079 5000 250 dag en nacht

Terugblik op 2017

door 3 jan, 2018

Terugblik op 2017

door 3 jan, 2018

Ik heb de gewoonte om ieder jaar terug te blikken op het afgelopen jaar, zowel op zakelijk gebied als privé. Deze twee lopen bij mij echter altijd een beetje door elkaar, omdat mijn “werk” ook een stukje als “privé” aanvoelt.
De mensen die ik mag helpen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven, die van het moeten loslaten van hun dierbare, delen meestal hun gevoelens en bijzondere momenten in deze fase met mij. En bijzondere momenten waren er het afgelopen jaar zeker!

Alle uitvaarten waren uniek

Alle uitvaarten waren uniek, evenals de nabestaanden. Ieder mens heeft zijn of haar persoonlijke levensloop en verhaal en ook ieder zijn of haar eigen manier van afscheid nemen.
Er waren uitvaarten in besloten of kleine kring of juist met iedereen die zich verbonden voelde met de overledene. De ene keer waren we met 8 personen bijeen, de andere keer met wel 300. Er vloeiden veel tranen, maar er werd ook veel gelachen, omdat ook alle mooie en grappige herinneringen en anekdotes gaandeweg de week al omhoog kwamen.

Er werd regelmatig een thema of voorwerp gebruikt tijdens de uitvaart om de overledene in te herkennen. Bijvoorbeeld hardloopschoenen, omdat de overledene een fanatiek hardloper was. Maar ook viooltjes, zonnebloemen, bepaalde muziek, kaarsjes, een koolmeesje, een vliegtuig en vlinders.

Allerlei gevoelens hebben bij mij de revue gepasseerd. Gevoelens zoals die van saamhorigheid, ontroering, verbondenheid, verdriet, vertedering, medeleven en dankbaarheid.
De dankbaarheid van de mensen die ik heb mogen bijstaan was groot. Zij uitten dit naar mij op allerlei manieren. Door lieve kaartjes, bloemen of chocolaatjes, maar met name de warme handdrukken en knuffels hebben diepe indruk op mij gemaakt. Daardoor kan ik alleen maar met een goed gevoel terugblikken, omdat ik weet dat deze mensen ook met een goed gevoel kunnen terugkijken op een warm en liefdevol afscheid.

Ik heb de gewoonte om ieder jaar terug te blikken op het afgelopen jaar, zowel op zakelijk gebied als privé. Deze twee lopen bij mij echter altijd een beetje door elkaar, omdat mijn “werk” ook een stukje als “privé” aanvoelt.
De mensen die ik mag helpen tijdens één van de moeilijkste periodes in hun leven, die van het moeten loslaten van hun dierbare, delen meestal hun gevoelens en bijzondere momenten in deze fase met mij. En bijzondere momenten waren er het afgelopen jaar zeker!

Alle uitvaarten waren uniek

Alle uitvaarten waren uniek, evenals de nabestaanden. Ieder mens heeft zijn of haar persoonlijke levensloop en verhaal en ook ieder zijn of haar eigen manier van afscheid nemen.
Er waren uitvaarten in besloten of kleine kring of juist met iedereen die zich verbonden voelde met de overledene. De ene keer waren we met 8 personen bijeen, de andere keer met wel 300. Er vloeiden veel tranen, maar er werd ook veel gelachen, omdat ook alle mooie en grappige herinneringen en anekdotes gaandeweg de week al omhoog kwamen.

Er werd regelmatig een thema of voorwerp gebruikt tijdens de uitvaart om de overledene in te herkennen. Bijvoorbeeld hardloopschoenen, omdat de overledene een fanatiek hardloper was. Maar ook viooltjes, zonnebloemen, bepaalde muziek, kaarsjes, een koolmeesje, een vliegtuig en vlinders.

Allerlei gevoelens hebben bij mij de revue gepasseerd. Gevoelens zoals die van saamhorigheid, ontroering, verbondenheid, verdriet, vertedering, medeleven en dankbaarheid.
De dankbaarheid van de mensen die ik heb mogen bijstaan was groot. Zij uitten dit naar mij op allerlei manieren. Door lieve kaartjes, bloemen of chocolaatjes, maar met name de warme handdrukken en knuffels hebben diepe indruk op mij gemaakt. Daardoor kan ik alleen maar met een goed gevoel terugblikken, omdat ik weet dat deze mensen ook met een goed gevoel kunnen terugkijken op een warm en liefdevol afscheid.


Terugblik op 2017 | Infinity Uitvaartzorg

Meer nieuws en verhalen

ron ernisse lachend

Jij doet toch wel mijn uitvaart?

Jun 27, 2017 Jij doet toch wel mijn uitvaart? Rouw op mijn dak stelde hij me deze vraag terwijl we in de gang elkaar aan het gedag zeggen waren na een gezellige avond bijpr... Lees verder >>

wereldlichtjesdag zoetermeer 2017

Wereldlichtjesdag Zoetermeer 2017

Dec 11, 2017 Ieder jaar, elke tweede zondag van december, worden overleden kinderen herdacht. Wereldwijd worden er dan om 19.00 uur kaarsen aangestoken en komen weeouders...Lees verder >>

monique kupras met paraplu

Ik kan nu oprecht zeggen: ‘Héél anders!’

Feb 21, 2016 Het jaar 2013 is het geboortejaar van Infinity Uitvaartzorg. Tijd om eens terug te blikken op de afgelopen periode. Wat is er veranderd... Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.