q Verbroedering - Infinity Uitvaartzorg
079 5000 250 dag en nacht

Verbroedering

door 7 nov, 2018

Verbroedering

door 7 nov, 2018

Verbroedering

door 7 nov, 2018

Een fatale vergissing maakte een einde aan een jong leven. Hij was vol plannen voor zijn toekomst, een toekomst die er nu niet meer is. Wat een ongelofelijke impact dit heeft gehad op zijn ouders en het hele gezin, daar zijn geen woorden voor.
De eerste keer dat zij hem zo bleek en levenloos zagen, was een moment dat ik nooit zal vergeten. Een niet te beschrijven schreeuw van ongeloof en verdriet van het gezin kwam omhoog.

Toen hij naar huis gebracht werd om daar te verblijven tot aan de dag van de uitvaart, zijn er honderden mensen bij hem gekomen om zich te kunnen realiseren dat zijn overlijden werkelijkheid was. Zij hebben met elkaar gehuild, geknuffeld en veel gesproken over wie hij was en wat hij voor hen betekend heeft.

De sfeer in het huis was magisch bijzonder.

De sfeer in het huis was magisch bijzonder. Allemaal leeftijdsgenoten stonden met bloemen in hun handen in de rij tot aan buiten, te wachten om naar binnen te kunnen. Voor iedereen werd de tijd genomen en iedereen troostte elkaar. Zelfs de ouders boden troost voor de vrienden en vriendinnen.

Verbroedering is wat hij teweeg gebracht heeft. Een diepe indruk heeft hij in zijn korte leven achtergelaten en vele mensen hebben dankzij hem een andere kijk op het leven gekregen.
Er waren meer dan 500 mensen aanwezig bij zijn begrafenis. Ook de ouders van kinderen van dezelfde leeftijd als hij, die zich intens kunnen inleven in het verdriet en het gevoel van onmacht van zijn ouders. Zij hebben waarschijnlijk vanaf dat moment vaker dan ooit met hun kinderen geknuffeld en zichzelf gelukkig geprezen dat dit hén niet overkomen is.

Op 18-jarige leeftijd is het vaak moeilijk om je uit te drukken, maar hij kon zijn gevoelens en gedachten terugvinden in rapmuziek. De teksten van de liedjes bij zijn uitvaart waren buitengewoon toepasselijk op hoe hij tegen de wereld aankeek en hoe hij deze beleefde. De woorden die op dat moment tekort schoten, werden hiermee waardevol aangevuld.

Wanneer de muziek stopte, hoorde je het geluid van vele ingehouden tranen. Het grote gedeelde verdriet was hoorbaar, maar ook zichtbaar en voelbaar. Het was een onvergetelijke bijeenkomst met mensen die zijn samengebracht door een zeer tragische gebeurtenis, met als enige troost deze krachtige, liefdevolle verbroedering.

Verbroedering | Infinity Uitvaartzorg

Verhalen

lange volgstoet in regen in zoetermeer

Er is zoveel moois

Mei 25, 2018 Dat een verregende uitvaart toch ontzettend mooi kan zijn bleek die dag wel. Vele familieleden en vrienden, ik denk wel 200 mensen, hadden zich voor haar huis in Zoetermeer verzameld.... Lees verder >>

ganzen famillie saamhorigheid

Saamhorigheid rondom de uitvaart

Jan 27, 2017  Het komt weleens voor dat ik met meerdere kinderen aan tafel zit om de uitvaart te bespreken. Zo was onlangs een moeder overleden, die negen kinderen... Lees verder >>

ron ernisse lachend

Jij doet toch wel mijn uitvaart?

Jun 27, 2017 Jij doet toch wel mijn uitvaart? Rouw op mijn dak stelde hij me deze vraag terwijl we in de gang elkaar aan het gedag zeggen waren na een gezellige avond bijpr... Lees verder >>

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.