 jaar oud mocht worden. Zij overleed geheel onverwacht en haar man Sander en twee kinderen van 15 jaar bleven verbijsterd achter.

Ik bleef na de uitvaart contact houden met Sander, we whatsappten af en toe of mailden. Vorige week belde hij me op om een afspraak te maken om weer eens bij te praten en ook wilde hij praten over mijn mooie vak, misschien was het wel iets voor hem. We spraken af voor volgende week.

Echter, ik werd afgelopen dinsdag gebeld door zijn broer, die mij vroeg of het klopte dat Sander en ik een afspraak hadden. Nadat ik dit bevestigde vertelde hij me dat onze afspraak niet door ging…Hij vertelde me dat Sander die ochtend plotseling was overleden…Ik kreeg een brok in mijn keel en moest even gaan zitten. Ik kon en kan het niet bevatten.

Vandaag was zijn uitvaart en de plechtigheid eindigde met het lied “stairway to heaven”, waar steeds de zin in terug kwam “It makes me wonder”. Meer woorden kan ik hier niet voor vinden…

trap-richting-wolken-stairway-to-heaven

Meer nieuws en verhalen

moeder en kind uitvaartkist

Moeder en kind herenigd

Mei 21, 2016 Regelmatig heb ik gesprekken met mensen nog voor dat zij komen te overlijden. Men vindt het vaak geruststellend om hun wensen te hebben... Lees verder >>

twee hartjes in zand getekend verbonden

Verbinding

Apr 10, 2016 Op een avond werd ik gebeld door een dochter met de mededeling dat haar vader was overleden en ze vroeg me of ik zo snel mogelijk kon komen om de… Lees verder >>

hervormde kerk bleiswijk

Koninginnen pas

Mei 15, 2017 Enkele dagen geleden mocht ik in Bleiswijk een uitvaart verzorgen. De kerkdienst vond plaats in de Nederlands Hervormde kerk oftewel de “Dorpskerk” in Bleiswijk… Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.