079 5000 250 dag en nacht

Wim Weeda

15 augustus 1944 - 15 november 2017

9 Condoleance(s)

 1. Lieve familie,
  Soms krijg je het voorrecht de laatste stappen in iemands leven heel intens mee te mogen maken. Wim gaf ons liefdevol en open een kijk op zijn leven en zo mochten wij die laatste bewogen weken naast jullie lopen. Bewondering voor de manier waarop Wim en Julie naar dit afscheid toe leefden. Michelle, je vader heeft zo toegeleefd nar jullie huwelijk, waarmee jij je vader laatste gelukkige dagen hebt gegeven. Mag deze gedachte jullie troost en steun geven! Veel geluk met Mehdi. Julie, wat heb jij jouw maatje tot het einde liefdevol gesteund! Heel veel sterkte, kracht en troost voor en met elkaar de komende tijd, speciaal dinsdag! In gedachten bij jullie steek ik een kaars voor jullie aan. Met een traan en een glimlach zal ik aan Wim en jullie denken!
  Liefs

 2. Lieve Julie, Michelle, Mehdi en Hans,

  Het was fijn om Wim nog bij ons te mogen ontvangen voor de surpriseparty voor Hans zijn 70ste verjaardag. Een mooie herinnering, en dit vooral voor de twee broers!

 3. Lieve familie,
  Gecondoleerd met het heengaan van Wim. De laatste periode was zwaar voor Wim en jullie. Sterkte voor de komende periode.

  Frank

 4. Lieve Wim, wat enorm fijn dat ik er nog even voor je heb mogen zijn, je hebt het zo ontzettend goed gedaan! Ook jullie, Julie en Michelle (en Mehdi) zijn heel erg sterk geweest en hebben Wim een mooi leven gegeven. Jullie mogen trots zijn op zo’n geweldige man en vader, hij heeft mijn hart geraakt. Veel liefs

 5. Lieve Julie, Michelle en Mehdi

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie lieve Wim. Edwin en ik hebben Wim een leuke enthousiaste en altijd vrolijke man gevonden. Onze contacten waren jarenlang in de huiskamers en tuinen van wederzijdse vrienden. Het was altijd een genot om naar de verhalen van Wim te luisteren in zijn dagelijkse leven en zijn enthousiaste belevenissen die jullie samen hebben gehad tijdens de vele vakanties en reizen over de hele wereld samen met Michelle.
  Kijk terug lieverds op de mooie tijd die jullie samen hebben gehad en leef verder met die fantastische herinneringen.
  Heel veel sterkte namens ons.

 6. Lieve Familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Wim.
  In het Hospice heb je bewoners en je hebt bewoners, maar bij sommige bewoners heb je als vrijwilliger een klik.
  Naar mijn gevoel was Wim zo’n bewoner waar ik als vrijwilliger een klik mee had, en vond het erg fijn dat ik je in de tijd dat je in het Hospice lag heb mogen verzorgen.
  Ook het luisterende oor naar de familie betekende voor mij erg veel.
  Helaas kon je niet naar de trouwerij maar mocht in het Hospice er toch nog wat van mee maken.
  Daarbij heb je gedaan wat je hebt gezegd “Ik wacht nog effe ” en dat doet mij plezier.
  Zoals je de dag erna ontspannen in bed lag was mooi om te zien, het was goed zo, voor jouw.
  Zal nog wel eens aan je terug denken, Wim bedankt dat ik je mocht leren kennen er nog even bij mocht zijn om jouw te verzorgen.
  Ook de andere uit jouw familie wens ik veel sterkte bij dit verlies, je was een fijn mens.

 7. Herinnering 1
  ´s Nachts, na een bezoek aan de sociëteit BM2C, met Wim naar de nachtfilm van Kriterion in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. Alles liepen we. Wim nog helemaal naar zijn ouderlijk huis. De films waren loodzwaar, en onze oogleden ook! Nog 2 nachten hebben we zo’n nachtfilm in Kriterion bezocht, maar daarna was het afgelopen.

  Herinnering 2
  Wim, die na een uitvoering met Impuls ineens zin kreeg om ‘s nachts naar het strand te gaan. Dat deden we ook. Levensvreugde en ondernemingslust.

  Herinnering 3
  Wim, die bij ons huwelijk de rol van trouwfotograaf op zich nam en dat met gezag deed. Reportage heel professioneel geworden!

  Herinnering 4
  Wim, die van alles deed op de toneel- en cabaretgroep Impuls: belichting, geneesheer-directeur en Jonkheer van Wrevel spelen, rijden naar voorstellingen, enz.
  We hielden van zijn moed, we hielden van zijn humor, maar bovenal hielden we van zijn bravoure.

 8. Lieve Julie, Michelle ,Hans en familie,
  van harte gecondoleerd met het overlijden van Willem: Ik ken Willem nog heel goed van vroeger. Via Ada en Henk wird/wordt ik op de hoogte gehouden van wat er in de randstad gebeurde. Ik woon nl al 30 jaar in Duitsland….. De tijd van Impuls enzo. Mooie tijd de zestiger jaren. Ik kijk er nu glimlachend op terug.
  Veel sterkte de komende tijd.

 9. Lieve familie,
  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Wim of Willem zoals hij door ons als lid van de familie genoemd werd. Wij als gezin hebben het heel fijn gevonden een soort verloren familie lid terug gevonden te hebben . Het was bijzonder hoe snel er weer een hartelijk , fijn en humorvol contact ontstond en hoe goed July daarin deelde. Wim zijn bijzondere toewijding en loyaliteit die wij hebben meegemaakt, zijn alertheid en humor waren bijzonder. Er zal meer dan een glimlach zijn en blijven.

Huil niet omdat ik er niet meer ben,
maar glimlach omdat ik er was.

Wim Weeda

15 augustus 1944 - 15 november 2017

Uitvaartondernemer Zoetermeer
Infinity Uitvaartzorg verzorgt sinds 2013 uitvaarten in regio Zoetermeer. Hoogste klantwaardering 9.8 in Zoetermeer.
Voor hoe een uitvaart een liefdevolle herinnering wordt, bel 24/7: 079 - 5000 250.