079 5000 250 dag en nacht

Stef van Doorn

26 mei 1947 - 20 april 2021
Stef van Doorn

26 Condoleance(s)

 1. Lieve Janke,

  Wat schrok ik, toen ik de mail met kaart van Fred kreeg, Zoals je weet wonen wij in Engeland en kwam het bericht wat later, vandaar ook mijn late reactie.
  Ik (dochter van Bennie en Ben) heb jullie gelukkig nog gesproken op de laatste van Doorn reünie, waarop we hoorden dat Mirjam was overleden. Dat je nu ook dit zo kort erna overkomt is niet te bevatten.

  Tante Annie en oom Jan en ook oom Jan alleen of tante Annie met Stef logeerden wel vaker bij ons in Den Haag. Ik zei nog tegen Stef, dat ik hem volgens mij op straat heb geduwd in de wandelwagen. Hij glimlachte en zei: dat lijkt me sterk, want ik ben ruim een jaar ouder dan jij. Waarschijnlijk hebben we gewoon op straat gespeeld, maar ook zijn herinneringen uit die tijd waren vaag. Mijn oudste zusje Betty kan zich hem wel nog herinneren zittend in de kinderstoel.
  Mijn ouders konden het heel goed vinden met Jan en Annie.
  Ik zei ook tegen Stef, dat als ik hem zag ik ook altijd tante Annie zag.

  We zagen elkaar niet vaak toen we ouder waren, maar ik vond hem altijd zo aardig, geduldig en met die innemende glimlach.

  Ik wens jou Janke en ook Fred, Jan Frans, Nans en Ellis mede namens Andrew heel veel sterkte, liefde en Licht!

  “En dan , als hij er niet meer is, blijkt hoe vol hij de wereld heeft gemaakt”

 2. Lieve Janke,

  Mijn deelneming met het plotselinge overlijden van Stef.
  Stef en ik hebben vele jaren met elkaar opgetrokken als bestuursleden van twee samenwerkende officiersverenigingen. Na de fusie van die beide verenigingen heb ik als voorzitter met Stef als secretaris in het bestuur van de Vereniging van Officieren Logistieke Diensten mogen samenwerken. Dat was een bijzonder fijne periode, want er was geen betere bestuurscollega om de wagen mee te besturen. Zo vol toewijding, maar ook relativeringsvermogen en altijd hartelijk en met aandacht voor de mensen om hem heen.
  Hij laat mooie herinneringen na.
  Janke, ik wens je alle sterkte toe in deze moeilijke periode en het vinden van troost en geluk in de toekomst.

 3. Enorm veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd met dit zeer onverwachte verlies. Ik vond het een eer om de therapeut van Stef te zijn.

 4. Wat is het vreselijk snel gegaan. Woorden schieten hierbij te kort.

  Janke en verdere familie heel veel sterkte gewenst.

  Wim en Susan Ammerlaan.

 5. Beste Stef,
  Wat gemis is dit voor ons, Stef onze fijne buurman die altijd voor ons klaar stond, tijdens onze vakanties sloot en opende jij elke dag onze gordijnen. Vreemde dingen gebeurde dan, laatst stond de televisie nog aan tijdens onze afwezigheid, dat was door een update, maar jij lost dit gewoon voor ons op. Ook als (Ajax-NLelftal) voetballiefhebber zal ik je missen, ik zie je nog zitten met Mirjam in het oranje gekleed voor de televisie bij een wedstrijd van het Nederlands elftal, wij gaan je missen Stef! Wij condoleren hierbij buurvrouw Janke en familie en wens hen veel sterkte en kracht toe met dit enorme verlies!
  Veel liefs de buurtjes

 6. Lieve Janke en familie,

  Zo kort na het overlijden van Mirjam ook Stef te verliezen is niet te bevatten.
  Wij hebben Stef en jou leren kennen als ouders van Mirjam, de hartsvriendin van Judith.
  Ook al zagen we elkaar niet zo vaak, de herinnering aan Stef blijft van een innemend, betrokken en positief mens, ondanks alle ellende die jullie trof.
  Heel veel sterkte gewenst.
  Ger en Lineke

 7. Op deze zonovergoten voorjaarsachtig nemen we afscheid van Stef die ook in zijn leven altijd probeerde alles van de zonzijde te zien, ook in moeilijke omstandigheden.
  Samen met Janke kon hij alles aan.
  Wij zullen Stef herinneren als een betrokken en attente persoon die er altijd was voor zijn gezin en zijn omgeving.
  We zullen je missen Stef maar in het contact met Janke blijf je aanwezig.

 8. We kennen Stef al heel lang (sinds 1984). Toen Mirjam nog klein was, kwamen Stef, Janke en Mirjam bij ons in de straat wonen. Al vrij snel speelde Mirjam en onze kinderen met elkaar en pasten we vaak op elkaars kroost, inclusief logeren. Toen de kinderen daar te groot voor werden, pasten we jarenlang op elkaars huis tot het een te grote belasting werd vanwege de gezondheid van Stef. Hij verzorgde ons huis altijd heel serieus en nauwgezet, beter kon niet.

  We kunnen het niet geloven dat Stef er nu niet meer is, zo onverwacht en zo intens verdrietig. We zullen Stef missen als een integere, plichtsgetrouwe lieve (buur)man.

  Wat Janke nu is overkomen, is niet te geloven. Dochter en man weg, zonder mededogen. Janke en ik (Paul) hebben onderweg tijdens de tragische rit naar het ziekenhuis hierover samen een mening hierover gevormd en dat houden we ook samen!
  We blijven Janke uiteraard steunen!

  Joke en Paul van der Riet

 9. Lieve Stef, zo plots! Dat was zeker niet jouw plan, om je lieve Janke alleen te laten… Samen hadden jullie het goed, en zelfs met het onbeschrijflijke verdriet om Mirjam (nog maar zo kort geleden) vonden jullie samen een weg daarin. Je blijft in onze herinnering altijd de zorgzame, sportieve man, met een prettige droge humor, die kon genieten van rust maar net zo van een biertje en gezelligheid. We wensen Janke en de hele familie veel sterkte bij dit onverwachte verlies.

 10. Lieve Janke en familie,

  Ja, verslagenheid na het plotselinge overlijden van Stef.

  Een lieve man en vader voor z’n vrouw en dochter. We zijn er
  stil van en zullen er altijd voor je zijn Janke.

 11. ericavanzessen@gmail.com

  Lieve Janke,

  Opnieuw een groot verdriet voor jou. Eerst je prachtige dochter en nu je lieve man. Gecondoleerd en heel veel sterkte.
  Als ik aan Stef denk, dan denk ik aan de logeerpartijen vroeger op de Karel Doormanlaan in Hilversum. Stef,mijn grote neef die altijd heel aardig voor mij was. Ik logeerde dan bij Nans; zij is even oud dan ik.
  Ook de familie van Doorn gecondoleerd met hun lieve broer, zwager en oom.

 12. Lieve Stef Gedurende de Corona maatregelen had ik het geluk dat jullie 1 persoon mochten ontvangen. Daar heb ik flink gebruik van gemaakt. Even binnenwaaien voor een kopje thee, even lachen om grappige filmpjes van mijn kleinkinderen. En nu…… nooit meer! Nooit meer zie ik je achter de laptop aan de eettafel, nooit meer het geluid van jouw telefoon als het tijd was voor medicijnen. Ik bedank je voor zoveel jaren vriendschap. En weet dat ik Janke zal steunen. Rust zacht❤️

 13. Lieve Stef,

  Je zult in mijn herinneringen voortleven als de fijne, zorgzame vader van mijn lieve vriendin Mirjam, die ik nog zo mis.

  Ik wens Janke en familie veel sterkte en moed toe met weer zo’n groot verlies.

  Debora (& familie)

 14. Lieve Janke,

  Mijn oprechte condoleances met het plotselinge overlijden van Stef. We hebben elkaar in ons gezamenlijke militaire bestaan vele tientallen malen ontmoet en jullie oprechte hartelijkheid zal me altijd bijblijven. Ik zal me Stef herinneren als een door en door goed en goedmoedig collega, over wie ik met de beste wil van de wereld geen kwaad woord zou kunnen schrijven. Stef en ik hebben gedurende vele jaren op zeer verschillende manieren samengewerkt en ik denk daar met de grootst mogelijke waardering aan terug.

  Ik wens je veel sterkte in het verwerken van het verlies van Stef, weet dat ik – en velen met mij – met heel veel respect aan hem terug zullen denken.

 15. Lieve Janke wat een verdriet ,dat wij hoorde van de week van onze nicht Ellis dat haar broer zo plotseling is overleden en dat zo kort na het verdriet van jullie dochter Mirjam , daar zijn eigenlijk geen woorden voor.
  Wij condoleren jou met dit verlies en wensen jou heel veel sterkte voor deze dagen en de komende tijd.
  Liefs en veel sterkte van Rien en Jeannet

 16. Beste Stef, ik herinner me jou als een (t.o.v. mij) oudere, rustige en vooral fijne collega, die altijd oprechte warmte uitstraalde. Ik heb jou vooral leren kennen buiten de formele dienst om, namelijk binnen de vereniging (VOInt, later VOLD), waar jij je ook vele jaren als bestuurslid op de jouw bekende bescheiden wijze inzette om het voor de leden beter te maken. Dat was ook jouw kracht; liefde en zorg voor mensen. Die herinnering is dan ook het meest dierbare. Rust zacht Stef.

 17. Lieve Janke, wat een onbeschrijflijk leed overkomt jou nu weer…zo kort na Mirjam nu jouw lieve man en mijn oude badmintonmaatje zomaar weggenomen, hartverscheurend…Stef zal bij mij natuurlijk altijd dat plekje blijven innemen, elke week lekker badmintonnen met Herman en Vincent, ook allebei al niet meer onder ons…daarna natuurlijk het biertje en de balletjes, wat waren dat mooie tijden. Ik zal het nooit vergeten en houd er dankbare herinneringen aan. Ik hoop dat jij troost zal vinden in je woorden op de kaart: “wat hebben we prachtige jaren gehad”. Heel veel sterkte lieve Janke, en voor Stef: rust zacht, man…bedankt voor je vriendschap.

 18. Als ik aan Stef terugdenk, komt bij mij gelijk de associatie op: een warm mens, die de belangen van andere mensen altijd en overal vooral ook in de weerbarstige praktijk binnen de Koninklijke Landmacht centraal plaatste. Stef jij was een oprecht en eerlijk MENS! Ik wens jouw naasten veel sterkte met het verlies

 19. Lieve Stef, slenteren over de kerstmarkten met z’n 4en, glaasje gluhwijn en met Cees een broodje bratwurst. s’avonds gezellig restaurantje, biertje, wijntje en lekker eten, slapen en de volgende dag weer over de markten slenteren. We hebben er van genoten en gaan dat heel erg missen net zoals we jouw zullen missen. Heel veel sterkte voor Janke en de familie. Dag lieve Stef

 20. Lieve Janke, wat een onbeschrijflijk leed overkomt jou plotseling. Ik was zeer geschokt toen ik het hoorde. Stef en ik kennen elkaar vanaf onze geboorte in Hilversum. We zijn altijd bevriend geweest. Met name de afgelopen maanden heeft Stef zich naar mij toe een warme en meelevende vriend getoond toen ik veel verdriet had en heb om Joy.
  Nog kort geleden spraken jij en ik elkaar per telefoon over onze gezamenlijke rouw om resp. Mirjam en Joy. Ik zei toen tegen je: ‘gelukkig hebben jullie elkaar nog’. Dat is er nu ook niet meer.
  Een paar maanden geleden was het leven voor mij uitzichtloos, maar dat is nu al wel anders. Laat deze wetenschap een troost voor je zijn. Ik wens je heel veel kracht en wijsheid in de komende periode. Natuurlijk overbodig te zeggen dat ik je met alle mogelijke liefde wil bijstaan als je daar behoefte aan hebt.

 21. Ongelooflijk, dit plotselinge verlies. Lieve Janke, heel veel sterkte. Ik heb er gewoon geen woorden voor, wil je eigenlijk alleen maar heel erg knuffelen. Heel veel sterkte voor familie en vrienden.

 22. Lieve Janke, lieve familie,

  Enorm veel sterkte toegewenst met dit grote verlies…
  Woorden schieten echt tekort.
  🥀

 23. Veel sterkte voor iedereen die hem kende en vooral voor zijn lieve vrouw en familie.

 24. lieve Stef,
  Wat zal ik je missen.Als je samen met Janke bij mij kwam kon je zo genieten als we lekker zaten te eten en praten konden we ook heel goed.zo,n vriendschap als met jou zal ik niet vergeten!
  Tink

 25. Woorden schieten te kort voor dit plotselinge verlies.
  Hopelijk ben je op een plek waar iemand je met open armen zal ontvangen.

  Heel veel sterkte!

 26. Gecondoleerd met dit plotselinge verlies heel veel sterke voor ieder die hem lief had

Rouwkaart voorkant Stef van Doorn
Rouwkaart midden rechts Stef van Doorn
Rouwkaart midden links Stef van Doorn

Stef van Doorn

26 mei 1947 - 20 april 2021

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.